172

Анонимен

преди 8 месеца

Полицаите да не ги пращат да ги пазят тия протестиращи, ами да ги разместят от платното с различни форми на убеждаване. Ако не, да се оттеглят, тия шофьори дето висят трети ден на Хаинбоаз или обикалят по селските пътища около Стара Загора ще освободят пътя. Като им се протестира да отиват пред министерския съвет, не да пречат на хората да се придвижват.

171

Българин

преди 8 месеца

Надявам сде, че мисирките и мисиритне от Днес.лг правят разлика межшзду милионери милиционер. ОИт последните са Борисов, Пеевски, почетният на тези от ДПС, Техножимпексоватна и другите партиънши лидери. Те, нещата не са получават само с политика. Грябва си и акъл. А те си го нямат. Честита 2024 г. Може дори и бюджет за нея да приемат и гласуват.

170

МИЛИОНЕР

преди 8 месеца

Те може и да са затворени Тракията им и Хаинбоаза, но пък Цеца и Ива са си отворени за нови приятерлства. С тях сме си иот старите приятели. А така, мацета от Бургас. Но пък, Цеца си е най-любимата ви Севернячка. Просто защото и аз съм си от там. Тази, нашата кси, Севернатата ни. Вие не я познавате както мен и ЦЕЦА. Тя е от ВЕЛИКОТО НИ ТЪРНОВО, а аз съм на около 100 км на запад от него.

169

Обичам ги и двете

преди 8 месеца

Една вяра си я имаме, но не и с турците и помаците. Тяхната е мохамеданска. А пък, нашата си с Цеца и Ива си е християнска. ПРАВОСЛАВНАТА, мацета. ТАЗИ В МОРСКАТА ВИ ГРАДИНАТА.

168

Циганин

преди 8 месеца

Ами, Цеца и Ива не са от миньорите. Те не протестират. Доволни са от заплатите си. Както и от приятелството си с мен. ЧЕСТИТО ИВЧЕ. Нека Цецка да ти завижда. тАКА СА НЕЩАТА В ЖИВОТА. Няма да й казваш, че аз я харесвам повече от теб.

167

Хахаха

преди 8 месеца

Щом не искат да разговарят Това си е чист политически анти правителствен протест Кой стои зад протеста също е ясно .Управляващите обаче би трябвало да са подготвени Че руснаците и агентурата им тук.Няма да ги гледат безпомощно отстрани как громят руското влияние в страната. Ще опитат всичко възможно да свалят правителството..Имат медии, 3 партии в парламента президента, профсъюзи енергийни босове че и данс. Правителството обаче има власта и народа.Борбата ще безмилостна .

166

Българин

преди 8 месеца

С Цеца ще се къпем голи в хотела ни. Просто защото си се харесваме. А и никой няма да ни разбере. Защото се обичаме.

165

Българин

преди 8 месеца

Ами, аз изобщо не съм виновен, че г-жа ЦЕЦА ме харесва. А и аз нея. Но това са си съвсем обикновени човешки неща между симпатични хора. ЦЯЛА ДА Е, маце ЦЕЦКО. ТАЗИ НАШАТА СИ И РОДНАТА НИ. Ами, плащаме си ги нощувките в хотела ви.

164

ЕНЕРГИЕН БАЛАНС

преди 8 месеца

БАЛАНС ЕЛЕНЕРГИЯ 01.01-24.09. 2022/2023 2022: 1.ВСИЧКО - 100% 2. БАЗОВИ ЦЕНТРАЛИ - 84,3% 3. ВЯТЪР,СЛЪНЦЕ,БИОМАСА - 7,65% 4. ВЕЦ - 8,05% 2023: 1.ВСИЧКО - 100% 2. БАЗОВИ ЦЕНТРАЛИ - 78,9% 3.ВЯТЪР,СЛЪНЦЕ,БИОМАСА - 12,5% 4. ВЕЦ - 8,6%САМИ МОЖЕТЕ ДА СИ ОТГОВОРИТЕ КАТО ВИ РЕЗНАТ БАЗОВИТЕ ТЕЦОВЕ КАКВА ВАКХАНАЛИЯ ЩЕ НАСТАНЕ. ПРОТЕСТИРАЙТЕ СЕГА,А НЕ В ХИПОТЕТИЧНОТО СВЕТЛО БЪДЕЩЕ,КОГАТО ЩЕ ВИ БЪДЕ МНОГО МРАЧНО!!!...

163

Българин

преди 8 месеца

Ами, трудно си е да определя коя от Цеца и Ива е по-секси. Те не са като депутатките им на тези от Герб. Просто са си от най-красивите българки. А и са гласували за тези от ПРОМЯНАТА НИ. КАКТО И АЗ. Нито те, нито пък аз, сме завъшили ХАРВАРДА ИМ ,но аз съм специализирал близо до него. За разлика от приятелките ми от хотела в парка им на Бургас. РАДОСТТА НИ ПРОСТО НЯМА КОЙ ДА НИ Я ОТНЕМЕ. Масите ни изобщо не са празни. НЕ СМЕ БЕДНИ , А И НЯМА КОИ ДА НИ НАКАЖАТ. ИСТИНАТА Е ТОЛКОВА ПРОСТА.

162

Феодалите ни клатят

преди 8 месеца

Да се даде възможност на домакинствата и малки кооперативи да строят малки зелени енергийни мощности и нагреватели за топла вода, които могат да се включват лесно към енергийната система на страната. В западните страни има такива условия плюс минимални регулации като срокове за одобрение и бързо изграждане. У нас както винаги големите феодали искат да да вземат тази ниша и да продават скъп ток на домакинствата, защото няма да има изградени достатъчни мощности за цялото потребление на ток.

161

Алекс

преди 8 месеца

Стачки и блокади до оставката на Продажното Правителство.

160

Анонимен

преди 8 месеца

България за едни е грижовна нежна майка за другия е зла мащеха.За кюмюрджийте може заплати по5-6 бона, по-ранна пенсия и накуп 150 хил. лева.Други кретат на минималка до дълбока старост и на 67 пенсия. Ако са живи, разбира се.

159

456

преди 8 месеца

До кога ще търпим това своеволие?!Да излезем и да блокираме други пътища ,недоволни от миньорската блокада?!Егати безобразието!

158

Анонимен

преди 8 месеца

3 дена запушили главната магистрала на страната и отказват да преговарят, къде е държавата?

157

Chyange of the money

преди 8 месеца

Ако ми я поискат едната целувка за леката нощ Ива, Цеца и бай Стефан, ще им плащам в левове. Просот, защото са ми от най-добрите. Тези от емигрантите, да им плащат в емра и золари. Тези жот Хотел |Парк си имчат счетоводители, които да ги смятат промените във варугтиге курсжове и рисковете. До 2025 г, в Бг-то ни ще се плаща с левчета. Така са гто решили политиците и депутатите ни. Както и тези от БНБ-то им. Има си обменни бюра за левчетата.

156

Анонимен

преди 8 месеца

Полицията трябва да бъде безкомпромисна! Извадете водните оръдия и бой по тиквите на тези тиквеници! Хем ще измиете магистралата хем ще ги освежите, защото съвсем са им загрели чиповете..

155

Певец

преди 8 месеца

С ЦЕЦА ОТ ХОТЕЛ ПАРК ИМАМЕ ЕДНА ВЯРА. НЕКА ВСЕКИ ДА НИ ЗНАЕ, че СМЕ СИ ПРИЯТЕЛИ. Ама от тези истинските. Въпреки, че тя е омъжена в Бургас, както и аз. Тя просто ме харесва, но не иска да го признае пред себе си. За мен е повече от ясно. Акож някой каже, че България е мала, то тогава аз ще ги запея,ЦЕЦО. При това напълно безплатно за теб, Ива и г-н Стефан.

154

Анонимен

преди 8 месеца

Ти му искаш оставка на червея мръсен, той те кани на срещи. Оставка бе, гнидооо. Не разбра ли: О СТАВ КА !!!!

153

Анонимен

преди 8 месеца

Асам АйТий и не разбирам защо не спрът всякакви пщлюшън майкърс напрао даги кендзълнат в юоутюб има клибчета как скартов и кламер се зарежда цял лабтоб хич не трябват разни тецове вецове аецове а в германия сложиха двеста велоергометъри за да има осветление на една цяла елха да светне на коледа много е ефективно подчти веднага светна всички много се радваха и им беше топло и светло