5

Анонимен

преди 7 месеца

Хаха, ето това е пример от хумористичния сборник "ПП-ДБ ръководи държава". Циркаджии на дистанционно управление от Козяк

4

Пенсионер

преди 7 месеца

Усетиха се с тази глупост. Имаш право само с една аптека , която посочиш. Аптекарите няма да се съгласят. Това е нарушение на свободния пазар. Ами ако антибиотика го няма в посочената аптека ?Човек от село може да не познава аптеките в града.Не отлагане , премахване на тази глупост.

3

Glagoabazubaduza

преди 7 месеца

И, естествено, са забравени ветеринарните лекари и домашните любимци. За много техни заболявания няма ветеринарни медикаменти, ползват се само хуманни - има си "библия" по въпроса, нарича се Plumb. Във ветеринарните клиники също се използват непрекъснато хуманни медикаменти за болнична употреба без ветеринарни аналози - инфузионни, инжективни, аерозолни. В цяла Европа е помислено за това, в България пак правим нещата на юруш без обмисляне на всеки детайл.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Интересно кой купува повече инсулин например. Просто няма друго приложение и има срок на годност. А и другите лекарства за диабет нямат друго приложение, така че не би трябвало да има проблем.За антибиотиците има някакъв смисъл да се въвежда контрол, могат да се изнасят на черно. Но все пак ако нещо работи добре без е рецепта, защо трябва да го пипат?

1

Чичо

преди 7 месеца

На кривото водорасло все водолаза му пречи. Не пациентите ще останат без лекарства, търговците ще останат без печалби. Скоро бях свидетел как се купуват антибиотици, защото идвала зима и да имало за всеки случай.