34

Анадолски Учен

преди 6 месеца

Предсказване на земетресения ще може да прави само турчин, който е родил! Ние за това работим в тази насока от векове!

33

Дракон

преди 6 месеца

Когато се появи нещо ново и прогресивно на пазара и създателят е българин, другите българи трябва да го подкрепят и да му дадат шанс. Каква е тази мания за недоверие, завист и злоба към ближния???Народ, който сам се унижава, подкопава и обижда няма да стигне далеч. По тази причина и в Европа ни се подиграват, че от една страна имаме голям интелектуален потенциал, а в същото време се нападаме един друг постоянно като гладни гарги. Срам!

32

Анонимен

преди 6 месеца

Кога ще има истинско земетресение в България, а не само трусове в политиката? Хайде прогнозирайте, нали се хвалите че сте най-добрите!

31

Анонимен

преди 6 месеца

Пълни глупости. Никой досега не е успял и тая просто иска да получи някакви пари за фантасмагориите

30

Анонимен

преди 7 месеца

Българите са лидери във всичко от всякакви кражби до прогноза на земетресения.

29

Реджо

преди 7 месеца

Ние сме лидери на Балканите ... по всичко!Гаргамел,Буда,Свинчо и даже Чорапа ни обещават лидерство във всичко!Накрая пак...последни!

28

😁

преди 7 месеца

Тъй кат гледам можем единстврно да станем лидер по близане на задни части.. С тия политици толкоз...

27

гошо

преди 7 месеца

Каква е приликата между земетресението и 50 годишните? - не знаеш кога ще те почне , колко силно ще те тресе и колко дълго ще те друса....

26

БСП

преди 7 месеца

Може да стане, може и да не стане. С вероятност от около 50 %. Като пророкуванията на баба им Ванга от Петричко. Тя си беше просто женица, на която комунистите от БКП-то й вярваха. Дори и паметник й нправиха, кактои на лидера си от Правец. Дори и мутрата от Банкя го охранява като символ на социализъма им.

25

прогноза

преди 7 месеца

Очаквайте в близко време доста осезаемо земетресение което ще се почувства в цяла България в цените на горивата . А за цените на основните продукти смело може да се каже че всеки може да ги прогнозира.

24

Може, ама не може

преди 7 месеца

България може да стане лидер в прогнозиране на земетресения. СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ! ТОВА ЩЕ В НАЙ ДОБРОТО, АКО ГО МОЖЕТЕ ДЕ?

23

Бай ХоЙ

преди 7 месеца

,......също може да стане лидер в предсказването на мъгла....

22

Йооу

преди 7 месеца

Технически грамотен съм, обаче мисля, че е странно лекар да разбира от сеизмология. Вероятно друг разработва идеите, а госпожата обира лаврите.

21

Анонимен

преди 7 месеца

За съжаление сме отново в ситуацията, .. не били компютри а компоти, и не сме ги изнесли, върнали са ни ги! М исир ките пак не с а доразбрали, или про-фесорката се еизхвърлила -- аман от псевдо наука!!!

20

Анонимен

преди 7 месеца

Разрушенията стават при достигане на разривно напрежение. Ако при високи нива преди това се изпускат микрочастици, тяхното следене би могло да даде информация

19

Анонимен

преди 7 месеца

Правилно само въглеродния диоксид газира водата, а относно контрола на земетресение и свлачища може да се използват сензори за усукване

18

Анонимен

преди 7 месеца

Също така форумния тpoл СатаНиста трябва да си патентова програмката за лайкове.Както я пусне,за да манипулира общественото мнение с плюсове и минуси, веднага започва да тресе съседите,защото много силно удря по клавиатурата хаха.

17

Анонимен

преди 7 месеца

Досега в целия свят и то богатите държави и то в земетръсни зони не са намерили начин да предскажат земетресение. И то в интервал който ще помогне да се вземат някакви мерки. Който намери начин ще го позлатят и ще му дигнат паметници приживе. Само като чуете, че някой предсказвал или намерил начин да предсказва или става въпрос за тотален свръхгений или за мошеник. Сами си изберете.

16

Анонимен

преди 7 месеца

Ако от ЕС и САЩ позволят

15

Македонец в космосът

преди 7 месеца

Кога?