29

Анонимен

преди 7 месеца

ГЕРБ ли бе! Нищо няма да получат!

28

Анонимен

преди 7 месеца

Помислете какви бяха цените преди ПП и какви са сега и гласувайте.

27

Милиардер

преди 7 месеца

Те, Герб и лидера им пожарникар вес ги печелят изборите, а българите ставаме все по-малко. Така беше и с комуншистите им от БКП. Те все се хвалеха на конкресите си, че изпълняват птетилетките си за 3 г., а накай им махнаха петолъчката от партия им дом. такса е в България. Все простаци я управляват. А умните са милионери. Като г-н Васил Божков. Променят даконите, за да му вземат парите, но попазнаха в собствените си капани. Не като тези в Бургас.

26

Ха-ха

преди 7 месеца

Няма по-силна сглобка от тая на престъпници, които нямат друг начин да избегнат възмездието! А всички от Четворната коалиция са такива-като се почне от шарлатаните ПП, през дабайската секта, мутренската партия ГЕРБ и накрая турската мафия ДПС.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Аз не знам за кого да гласувам и дали.

24

Анонимен

преди 7 месеца

Да си засилват позициите вътрешно по пътя към дъното. Цялата сглобка ли е, амалгама ли е, кама сутра възел ли е... всичко да ходи в миманса

23

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя като му гледам сглобката на главата разбирам защо ръси нелепица след нелепица!

22

Да видим

преди 7 месеца

В София се напълни със заблудени либерали от цялата страна. Бабите им били с цървулите на село, но те вече се изживяват като градска столична буржоа. Защото са започнали с кол центъра на 2 500. Което е 5 бабини пенсии. Ей такива може да докарат Терзиев и после всички да му сърбаме неолибералната попара 4 години. Надеждата ми е в кореняк софиянците и патриархалните семейства на средна и над средна възраст.

21

Анонимен

преди 7 месеца

И аз ще гласувам, ама друг път! Ако изборите променяха нещо отдавна щяха да ги забранят!

20

Още от същото

преди 7 месеца

Всяка кандидатура на сглобката е тяхна метастаза!

19

Анонимен

преди 7 месеца

Хекимян,няма да стане кмет на София! ГЕРБ и ПП,ДБ ще понесат Крах!

18

Анонимен

преди 7 месеца

А да видим! Аз ще гласувам,с номер 42! С вие?!-:)

17

Хе хе

преди 7 месеца

"При победа на тези избори ГЕРБ ще засили позиции в сглобката". Не съвсем - Борисов Е Сглобката. ПП/ДБ са във властта с Милостта на Капо Ди Тути Капи - Баце. ТОЙ ги мина с 200 и Те, заради Келепира, са Навиха да Го изперат за Пред ЕС. Сделката им с Посолството е Бонус. И Брюксел, и Лондон и Вашингтон много добре знаят, че в България се договаря само с Главният Мафиот, Всичко знаем Кой Е.

16

ГЕРП ДА ПОБЕДИ НА

преди 7 месеца

Изборите! Българите не са за съжаление! Толкова залупена нация не заслужава да е член в ЕС където има средно интелигентни народи и някои високо интелигентни народи! 15 години да избираш едно и също и да очакваш промяна за това има само медицинска диагноза някъде около Карлуково! Най добре е изведнъж да изчезнат и територията на ново да се засели с друг тип човеци и да има друго име без история! 1400 години история все още нищо не научили, даже и езика си още не могат! Съдбата на инките!

15

Анонимен

преди 7 месеца

K'вo знaчeниe имa? Bce ca измekяpи нa nocoлcтвoтo...

14

СГЛОБКА ЩЕ ИМА...

преди 7 месеца

ДОКАТО Е ЖИВ ПУТИН...

13

Рендету

преди 7 месеца

Не си правете Илюзии!!!! Която и от двете партии да победи на местните избори ние ще сме губещите, докато продължи управлението на "Сглобката" от ПП-ДБ, Герб и ДПС!!!

12

Бонго Бонго

преди 7 месеца

Ще го свалят ще видиш.Ще променят и конституцията и машините на Мадуро.А катъра на кокарджата ще иде при друг от БСП.Радев ще е първият лежал ефективно в затвора.Чакат го приятни мигове с вазелина.

11

Стоян Стелий :

преди 7 месеца

Голям избор между двама джендера3ти,един пребоядисан номенклатурчик,един доносник майцепродавци,една надъхана "синдикалистка" , руди Гела,един сценарист и още няколко наивници...Цирк Шоплука прИзентс,баце! Излизат клоуните с нови(стари) номера,гласувайте с кеф!

10

Анонимен

преди 7 месеца

товачка плешивото къде е видя победата? Да си каже колко му платиха да говори небивалици.