445

Анонимен

преди 11 месеца

тоя спиртомер добре е засмукал, с доматен тен типичен за висок градус

444

Анонимен

преди 11 месеца

Чакаме втората руска операция в Украйна и още 3 области)). Според мен харковска, чернигов и Полтава... пък запада нека да продължава да налива техника и пари там, да праща наемници и офицери и така докато не набият канчетата на всички русофоби по света

443

Анонимен

преди 11 месеца

жириновски замина при кобзон та сложиха тоя ми,,ни ,,спи,,рт,,ник за клоун

442

Анонимен

преди 11 месеца

Могучая и неподимая, нищо че се оъка и живеят в мизерия!

441

Паню Баирски

преди 11 месеца

Нови региони няма да има, а твоята песен е изпята, жалък въшкарник!

440

Анонимен

преди 11 месеца

Вааааааааайййййййй оаааааааааа

439

Анонимен

преди 11 месеца

461, я пак, заради кой са се повишили цените? Заради западните лгбт-талибани се качиха цените и най-вече заради измислената им пландемия. Свери си фактите. Психясалите западни либерастични екотерористи са виновни на 100% за световната криза, за инфлацията, за липсата на стоки в магазините (преди 2 години), за увеличавнето двойно на горивата и каквото се сетиш. Като не искат да купуват горива от Русия, кой им е виновен? Обикновените хора го отнасят, ама лгбтдегенератите не ги интересува!

438

Анонимен

преди 11 месеца

Вие ще унищожите фашисткия режим в Украйна, но как ще унищожим всички заедно фашистките режими в Европа, САЩ и Канада? Там ще е по-трудно.

437

Дмитрий

преди 11 месеца

Не трябваше да ръчкате руската мечка...

436

Анонимен

преди 11 месеца

България не е с окроФашистите а целият свят е ...половин Европа САЩ Канада и Австралия...общо взето 10% от света....останалият свят е с Русия...10% джендерБЛМактивисти с НАТО. Африка, Азия, Латинска и Южна Америка подкрепят Русия. Но супер държави като латвия литва естония и България с измиращо и застаряващо население с ЛГБТценности е с Господарите си от ЕС и НАТО..Нищо че тези джуджета са колкото половин село в Китай...броим ги за Цял Свят хахаха

435

Крим не е руски

преди 11 месеца

то ще се види на кой е победата.ха.ха Българите и целия свят са с Украйна.

434

Кравар Евроатлантик

преди 11 месеца

Жужи не е популярен и в Россия, ползват да го пуска бисерите за да забавлява 90 годишните червени бабички.

433

Кики

преди 11 месеца

Горният Медведев,хич не е добре,и докторите ги е страх от него, даже и санитарите...

432

Хранов

преди 11 месеца

Натам вървят нещата!

431

Анонимен

преди 11 месеца

то както върви по скоро Украйна ще вземе Белгородска и Ростовска област

430

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 460 мда полската кампания полу пома стали я Загуби а и финланската бе една супер дупер но тъпотията по руснаците ходи

429

кратко и ясно

преди 11 месеца

пак е пиян

428

Анонимен

преди 11 месеца

Путин е мека Мара. Джугашвили щеше да реши проблема за около три часа с няколко бум. Черно море щеше да стига до Полша за радост на полякините. И нямаше да има поскъпване, стачки, емигранти и т.н.

427

Анонимен

преди 11 месеца

Всички цитирате Сталин! А сте прашинки във времето! Вижте Армения! След 30 години, Азербайджан си върна окупираните с помощта на руснаците земи. Същото ще стане и в Приднестровието! Украйна ще помогне на Молдова да си върне контрола. Руснаците в едни момент ще се завъртят! Те винаги така правят. Така направиха и с нас в края на 80-те, а сега искат лоялност от нас! Каква лоялност, какви братушки? Та Русия винаги ни е предавала!

426

оракул на боб

преди 11 месеца

Като гледам неговите изказвания предвизвикват най-много коментари тук.Прав си е човекът - заекът надхитря вълка само в техния сериал "Ну,погоди!",но той е за деца на каквито искат да са завинаги жителите на ЕС и да дават,да дават,да дават.Да дават,ама вече няма какво,а за да произведат трябва да се лишат от удобствата си заради стотици милиони,а не милион снаряди.Милионът ще го доставят година,а ще стигне за месец,а после камъни с катапулти.