122

Анонимен

преди 7 месеца

Сърбия е във финансова криза , която ги води към дъното. Властта не вижда изход по няколко причини . Русия им осигури оръжие но не и финанси както и гориво/ пътищата са им затворени/. Единственото им спасение на властта да раздухва национализъм. Да имитира заплаха от Косово.

121

Накратко :

преди 7 месеца

Сърбия призовава ФАЩ да изтеглят окупационните си войски от Европа,Африка и Азия!

120

Сторми

преди 7 месеца

Писнало ми е от националисти и безскрупулни, нагли политици. Напад, суверенни държави за да се защитават или да спасяват, уж. Инфлацията обаче е за нас. Други плащат с живота си. Трети пък, нямат какво да правят и се изявяват, като големи специалистите по история в интернет. Ай стига.

119

Путин.

преди 7 месеца

Кои. Са. САЩ. Да. Казват. Какво. Ше. Става. Във. Целият. Свят. От. Където. Са. Минали. Само. Кръв

118

Путин.

преди 7 месеца

До. Табелка. Молисе. Православните. Братя. Християни. От. Русия. Да. Не. Се. Намесят. Че. Тогава. Ше. Ядете. Руската. Катюша

117

Путин.

преди 7 месеца

Браво. На. Братята. Сърби. Не. Са. Като. Нас. Българите. Да. Се. Нареждане. И. Да. Целуваме. ***

116

Pyrrhus Dimas

преди 7 месеца

Ако САЩ позволят на шиптерите да вземат Косово, тогава Гърция ще си върне и вземе половин Албания , точно на 1 километър юг от Дирахион (Дурес) и Тиранас.

115

АБУ ЯФА

преди 7 месеца

Палестина подкрепя братска Сърбия, както винаги е било, срещу шиптерските террористи завзели за кратко Сръбско Косово...Шиптерите са Американски Пудели, от високо качество .

114

Зрител

преди 7 месеца

За азерите може, за сърбите не може. Еми в Сърбия няма какво да се краде.

113

Таня

преди 7 месеца

Май скоро в Белград пак ще се търсят много строителни материали :)

112

До Татар

преди 7 месеца

Пращаме ви ромска дивизия "Сашо Роман", въоръжена с ултрамодерни и безаналогови брадви и колове, и за два часа Белград ще отиде за скрап. :)))

111

Аноним

преди 7 месеца

За пореден път Американците показват ненадминатото си лицемерие. Косовските полицай бият и тикат в затворите Сърби наред. Това не е проблем за Хамериканците естествено....

110

Анонимен

преди 7 месеца

Нямаме по-големи врагове от сърбите, така че голяма и силна Сърбия не ни върши работа.

109

Русия

преди 7 месеца

Пак ли ши падат "НЕВИДИМИТИ" ръждавейки.Натуту стигна ли за 3 дена до Москва

108

Анонимен

преди 7 месеца

Не съм фен ни на едните, ни на другите, ни на третите - но за разпарчадосването на България имат вина Франция и Англия! Американския президент напуска демонстративно конферецията- Западните покрайнини и Южна Добруджа стават реалност а за линията Мидия-Енос никой не се сеща! Сега ревем за за голите камъняци и пущиняк, а за най-плодородна и изконно българска територия - около 16 000 кв. км. Северна Добруджа гузно мълчание!

107

Кои са САЩ

преди 7 месеца

Че да се бъркат в чужди интереси или тези конфликти се разиграват заради тях! КРАВАРИТЕ СА ДОЛНА НАЦИЯ НЕМА КВО ДА СЕ ЛЪЖЕМ САНКЦИИ,ЗАБРАНИ НЕЗНАМ СИ КВО СЪДЯТ ПОВЕЧЕ ОТ ГОСПОД ВСЯКЪШ СА СЪЗДАЛИ СВЕТА!

106

Анонимен

преди 7 месеца

То Косово е като нанагорни карабах,няма да го има скоро....

105

Анонимен

преди 7 месеца

Може би сега е моментът да влезем и да си вземем Ниш, Пирот и западните покрайнини. Те принадлежат на България. Сърбия ще е заета с Косово и ще им влезем в гръб на сърбите и ще ги изнесем.

104

Анонимен

преди 7 месеца

Пич, сърбите извършиха много злини спрямо нас, това е факт. Но за злините на САЩ срещу нас и цялото човечество, да не говорим. Ясно е, че сърбите са по-глупави от българите и правят войни постоянно. И сърби, и американци не са цвете за мирисане. Но американците са в пъти по-зли от сърбите.

103

Наведен Татар

преди 7 месеца

Оголените баджаци на татарите от долен Дунав веем шуртят с мъзга , вечно наведени разоръжени и надупени злорадствайте за Сърбете но те поне имат чувство за Достойнство .