39

Анонимен

преди 7 месеца

Фандъкова, ти си мой спортен фен! С каква крачка спортуваш? .... Отговор на спортистката Фандъкова: - С Крачка напред.... Крачка назад - отговаря прашкаджийката Фандъкова!

38

Трезвомислещ

преди 7 месеца

Тая явно живее в някакъв паралелен (самоковски) свят. Къде и се присънват подобни неща като "световна столица" ? Съсипа София, а бръщолеви за световна слава.Ще остане като кметица на столичната фандъковщина (бивша бойковщина) влезла в историята като най-некадърната, мрънкаща и омразна случайно поставена марионетка!Слава Богу, че няма наглостта да се кандидатира за "световна" слава. Прослави се с ремонтите на ремонтираните ремонти.

37

боб

преди 7 месеца

Данче, какъв спорт какви пет лева, та София няма един нормален стадион. Всичко е въпрос на пари. Къде са безплатните детски школи от едно време? Къде са състезанията за деца и юноши? На времето треньорите се биеха за състезатели, а сега всеки гледа майсторство и пари. Всяка една централа реве че няма пари. Масовият спорт е покрит с нафталин.

36

Анонимен

преди 7 месеца

Готови сте Сточна гара да е столица.

35

Анонимен

преди 7 месеца

световна столица с нови квартали с помийни ями вместо канализация - върнаха софия в каменния век - затвора и е малко на тая ми-сирка

34

123

преди 7 месеца

ТАЗИ ФАНДЪКОВА ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА???? за КРАЖБИ И ПОГУБЕНИ ХОРА ...

33

Фандък-Кадън :

преди 7 месеца

"Аз съм многократен носител на титлата "Жълто паве" в дисциплината "Ремонт на ремонта на ремонтите" , а също и на Световната купа " Еврофонд в чекмедже"

32

Георги Илиев Митев

преди 7 месеца

" Девойка " и спорт . Две несъвместими понятия . " Девойките " могат само да си разтварят краката за номенклтурите и персонално да се " издигат " по този начин в службите си .

31

Анонимен

преди 7 месеца

А за Детска болница Няма ,за онкоболните Деца Няма ,щото от тях не може да се краде -Нали мо жалка марионетке ? спорт,ремонти,ала бала и Милиардите изчезват безследно....

30

Анонимен

преди 7 месеца

Антихристка, затова е намразена от Бойко.Предателка, вън фенке на Господинов, плагиата.

29

Анонимен

преди 7 месеца

Смех

28

Анонимен

преди 7 месеца

Аз съм убеден и последователен български патриот, но това просто не е сериозно, София би могла да бъде Балканска столица на спорта, ако успеем да изпреварим Атина, което е достатъчно съмнително, но няма как да сме по-добри от развитите държави с десетки милиони население. Отбор от 20 човека, избрани от 100 милиона население няма как да се сравнява с отбор от 20 от 7, още повече - треньори, база, подготовка и т.н.

27

Хари

преди 7 месеца

По скоро столицата , без да се бори и крадливата Фандъкова,отива към приза "СВЕТОВНА СЕПТИЧНА СТОЛИЦА"

26

Чао

преди 7 месеца

Аз предлагам ти лично да се бориш за Световна столица на павето или Световна столица на некадърност! Толкова проблеми създаде на този град, че не знам кой може да ти оправя нещата след теб. Още малко и вече няма да ти гледам кривата физиономия. Ще те запомня вечно с черния панталон и коженото яке и един телефон който стискаш.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Какво е това плашило по-горе?

24

Анонимен

преди 7 месеца

Кметицата не реди павета. Ако фирмите са некадърни, няма кой друг. Впрочем качеството на ремонта ще стане ясно при дъждовете. Всички кандидати за кметове включват допълнения за Метрото, което си е признание.

23

Анонимен

преди 7 месеца

Протежето на Толупа направи милиарди от далавери.Сега се чуди какви глупости да измисли.

22

Анонимен

преди 7 месеца

Вие сте шампиони по редене на павета. Ще има нова спортна дисциплина, нов софийски триатлон - тичане, плуване в кални локви и редене на павета.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Най вече столица на антифутбола.

20

Анонимен

преди 7 месеца

Фандъчка, като всеки гербер е шампион в дисциплината "спортно [празно]говорене". С настъпването на есента е време да и се връчи тиквения медал за "заслуги" и да излезе в "пенсия".