58

456

преди 7 месеца

И тази не пуска кокала!Какво ли не говори и върши,за да стои за мнооого пари!

57

Анонимен

преди 7 месеца

Питал се защо американските са на печалба, а българската на загуба!!! По-добре се попитай защо ни е скъп тока и защо тока от американските централи го плащаме два пъти по-скъпо от държавната, че и повече.

56

Пенсионер

преди 7 месеца

Прави се всичко възможно да ни е максимално гадничко и да ни вземат пенсиите.

55

Анонимен

преди 7 месеца

На каква цена се изкупува тока от американските централи и на каква цена от българската...

54

Анонимен

преди 7 месеца

Нито от енергетика, нито от икономика разбирам, и затова не мога да се начудя защо двете американски централи са на печалба, а държавната - на загуба!

53

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 40, малко пропускаш факта, че собственици на Американската фирма са двама русНАЦИ, така че много добре знае другарката *** кого брани.

52

Анонимен

преди 7 месеца

Нинова, газ са пускали на хора, нацистите.... ти да не би да си от тях че да искаш да пускат газ на хората??

51

Факт

преди 7 месеца

Скучна леля се плюнчи.

50

Анонимен

преди 7 месеца

Никой не преговаря щото миньорите не знаят кво искат. Ходи преговаряй ти поединично със всеки миньор .Вчера в репортажите по ТВ даваха 2-3 представители на миньорите и общи линии разбрах само че искат нещо, какво не стана ясно

49

Бойко ви го каза

преди 7 месеца

"Достатъчно е да видите до какво дередже си е докарала партията, от там нататък не трябва да и обръщате никакво внимание." - генерал Бойко Борисов

48

Срамота

преди 7 месеца

Празноглавци и зависими ни убеждават,че въпреки ,че са губещи въглищните централи трябва да работят. Ще им повярвам,ако тези клакьори си купят акции в губещо предприятие. Но няма да го направят никога. А за народа,може...за да имат тежест измислените синдикати, необразованите да има работа и корупцията да върви... стига вече .

47

Борисов го е казал

преди 7 месеца

Ела да се видим, другарю Валентин Василич, че тия двамата Корнела и Радев... са големи сладури...

46

Анонимен

преди 7 месеца

Някой чувал ли е за CHON? Чон-храната? Всяка храна е базирана на 4 съставки - въглерод (C), водород (Н), Кислород (О) и азот (N). В бъдеще ще може да се синтезира изкуствено, и именно въглищата, които съдържат почти 100% чист въглерод ще са използваеми за това, така че въгледобива съвсем не му е изпята песента - но не за енергия а за храна.

45

Лелин го е казал

преди 7 месеца

Има ток-има комунизъм,няма ток комунистите ще ядът чесън и ще пускат ГАЗ.

44

Айде сега опорките

преди 7 месеца

И минйорите са милиардери! С бентлита! Искат милиарди! Или пък са мързеливи да станат Програмисти всички! Жалки опорки!

43

malgiorno a tutti

преди 7 месеца

Даже не е правилния газ, ц'рвена *** (винаги с малко 'к'), въглеродон моноксид си требе тука :). Иначе - ядрена енергия с множество малки реактори (по няколко стотин мегавата термални, на HEU, self-contained модули, продават се от години) и никакъв *** повече...

42

Сержант

преди 7 месеца

Курнелка, тези централи работят по комунистически модел. Там се влиза с връзки и много пари. Там щатовете са раздути с над 30%. Тези централи, могат да генерират печалби, ако се модернизират . Но тогава хранилката ще спре за много ваши избиратели, но това комуниста не го разбира.

41

Анонимен

преди 7 месеца

Излишните хора се бунтуват :) Хаха! Ами да вземат да се преквалифицират и да станат по-малко безполезни. Нали не очакват че ние ще работим за да ги храним?

40

дедо ви

преди 7 месеца

нинова про100 се опитва да привлече симпатизанти като се прави на загрижена за миньорите . копейкин и слафчу и те завалиите се надяват на това . истината е че първите двама са удобно наведени на ссср а третия се мъчи да излезне на предна линия като подстрекател на протести . на всеки нормален е ясно че от Брюксел каквото кажат това ше става , без да ги интересува какво искаме ние . за добро или зло такова е положението .

39

Анонимен

преди 7 месеца

Много се обърках вече. Значи преди няколко години според Нинова и група други рубладжии, трябваше незабавно да се затворят Американските централи. Сега Нинова и групата рубладжии искат Американските централи да работят вечно. Катарзис?