32

Така е ..

преди 7 месеца

До Пак до Анонимен 12 Разбира са че звънят на проучени хора. Знаят че сина на бабата в е в САЩ и искат долари , а не рубли или лева.

31

Анонимен

преди 7 месеца

Бабата ги е дала за секстелефони,сега обвинява римляните...

30

Пак до Анонимен 12

преди 7 месеца

Отидох в РПУ, дадох жалбата, уговорихме се да им се обадя, когато се доуточня с измамниците, които обаче повече не се обадиха у нас. Затова си мисля, че са наблюдавали дома ми и са ме проследили къде отивам. Правя извод, че звънят на предварително набелязани хора.

29

До Анонимен 12

преди 7 месеца

Казваш, че твоите родители и леля ти викат полиция в такива случаи. Аз съм почти три пъти по-млад от тях човек и когато у дома позвъниха такива, направих се, че им вярвам и веднага се обадих в РПУ, за да кажа къде сме уговорили среща. Отговориха ми, че трябва да отида лично да подам жалба срещу неизвестен, който се е опитал да ме измами. Мошениците пак ми звъннаха, да питат защо не отивам на срещата. Измислих причина да отложа срещата за следобед, те казаха, че ще позвънят за доуточняване.

28

До ИЗМАМЕН /№ 15/

преди 7 месеца

Лично познавам няколко човека, измамени от хора, които са считали за много близки приятели. Странно и отвратително е, но не е чак толкова рядко срещано явление. В три от случаите, които знам, става въпрос за хора под 35 г., даже едната беше под 30 г. Но познавам и човек над 50 г., който повери съдбата на единственото си дете на един от своите трима най-близки приятели. "Приятелят" изтъргува в своя полза златен шанс, който детето на наивника си беше извоювало и по този начин осакати съдбата му.

27

За пореден път

преди 7 месеца

изразявам съмнение, че телефонните измамници звънят напосоки, с надеждата да попаднат на балък. Може би някои подрастващи ромчета се пробват в тази спортна дисциплина, но организираните, обиграни измамници явно си имат мрежа от информатори и така подбират евентуалните си жертви.

26

Жена

преди 7 месеца

Преди 33 години автобус номер 100 в София блъсна и уби съпруга ми.Виновник нямаше,прекратиха делото поради липса на свидетели от цял автобус.Вие говорите сега да открият някакви си крадци за някак ни пари след като човешкият живот е безценен.

25

РОРО

преди 7 месеца

Имала бол пари дала, я да вземат от някой гол като хурка.....

24

Силвестър

преди 7 месеца

Е защо не е дала 50 хиляди? Толкова ли се скръндзи за сина си? Неблагодарница. Дано Господ я накаже.

23

не се подигравайте

преди 7 месеца

Не се знае какъв ще е животът на възрастните хора след 50-60 години например, когато сте на възрастта на тази госпожа. Сега може да се чувствате много силни, отлично ориентирани и така нататък, но не се знае как ще се промени животът след време, как ще промени вас, докъде ще ви докара... А тази статията ми звучи леко измишльотина, макар че гледам са я разхвърляли и по други места.

22

Анонимен

преди 7 месеца

Тази сума на измамата ще остане като рекорда на Стефка Костадинова. Ама не се знае.

21

до 12

преди 7 месеца

Отлично казано! Наистина разликата между мисленето на интелектуалеца пенсионер и този в малкия град или село е просто около 500 години... Много страшна е неграмотността при родителите на провинциалистите.

20

Анонимен

преди 7 месеца

до 21 То 1 милион гласуваха за Герб и ПП-ДБ на последните избори, че няма да хвърлят ли пари през балконите гласоподавателите им???

19

Анонимен

преди 7 месеца

ТЕ ТИЯ ГЛАСУВАТ ЗА ИТН, БСП И ВЪЗРАЖДАНЕ, ЧЕ НЯМА ДА ХВЪРЛЯТ ЕДНИ 50 БОНА ПРЕЗ БАЛКОНА ЛИ?

18

Анонимен

преди 7 месеца

до 11 Ми тази е баба ве на снимката. Само на 20 години

17

Анонимен

преди 7 месеца

СДА Й СЕ СПРЕ ПЕНСИЯТА, ЯВНО Е БОГАТА!

16

Анонимен

преди 7 месеца

Мамооо, кви са тея пари у тези богати старчета?

15

Анонимен

преди 7 месеца

до 15 Ми като си прооост ще бъдеш измамен от приятел.

14

ИЗМАМЕН

преди 7 месеца

Внимавайте и не се подигравайте на измамените. Не знаете каква болка е и какъв срам. Аз съм имамен от чевек, когото дълги години смятах за приятел. и като се сблъскате с българската прокуратура, ще разберете защо има толкова престъпници.

13

Bo

преди 7 месеца

Баба ми я измамиха със 12 бона . Беше пратила парите на адрес по пощата,в телефона имаше чатове със въпросните измамници.много лесно можеше да се проверят и издирят парите,но полицията нищо не направи ,писа протокол и до там . Още тогава ми стана ясно ,че има чадър.