43

Анонимен

преди 8 месеца

Не разбирам аз- обикновеният гражданин, с какво съм обидил енергетика, че не ми дава да отида да видя родителите си. Блокирал ми е пътя. Мъча се да го разбера и да съм на негова стана, защото утре мога да остана и аз без работа като него. Но той искам да разбере,че не аз съм му враг, а неговият синдикален лидер, изкарал го на магистралата, а не на жълтите павета.

42

456

преди 8 месеца

Не може да се блокират така пътища и да се пречи на останалите хора!Пътят да не е на баща им?!

41

Бюрократите от ЕС

преди 8 месеца

Не се интересуват, че най- големите емисии на парникови газове са в Индия, Китай и САЩ. Междувременно около 45 процента от тока в Б-я е от въглищни централи. Като ги затворим, ще хълцаме,ама късно.

40

Анонимен

преди 8 месеца

До Чиновник Щото не всички миньори успяват да добутат до пенсия, поради спецификата на тази професия. --------------- ми да си намерят друга работа ве.

39

Анонимен

преди 8 месеца

До До просто Не знам дали Русия гори въглища, но виж Германия почна пак .............. нали уж паркет си горяха или Мутрофанова ви е пуснала ново листче?

38

Анонимен

преди 8 месеца

Спиране на държавните пари ,те да си плащат глобите после. Като не искат в друг район инвестирате тия пари и да се оправят.

37

Джо

преди 8 месеца

Пеевски прави протестите и после уж той е спасителя... всичко приключва за 1 час. Елементарни ченгеджийски сглобки на ДС вдъхновени от КГБ.

36

Анонимен

преди 8 месеца

В България не протестират единствено безполезните. Едните са на държавна хранилка,пенсиониращи се на тридесет и пет години,убити от далавери,кражби, схеми, ескорти и носене на стълби, а другите лежат на соцял и дpycaт кичек.

35

Анонимен

преди 8 месеца

Оставете ги тия тецове, но при следващото ежегодно обгазяване - обезщетение от по 100 000лв, на всеки живущ в район от 100км, като същото бъде удържано и от заплатите на служителите. Стига хората са си плащали сами леченията за сметка на няколко централи, които си стоят в миналия век.

34

до 27

преди 8 месеца

Значи когато вие бяхте задръстили центъра на София, полицията не можеше да ви пипне, щото упражнявахте свободата на словото си и правото да протестирате. Сега когато друг протестира и ви пречи, да дойде полицията да ги разхвърля. Е за това ви мразя и ненавиждам, щото се пишете уж либерасти, радетели за свобода, ама разсъждавате на ниво "всички животни са равни, ама някои са по-равни от останалите".

33

До просто

преди 8 месеца

Не знам дали Русия гори въглища, но виж Германия почна пак, ще видим Франция кво ще прави с ядреното гориво, щото вноса и идваше от Нигер, тока от въглища е скъп, но понеже десните лобита съботираха Белене ще ядем дървото, без да съм фен на Овчаров, но той викаше "няма АЕЦ дето да е на загуба"...

32

www

преди 8 месеца

До Теодор Заплатите започват от 3000лв. на месец за склададжии и писарушки, и растат доста за работа на багер, на смени.

31

Александър

преди 8 месеца

"ПРЕХОД" написан с кръв от тоя, простия народ! Избирайте пак новите/стари/муцуни, научени от родителите си/партийци/ да не работят! Ако няма виновни, те се назначават/в случая полицията/! Като няма нормален кодекс на полицая, те няма как да ни защит ават! Докато *** се класи фицират повече от българите, така ще е!

30

www

преди 8 месеца

За да станеш миньор там си приготви 10х.лв. за подкуп за началника и си чакай реда, че докато стигне до теб, може да се пивиши цената, търсенето е значително.

29

Нане

преди 8 месеца

И както винаги, нито една продажна тв не отразява протеста... А били независими... ===)))

28

ТЕ

преди 8 месеца

Срам!

27

Перко

преди 8 месеца

Къде са полицията и жандармерията да разчистят пътя?

26

Прост папур

преди 8 месеца

Човечеството със сигурност ще се приключи! То лошо няма , ама ще е в големи мъки !!!Без чист въздух! Удавено ! Без храна и т.нНека да продължаваме да сечем , да горим пръст и да помпим милиони литри нефт ежедневно пък после изненадани защо климата се променя ускорено?!?И ний пак изненадани!

25

Анонимен

преди 8 месеца

Денков пак ще каже че не преговаря с екстремисти.

24

Анонимен

преди 8 месеца

Я да проверят на Дяков имотното състояние, че да видим защо се протестира :)