16

Факт

преди 7 месеца

Масови екзекуции на всички шиптъри. Косово е сръбско.

15

Гай Баньо

преди 7 месеца

Причината е една навсякъде: англосаксонските ***!

14

Анонимен

преди 7 месеца

Манастира, който е превърнат в казарма с разрешението на поповете, да бъде разрушен!

13

Анонимен

преди 7 месеца

Причината е Вучич - бившия министър на пропагандата на Милошевич! И ще свърши, като Милошевич! Той се прави обаче, че не го знае или се надява да му се размине! Не, няма!

12

Анонимен

преди 7 месеца

Косово трябва да се заличи като държава. Територията трябва да я върнат на Сърбия. Който се счита там за мюсулманин/шиптър - да си отива в Албания. Европа сглупи като призна тази държава под натиск от САЩ, но може да поправи грешката си.

11

До 13

преди 7 месеца

Слагам ти минус заради тежката ти неграмотност. Въобще не се опитвах да коментираш неща преди да си научиш езика, жалко е!

10

Анонимен

преди 7 месеца

Вучич е лъжец! Сърбите усетиха, че Запада е против Курти, за където призна в Северно Косово, общинските избори 5% участие(сърбите ги бойкотираха) и тръгнаха сърбежите с провокации само и само да излъжат Запада, че албанците ги дискреминират и не заслужава да владеят Северно Косово.В един от манастирите където се беха барикадирали тежковъоръжени сърби, полицията на Косово намери арсенал с оръжие за цяла рота. Явно са се готвили за още по - големи провокации които да доведат до намеса на сръбскат

9

лепа брена

преди 7 месеца

по неизвестна като фихрета .... тва са сръбите и техния фолколор ... мааанета до шия...

8

Климент Охридски

преди 7 месеца

От страх пред българите, сърбелите подменят с латиница хилядолетната българска азбука и ще си го получат както винаги!

7

Анонимен

преди 7 месеца

Югославските престъпници си намериха майстора. Много добре знаят, че ако се намесят в Косово ще ги занулят за 10 дни. 80 години правиха прочиствания и терор над българи, албанци и др. сега им се връща.

6

Нишкия воевода

преди 7 месеца

От страх пред българите, тъпите сърбели смениха истинския фолклор с източни маанета и си го получиха, както винаги !

5

Анонимен

преди 7 месеца

бай Курти ли проблема

4

Анонимен

преди 7 месеца

Сърбите им идва кураж покрай Нагорни Карабах и Украйна, че и в днешно време можеш да си оправиш териториите в "исторически" граници. Но Косово е следствие на тяхна агресия и е признато от голяма част от света, докато с Нагорни Карабах и Донцека Република не е така.

3

Ако

преди 7 месеца

не им харесва... да си ходят в Белградски Рашистан... Югославия умре... А ако им се прище ЕС... и някой ги пусне изобщо...ще си решим проблема със Западните ПОкрйнини без да се налага да пердашим сръбски дупета... Излаза към Бяло more i solun be[e osiguren ot членството ни в ЕС също...

2

Алекс

преди 7 месеца

Косовската полиция се справи със сръбската провокация,а Вучич да забрави да разследва в друга държава.Югославия отлетя в историята.

1

не така

преди 7 месеца

сърбия и русия са виновни за всичко.