8

Право на мнение!

преди 7 месеца

Ресторантьорите само реват и крадат, укриват доходи, не плащат нормални заплати! Ниско ДДС трябва на лекарства, книги и хранителни стоки от първа необходимост, а не ресторантьори!!!

7

Анонимен

преди 7 месеца

Не е проблема в ДДС-то, а в качеството на услугата . Вие се побъркахте , празник в Велинград да е по-скъп от почивка в Дубай и тъпите сноби се харчат, а Вие ми казвате, че проблема бил ДДС-то..... Както всичко друго тука е пълно с побърканяци!

6

MNENIE

преди 7 месеца

Тази година бях в Два Хотела - Банско и Велинград - 5 звезди - НЕ издават касови Бележки на Физически Лица . После разбрах че са собственост на Депутати от ДПС и ГЕРБ .

5

Един от народа

преди 7 месеца

Дрън-дрън, та пляс! Покрай ковида две години не ходих по заведения и се оказах със спестени пари за нова кола, истински нова. Оказа се, че годишно позаведения съм харчил 20 бона, давал съм ги на тия мошеници, дето само крият данъци и се правят на онеправдани.

4

Напротив!

преди 7 месеца

Нищо не изсветлява ниското ДДС, мошенниците са си мошенници и винаги ще укриват!

3

Анонимен

преди 7 месеца

И 2% да го направят че крадем. Кражба колко може и тва е.

2

До уникум държава см

преди 7 месеца

Еми нормално е. Лекарства воленс-неволенс ще си купиш и да са със 120% ДДС, а на кръчма никой не те кара да ходиш. Мярката е да подпомага алибеговците, не фармацевтите.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Тогава намалете я за всички!