23

Не е ли ясно?

преди 7 месеца

Четете Уикипедия: Сградата е построена върху парцел на Руското посолство по проект на Михаил Преображенски специално за нуждите на руските имигранти в столицата. ...................................................................................................................................... След 1947 година храмът е предаден на Московската патриаршия, която го управлява и до днес. (Смята се за подворие, или ставропигия на тази патриаршия).

22

Анонимен

преди 7 месеца

До АнонимеН НА може да се анулира в законоустановения срок, а не след 26 години.Тези хора -депутати, служители на ДАНС, министри, та дори и премиер не се ли допитват до юристи преди да предприемат някакви действия? Не може депутати-представители на управляващите партии - ББ, Хр.Иванов, Пеевски да поискат Прокуратурата да разследва случая с истинността и законността на нотариален акт,това е съдебен спор, а не работа на ДАНС. Към НС има юридическо звено,което може да помогне,иначе ставате за смях.

21

Анонимен

преди 7 месеца

ДАНС каква връзка има с един съдебен спор? И защо Прокуратуратс дава на ДАНС да разреши този спор? Има заинтересовани държавни служби,които са компетентни по този проблем, и това е тяхно задължение. ДАНС вече реши случая с тримата свещеници в Руската църква: натовари ги на арестантска кола с решетки на прозорците, с полицейски конвой ги закараха да си вземат багажа и ги изгониха от БГ.Сега нов екшън ли ще правите? А ако падне кабинетът как ще се измъквате?

20

Хаха ха

преди 7 месеца

Пачките и кюлчетата вече са миналоШиши е добьр - промяната продьлжава

19

Анонимен

преди 7 месеца

Не е ли срамно за столична община да не знае чия собственост е руската църква?Това да не е частен имот?

18

АнонимеН

преди 7 месеца

До Анонимен 21/ ДАВНОСТТА ЗАПОЧВА ДА ТЕЧЕ ОТ МОМЕНТА В КОЙТО СЕ ОБЯВИ , ЧЕ СИ ПРИДОБИЛ ОПРЕДЕЛЕН ИМОТ. :D А СЕ РАЗБРА ЕДВА ВЧЕРА, ЧЕ ПОСОЛСТВОТО БИЛО СТАНАЛО СОБСТВЕНИК ПРЕЗ 1997-*** ГОДИНА НЕОБЯВЕНО НИКЪДЕ ОТ ТЯХ ! НОТАРИАЛНИЯ АКТ МОЖЕ ДА СЕ АНУЛИРА АКО ИМА ОСНОВАНИЕ ЗА ТОВА

17

до Юсуфчо

преди 7 месеца

Прадядовците на днешните българи са дарили имота на Русия. В знак на благодарност, че ни е освободила от доминиращото "присъствие" на дядовците на юсуфите. Днешните българи и юсуфовците лижат яко задните части на опърпания "хегемон". И дапе му дават, когато поиска.

16

ъ

преди 7 месеца

При акт за дарение и крепостен акт какво точно ще проверяват онези от ДАНС? Интригуващо е докъде ще стигнат простотията и подмазвачеството на нашите "политици". Накрая наистина ще ни изпросят един бой от руснаците.

15

Бати Юсуф

преди 7 месеца

Който таче Русия да си дигне чукалата и марш в Русия тука е България и българския народ избра Европа и ООН.няма вече куманизм има демокрация куманизма умря заедно с куманистите

14

Анонимен

преди 7 месеца

ВЪРХОВЕНСТВО НА ПРАВОТО - КАКВА ИЛЮЗИЯ. ДОРИ И ДА ИЗМИСЛЯТ, ЧЕ СА КОНСТАТИРАЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ЩЕ ИЗТЕКАТ В КАНАЛА ПОРАДИ ПРОСТОТО ПОЛОЖЕНИЕ - ИЗТЕКЛА ДАВНОСТ, НАЛИ БУДА ВСЕНАРОДНИ ЛЮБИМЕЦО!!!... ХЙ САРАФЕ, НАЛИ ПРОКУРАТУРАТА Е НЕЗАВИСИМА ИНСТИТУЦИЯ ИЛИ ТОВА Е САМО ЗАБЛУДА ЗА БУДАЛИТЕ?!...

13

Анонимен

преди 7 месеца

Моя е и край

12

АнонимеН

преди 7 месеца

ЩЕ ИЗЛЕЗНЕ НА ЯВЕ, ЧЕ ПОСОЛСТВОТО ПУТИНСКО НИКЪДЕ НЕ Е ОБЯВИЛО , ЧЕ СА СТАНАЛИ СОБСТВЕНИЦИ НА ЦЪРКВАТА! СЛЕД ПРОВЕРКАТА ДА СЕ ИЗГОНЯТ ВСИЧКИ РУСКИ ДИПЛОМАТИ И ПОСОЛСТВОТО ДА СЕ ЗАКРИЕ! И БЕЗ ТОВА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СКОРО НЯМА ДА Я ИМА А ТОВА ПОСОЛСТВО ЩЕ БЪДЕ ДАДЕНО НА УКРАЙНА КАТО КОМПЕНСАЦИЯ И НЯМА ДА Е САМО ТО!

11

Хюго Капет

преди 7 месеца

От кога прокуратурата и данс се занимават с проверка на право на собственост? Т.е. с вещно право? Трябва да симулираме дейност.

10

(-_-)

преди 7 месеца

Няма особено изчерпателна информация за финансирането на строежа, но от това, което видях мога да заключа, че парите са дошли от царска Русия с любезното съдействие на княз Владимир Александрович (син на император Александър II).. Така пак се оказахме медузи.. Безгръбначни жалки поддакващи на една сбъркана реалност.

9

Цирк

преди 7 месеца

Защо не питате Македония,пак....

8

Като приключи

преди 7 месеца

Проверката , ще се решат нещата .

7

(-_-)

преди 7 месеца

"Земята, върху която е построена Руската църква, е дарена на Руското царско дипломатическо агентство от Общинския съвет на столицата през 1882 година. После е издаден и крепостен акт." а кой я е построил и с какви пари след малко ще ви кажа..

6

Анонимен

преди 7 месеца

Поземления имот не е на църквата.

5

Анонимен

преди 7 месеца

За построяване на църква се изисква покупка на имот . И десетки други документи . Които няма

4

Bъnpoc

преди 7 месеца

Koй e нoтapиyca изgaл в нapyшeниe нa зakoнa нoтapиaлния akт, nog чиe gaвлeниe и koй e npиkpивaл тoвa npecтъnнo geяниe вeчe тoлkoвa rogини?