33

Илиенския

преди 8 месеца

Има ли електронен подпис да му пратим 5-6 фактури да преведе тука едни кинти и да врътнем ДДС то и без това не могат да го съдят за измами .После ще му пратим един еротичен чат бот за самотни работи ;) Та кой отговаря при данъчни измами програмиста,работа или собствениците на компанията?

32

Рептила - робот

преди 8 месеца

Бай Издън пък е президент на "най-умната" нация!

31

Едно дръво, също

преди 8 месеца

като "галвен изпълнителен директор" е налично 24/7 също толкова полезно и толкова интелигентно! Та нищо не е изненадващо!

30

Анонимен

преди 8 месеца

РОБОТЪТ ФЬОДОР ЗАСТАНА НА БРИТАНСКИЯ ТРОН.

29

Стоян Стелий :

преди 8 месеца

Това е нищо! Вижте какви роботи управляват България десетилетия наред...Програмирани, тествани и одобрени от Посолството!

28

Анонимен

преди 8 месеца

"Фирмата произвежда ром, Мика единтифицира потенциални клиенти"....................... По един или по двама?

27

Никой

преди 8 месеца

Да но никога не може да му хрумне нова идея, той е робот.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Пробвах тези изкуствени интелекти - единствения начин да ти дадат коректен отговор е да зададеш отговора във въпроса си. С две думи ако го питаш как да се нахраниш, няма да те посъветва да си купиш нива и комбайн. До там с "интелекта" му на тоя езиков модел. Дрън дрън ярина - навързва думички на база на предварително зададени примери от човешки разговори. Няма нищо уау в него. Е... Пак е по-умен от повечето хора, но до там.

25

Chat GPT Company

преди 8 месеца

"Кажи ми Чат Джи Пи Ти, дали да имам доверие на ортака си, след като във фирмата постоянно имаме проблеми и загуби, благодарение на него?" - "Ще ти кажа, че не трябва да му имаш доверие, без да ти казвам, че не трябва да му имаш доверие. " - дрън дрън ярини. Тия роботи само ти казват това, което според алгоритъма искаш да чуеш, но никога и нещо съществено. Ерго, трябва да знаеш отговора на въпроса, за да го зададеш правилно на робота и да те "насочи" в посоката, в която така или иначе ще идеш/

24

ХОРА, РАЗБРАХТЕ ЛИ?

преди 8 месеца

Опорката на руските тpoляги, е че ако не си путлерacт, значи си фашист - нямало две мнения. Все едно друго не съществува. Тия още живеят в ерата на Сталин и Хитлер - свят, който е тотално отричан от всеки един нормален човек. Пътя на Възраждане е отъпкан и не води до никъде. Ако не вярвате на мен, отворете учебника по история и вижте до какво успя да стигне Йосиф Сталин, въпреки тоталната си хегемония.

23

мда

преди 8 месеца

Роботите не могат да вземат решения за които не са програмирани.

22

Путлераст

преди 8 месеца

Толкова много ги мразя гейовете, че чат пат забравям за тях и ми се налага да ги пускам в хамстера, за да мога да си ги припомня колко са противни - ако нямам тази рутина, ще забравя да мисля за тях. Та за това - дръж врага близо.

21

Не АКО а КОГАТО

преди 8 месеца

Когато арестуват Костадин Копейката за национално предателство, трябва да му вкарат в клетката КОКОРЧО, да го надупи и изнасили и да го направи джендeр. Той не че няма опит, но официално - да му разпечата паспорта за Ел Джибити

20

КОКОРЧО fanbase

преди 8 месеца

До Ha cнимkaтa "Цифpoвизиpaн Kokopчo..." - бате Коко май яко ти е бръкнал в руския широк гъZ? Разпорил ти е дупapката. СЛАВА КОКОРЧО!!!

19

Анонимен

преди 8 месеца

По-добре робот, отколкото БГ олигарх с ДС потекло!

18

нафърфорий

преди 8 месеца

Край на Корупциятааааа.....!!!!!! -)))))))

17

българина

преди 8 месеца

роботи командват други роботи произвеждащи нещо за хората. Кога ли ще решат, че не са ни длъжни

16

oрСиднейАавстралия

преди 8 месеца

Ам, какво е "токени" в старията? Някакъв ток в кенче оредпилагам, или що?.Да ми говориш на развален български е като да слушам боганите зад Операта да ми шлямпат развалвн английски. Казвам ви го като австралиец, живеещ в квартала до Операта и центъра. Като австралиец ви казвам че не сте по различни от боганите зад Операта шлямпащи развален английски, както вие шлямпате развален български

15

Анонимен

преди 8 месеца

Радвайте се. Мика - главен изпълнителен директор робот, пари не иска, работи неуморно, решава всички проблеми, не създава проблеми, назначава роботи директори, роботи работници, весела игра на роботи и ИИ срещу хората. Е това е походът и войната на роботите срещу масите, все едно в каква сфера, весело бъдеще дори за тези, които създадоха милите роботчета радващи човешките очички.:))

14

Анонимен

преди 8 месеца

Прилича на робот от Ну Погоди.