24

До 18-то Таня

преди 9 месеца

Ти сигурн0 ли си,че си боцнат0 с експерименталките,щото се имаш за умнокрасивитет,а неграмотността и обърканите ти словесни dиаpии са потресаващи?!? Да не са те ваксинирали в погрешната дупка,Таня(ьо)...

23

КукунчеФ :

преди 9 месеца

Но пък дава доста тлъсти грантове от ШиЗиО и БигФармаФията...

22

Анонимен

преди 9 месеца

по темата в Република Татарстан, град Нижний челн, е направена аутопсия на хората умрели от ковид 19 и резултата, не е открит вирус на ковид в тъканта и кръвта,а открита бактерия обработена с радиация която причинява сгъстяване на кръвта и смърт. Китай си го знаели, но мълчаха. И сега въпрос за какво и против какво е ваксината, след като ковида не е вирис,а бактерия..

21

тука един серсем

преди 9 месеца

пише пост след пост колко добре било да си ваксиниран, ами давам ти и моята игла и си се боцкай от сутрин до вечер.

20

Офф

преди 9 месеца

Новият вариант на Ковид не дава усложнения -- поне не незабавно ...

19

Анонимен

преди 9 месеца

Забелязвате ли, че оцелелите антиваксъри се хвалят как не носят маски и не мият ръце, и как са карали по три пъти ковид , а пък аз и фамилията сме наксинирани х 3 пъти и не сме го карали нито един път.

18

Нео

преди 9 месеца

Забелязали ли сте че всички ваксинирани познати/колеги/приятели макар да са ви и вече бивши това са хора или по-правилното е био маса която е от най-обезедвижените ,най-лошо хранещите се демек чревоугодниците, най-страхливите и разбира се най-покорните. Всички най-лоши качества. Това е така те защото за системата не са пригодени за нищо друго освен да нахранят няколко червея, докато преди това не пълнят джобовете на Биг Фарма. Това е тяхната съдба не трябва да ги съжалявате.

17

Анонимен

преди 9 месеца

А тези 300 души в болниците без усложнения ли са? Ковид си е ковид, гадна болест е. Добре, че има ваксини!

16

Таня

преди 9 месеца

Определено е много по-лек вариант, но това не оправдава проблема с огромния недостиг на ваксини. Колеги се оплакват, че постоянно проверяват за наличности и все няма и не могат да се ваксинират. А скоро отново ще плъзне по плебса, както всяка болест първо удря бедните и необразованите, а нормалните хора ще трябва да избягват контакти с тях. Това затруднява пазаруването, ходенето на ресторанти, използването на домашни помощници и др. А се решава точно за 5-6 дни.

15

Анонимен

преди 9 месеца

хайде да застъпва втората смяна антиваксъри и конспиратори от 18:00 - гущера, облака и червеите-амеби излизат в заслужена почивка

14

Анонимен

преди 9 месеца

Нещо не разбирам. Имаше и по-страшни епидемии, но преминахме през тях без шум и паника. С Тоя ковид ни разкатахте мамата.

13

КАН КРУМ СТРАШНИ

преди 9 месеца

Я коментар 12 некакъв фен на експерименталните течности. Абе деда ти пари ли е имал , че говориш за пари ? Да те светна не е имал деда ти е ходил бос и е спал в кочи плевни за да пишеш коментари дали някой има два лева. Лоена топка червата ще ти ги изкарам през ушите.

12

Анонимен

преди 9 месеца

ох ще ме съсипете днес - не моа ви насмогна на антиваксърските глупости и конспирации - ама оня с облаците и оня с гущерите навсякъде дращят, ей ся очаквам и човек с червеите-амеби да се появи и да извади ЕИП машината си с импулси и да обезвреди ваксините от наноботите - аххаха - големи откачалки има

11

до 12

преди 9 месеца

Цял живот тотален роб и страхливец. Няма 2лв. в джоба, вика "сабодете се роби балгариа загива идва новиат свитовен рет".

10

Зекария Сичин

преди 9 месеца

Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.

9

Анонимен

преди 9 месеца

днеска да не е ковидовден - с четвърта статия ни заливате, а антиваксърите кълват ли кълват

8

Анонимен

преди 9 месеца

Декември целят цирк започва отново, ако стадото продължава да пасе.

7

Фалшив вирус

преди 9 месеца

Новият вариант на нищото пак е нищо.

6

Еееееее

преди 9 месеца

Тъкмо се бях навил за иглотерапия и ме разочаровате! Пфу да си таковам на късмета.

5

Тогава?

преди 9 месеца

Какво ни занимавате тогава? Не искам да се ваксинирам. Айде чупка.