48

Този на снимката

преди 7 месеца

Ми е познат от накъде...,мий си казваше Англ кунчв,ъъъъ?!

47

В медийното простран

преди 7 месеца

Ство е пламнал вирус на име пПродажник 19, и симптомите му са кихан, $ополи и още нещо.-:))))))

46

Анонимен

преди 7 месеца

Най- лесно ще източат касата точно от такива домове, защото старците там нямат близки да се застъпят за тях. Престъпници в бели манти!

45

Име

преди 7 месеца

До 42, против определени "ваксини"! Но Вие си се боцкайте, на никого не пречите.

44

Тихомир

преди 7 месеца

Е нема начин да не припламне нещо, не само че идва октомври, ами и вече и по света почнаха да пишат за огнища на корФид19. Време е, отново да се потопим в тази луд, луд корФид.

43

Анонимен

преди 7 месеца

добре че поне тук го фанаха ковида - в старческия дом - че как само се простре из болници и други домове тоя ковид не е истина, ако направят едно тестване ей сега на болници и старчески домове и всички ще са пламнали, ама нали трябва да крием бройките че да не се плашкува народонаселението, пък и избори идат

42

ВЪХ

преди 7 месеца

да ви пламнат ан..алните отверстия да ви пламнат...как па всеки път от от този дом започва,има го през годините..в село с 200 човека..кой ще ходи да проверява..

41

Анонимен

преди 7 месеца

егати - съселите пропагандатори против ваксини и маски яко пъплят днес - то не беше облаци, червеи-амеби, облаци кат баклави, гущери и всякакви опорки кой какво казал, съченения от под шипковия храст, абе няма лабаво при вас антиваксърчета и един папагал повтаря в захлас га-га-па-па

40

Анонимен

преди 7 месеца

А в Дома за възрастни хора с физически увреждания - всички са със сигурност ваксинирани, бустерирани, пребустерирани... Ама "пламнали", има човек в болница... Ех не щат плоскоглавите да разберат, че ги измамиха с фалшиви ваксини... Сега пак ще пишат как неинжектираните сме им виновни за нещо...

39

Име

преди 7 месеца

Съседите на това плашило не са си свършили работата!

38

Анонимен

преди 7 месеца

Пропагандата пламна в медиите, десетки заразни писания всеки ден, всеки час. Понеже АКО НЕ ВИ КАЗВАТ НЕПРЕКЪСНАТО ОТ МЕДИИТЕ ЧЕ ИМА КОВИД, ЩЕ ЗАБРАВИТЕ

37

Анонимен

преди 7 месеца

Кунчев е престъпник защото дава фалшива информация за Ковид-ваксините и лъже хората да се ваксинират с тях и не казва колко са вредни и какви странични ефекти има включително и рак, която вече е доказано.

36

Анонимен

преди 7 месеца

Пак излъгахте старците за пари. Заслужавате си съдбата на бъдещи затворници

35

Анонимен

преди 7 месеца

Сега се говори за Заразата Х която била 20 пъти по-смъртоносна от Ковид-19 и щяла да е следващата пандемия. Много се навъдихте, ще ви редуцираме. Особено Индия и Китай общо + Пакистан и Бангладеш са над 3 млрд

34

Dedo.

преди 7 месеца

Аве ора, аз кат са бустерирах за 10-ти път взе да ми се разтроява уная работа и топките ми се увеличават с по три топки на бустер. Сеа кат маам леб от радиоактивно укрожито, не ми се мисли кво ша става.

33

Анонимен

преди 7 месеца

"На въпрос дали ваксината на Пфизер е била тествана дали спира разпространението на вируса, преди да бъде пусната в употреба, Джанин Смол от компанията отговори - Не, трябваше да рискуваме."

32

11

преди 7 месеца

До Анонимен 25 ---- Кунчо Triple Version Professional Edition тройно бустериран бра душа три месеца в болница, така че не знам от какво те е "спасил".

31

Анонимен

преди 7 месеца

Гущерите, заедно със солидно количество бръмбари и ***, са в главите на някои екземпляри, опитващи се да се изявяват във форума.

30

Дейвид Айк

преди 7 месеца

Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.

29

ПЛАААМНААА

преди 7 месеца

НАЙ - ГОЛЕМИТЕ ТВОРЦИ НА ГРЪМКИ ЗАГЛАВИЯ