14

Анонимен

преди 7 месеца

Заглавието касае съобщението за самия развод, а не за причините за него. Дано поне авторът на "статията" прави разлика. На децата трябва да се съобщава истината - развеждаме се, няма да живеем вече заедно, ти ще живееш с еди кого си, другият родител те взима еди кога си. Ако вече се говори за причините също има една вярна за всички случаи - не се разбираме. Кой виновен, кой не - това най-често са вече лъжи. По- елементарните хора се оправдават и тръшват вината изцяло на другия, което не е така.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Работещият начин е един - да му се каже директгно. Това не е някаква фатална новина, като смърт наблизък, примерно. Днес повечето родители или са разделени, или са разведени. Нито е нещо необичайно, нито е плашещо. А да се маже и лъже няма смисъл. Децата от малки трябва да знаят каква е истината и да не бягат от нея. Рано или късно ще я срещнат.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Ми то при всички любовта изчезва след 1-2 години и остава само задължението и отговорността. Значи ли това, че всички трябва да се развеждат след 2 години брак?

11

Минка

преди 7 месеца

Миличко да знаеш че мама бие шута на тати защото го хвана зад Халите как духха на един сириец докато друг го пом.па отзад, но *** е намерила нов тати който е татуиран целия като новозеландски маор и отвреме на време ще ни побийва и стриже нула номер и ако много не слушаме ще ни понареже с макетното ножче

10

гаргарев

преди 7 месеца

Кажете че ви пращат на фронта . Детето ще ви разбере.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Защо ще се събират, за да се разведат?Жените като цяло са такива, но има и подобни глупави мъже.Не случайно в католицизма е забранен изцяло развода.Като си поел задължения към всички с този човек ще ги приемаш спокойно.Днес стигат и до друг грях - да раждат без брак, и се радват, че нямало да се развеждат по тоя начин.И после искате децата да са нормални.Стегнете жените, пуснете ли ги следва разпад на всичко.Западният свят не случайно си заминава от този отвратителен феминизъм.

8

Анонимен

преди 7 месеца

А защо трябва да се развеждат?!

7

Въпрос

преди 7 месеца

Как да обясним на детето, че мама е сърбел,тате е разбрал и сега се развеждат....

6

Анонимен

преди 7 месеца

Дете без баща, трагедия. Това остава доживотен негативен отпечатък на детето. Повечето деца без баща в живота им стават знаем какви.

5

Анонимен

преди 7 месеца

А колко начина има да обясните на детето си че правите аборт?

4

Не сме като хората

преди 7 месеца

Разводът в България е голяма драма. Тук е много важно какво ще кажат хората, комшиите, родителите. Ама ти разведена, кой ще те погледне, я си стои с него, малко скандали, малко те побийва, ще търпиш. Това е народопсихология. Децата кой ти мисли. Тези пък нямат думата съвсем. Ще търпят там каквото е, такова. В нормалните страни, хората се разделят, намират нови любови. Децата пак си тръгват по пътя без да гледат тормоз и скандали. Тук се тормозим един друг, но сакън как развод. Ау, не.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Нека всеки да си грижи за децата си!

2

Чобан Ходжа PhD

преди 7 месеца

Един начин да кажете деликатно на осъден на смърт че присъдата ще се изпълни на другия ден. Гъди гъди гъди кого ще бесим утре?

1

Правилния начин

преди 7 месеца

Миришат и краката! Но ще ти пратя щипка за нос за рождения ден!