127

За

преди 7 месеца

данъчна измама не знам, ама може да пратите една проверка на фирма Абритес в София. Вижте дали уиндолсите им са легални.

126

Диана

преди 7 месеца

Срамно е да се насърчава ниският морал, а доносничеството е част от него...Вместо да манифестират привързаността си към подобни акции, управляващите могат да организират ефективни проверки на фирмите, да създадат мрежа от фактори в дейността на фирмата, които биха могли да имат връзка с нарушения и които да се наблюдават автоматично във възлови точки и още много, много пътища и начини да се открият незаконни действия...Само че БСПтата си знаят своите си начини...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

125

гост

преди 7 месеца

КЪДЕ ЩЕ ЖИВЕЕ ДОНОСНИКА , КОГАТО Е РАЗКРИТ И КОМШИИТЕ ЩЕ ГО РАЗКРЕПОСТЯТ . ЩЕ СТАВА ЗА НАЗИДАНИЕ НА ИЗМИШЛЪОТИНИТЕ НА РОЗОВИТЕ ПП ДБ , ГЕРБ И ДПС . ДЕЦАТА ЩЕ СЕ СРАМУВАТ ЗАРАДИ РОДИТЕЛИТЕ ДОНОСНИЦИ . КОМУНИЗМЪТ СЕ ВРЪЩА ПРЕОБЛЕЧЕН С Ф А Ш И С Т К И ДРЕХИ . НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА АТЛАНТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ , КОИТО ВСЕКИ ДЕН СА В ПОСОЛСТВОТО ЗА ДА ИЗМИСЛЯТ НОВА Г А Д О С Т НА ХОРАТА . ПАК ЗАПОЧНАХА ДА РЪСЯТ ОТ НЕБЕТО И ДА РАЗОЛЯВАТ ХОРАТА . НО ТЕ НЕ СА БЕЗОБИДНИ И СА С ПОСЛЕДСТВИЯ СЛЕД ...

124

Идеалист

преди 7 месеца

Не зная дали в училище се изучава разказа на Елин Пелин за Андрешко, който зарязал съдия-изпълнителя в блатото. Само най-извратени *** от ПП - ДБ юе станат доносчици. Предлагам ПП да спрат казаните за ракия и тогава да му мислят....

123

Идеалист

преди 7 месеца

Веднага да се включи задъжителното изучаване във всички класове историята на Павлик Моризов. Предал баща, който скрил 2 чувала пшеница за да изхрани семейството си.

122

Урок от историята

преди 7 месеца

Преди 2 века доносниците ги бесели по дърветата с окачена на шията дървена табела с надпис "Доносник". Такова е било отношението и наказанието на обществото към тях. В наши дни няма да е по-различно.

121

Анонимен

преди 7 месеца

Най-после си дойдЕхме на думата ... Ами това си е нашенско -българско -генетично... Само не знам как стои въпросът с доносниците , да не изчезнат някъде из храстите !?

120

НЯКОИ СЕ РАДВАТ !

преди 7 месеца

Да ви напомня - повече от тридесет години продължава да ни управлява русия , а службите ни никак не са пробити а са си наши . . . мдаааа , нали така ! Мисля че няма такава тояга която да избие . . . знаете нататък ! АМИ ЕТО ВИ ГО ! ЩЕ СТАНЕ ДОНОСНИЧЕСТВОТО ! ЗА ЩАСТИЕ НА СЛУЖБИТЕ ! ВСИЧКО НИ Е КАТО В РУСИЯ ! ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ ЖЕЛАЯТ ТОЧНО ТОВА .

119

ПРАВОВА ДЪРЖАВА

преди 7 месеца

Щом ще печелят съдии , прокурори , адвокати и вещи лица -- ЩЕ СТАНЕ ! ЩЕ БЪДЕ КАКТО Е БИЛО ! НИКОГА КЪМ ПО-ДОБРО ! ! ! ОТ ТОВА СЕ ХРАНИ ПРАВОВАТА ДЪРЖАВА !

118

У нас,

преди 7 месеца

в България,ДОНОСНИЧЕСТВОТО винаги е било на ПОЧИТ-насърчавано,поощрявано,одобрявано,възнаграждавано...,включително и това,леля Пена чистачката,редовно да снася и донася на шефа,кой,кога,къде,какво и как...!?!?!?

117

Айде бе

преди 7 месеца

Комунистите направо ще ги тръшнем по гръб , доносник до доносника мила моя майнольо или всеки пенсионер доносник , а лентите на ръкавите с какъв цвят ще са , или няма да има ленти , защото ще са от тайните доносници ? Пфуу гадост , ....да принуждаваш собствените си родители да стават доносници за два сребърника , това дори и извратените мозъци на комунистите не можаха да родят !

116

СТРАНДЖАТА

преди 7 месеца

НАСТРОИВАТ БЪЛГАРИТЕ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ ЗАЩОТО АКО СА СПЛОТЕНИ И ЕДИННИ ЩЕ ЛИЧУВАТ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ КОИТО 32.Г. КРАДЪТ И СЪСИПВАТ ПРЕКРАСНАТА НИ РОДИНА.

115

боносник

преди 7 месеца

ЛУКОЙ ЛЕ СИ ПРЛАЩА ДАНЪЦИТЕ 300 МИЛИОНА 10 "% СА 30 МИИОНА -МЧКАМ ГИ

114

КОНСТАНТИНОВ

преди 7 месеца

ЦЕЛТА НА ТОВА МЕРОПРИЯТИЕ Е ЕДИНСТВЕНО ХОРАТА ДА СЕ НАСТРОИВАТ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ ЗА ДА СЕ ВСЯВА СТРАХИ НЕСИГУРНОСТ. ТОВА СА ЧАС ОТ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ "ЦЕНОСТИ"

113

Анонимен

преди 7 месеца

След 1944г. комунистите присвоиха земята на народа Български, за да няма повече своя земя неговото Тра, Ла, Ла! След 1989г. комунистите станаха собственици на земята на народа Български и неговото Тра, Ла, Ла! Сега ще дават 10% -тов бонус за да му отнемат и креватното Тра, Ла, Ла... за да е виновен българският народ, понеже в кревата не може да прави с чалга свойто, Тра, Ла, Ла!

112

Shark

преди 7 месеца

Браво! Връщаме доносниците! Иво Инджев вече може с чиста съвест да се върне към това си амплоа и да спре да се прави на голям демократ. И още много други като него, които се писаха за демократи, а всъщност са били комунисти и доносници. А този народ, ако продължава да търпи простотиIте на другарите Кирчо и Кокорчо, значи си заслужава съдбата. Приемат ли това, всеки, който ви мрази ще може да иде в НАП и да каже че получавате нерегламентирани доходи. А вие после обяснявайте, че нямате сестра!

111

Анонимен

преди 7 месеца

В колко европейски страни го има този закон?Нали за това влязохме в Европа за да са ни еднакви законите. Или пак някой иска България да я няма разчитайки на самоизяждането на българите?

110

Никола Стефанов

преди 7 месеца

Навремето в ГДР-то, където Щази колеше и бесеше си беше много ефективна. Въпроса е, с кой акъл стотици хилядите избиратели на Проклетите Предатели на Кирчо случайника си дадоха гласа за ПП-ДБ.

109

в този народ

преди 7 месеца

е закодирано грешно ДНК ,позволяващ му да бъде доносник. От векове доносничи и българи - българин предава . Левски ,Ботев, Вапцаров и много други . Служи на ДС ,агенти . Продажен народ.Та това решение е добре дошло за доносниците ,които и пари ще получават.

108

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

Това е изпитан метод, в САЩ работи. Проблемът в България е, че 60% от бизнеса е в сивата част и първо НАП няма как да насмогне за близките 10 години да отговори на всички сигнали, второ всичко ще поскъпне защото ще се сложат едни 15% отгоре минимум заради излизането от сивия сектор.