160

Кольо

преди 8 месеца

Измислен адмирал на измислен флот от две лодки еднодръвки въоръжени с гръцки огън. На всички ни е ясно, че няма повредени ракети а това е врътка как да бъдат дадени на Украйна. А какво ще каже измисленото адмиралче за танковете Т-72 (415 броя) дето според пресата на Германия сме дали на Украйна. Колко народни пари са дадени за всичката тая техника дето подаряваме и що народ се облажи от това.

159

Анонимен

преди 8 месеца

Тук е пълно с клавиатурни патриоти, пък военните училища нямат кандидати, а БА е в ужасяващ некомплект. Много ястреб, ама на дивана, пред телевизора!

158

Бай Кольо

преди 8 месеца

Този е Адмирал на тъпанарите,не в българската армия.Подлизурко от класа.Управляващата сглобка ни води към дъното с космическа скорост.

157

Марионетка

преди 8 месеца

Що си не хвърлиш пагоните!

156

Бай Тошо

преди 8 месеца

До дядо Иван:Дядка, смени видеото, това което гледаш не е от Украйна. В оригинанито видео много ярко горят едни машини, но те не са руски.

155

Дядо Иван

преди 8 месеца

Да ги разкарваме тези ***, след като все още някой иска да плаща за тях. Войната в Украйна доказа че руското оръжие за нищо не става.

154

Бай Дрън

преди 8 месеца

Хубаво го каза Каракачанов оня ден. Не дадохме 100 млн да пооправим казармите и да имаме някаква армия, сега даваме 100млн за база на чужди войски, да ни защитават! Имаме два завода поне за бронирани машини-държавен и частен, но храним канадци и американци за излезли от употреба Страйкъри! По веригата си вземат паричките, българина дава по 1400 лева на семейство за машини нандвойна цена!

153

Бай Дрън

преди 8 месеца

Абе я ми обяснете, как дефектира ракета? Ако ние не можем да ремонтираме аналогова техника, язък за напъните на бай Тошо, да ставаме електронна нация!

152

Кърджалия

преди 8 месеца

До 157.И как се реновират,че ми стана интересно?

151

М'глата

преди 8 месеца

Е точно сега,точно тази година.....наистина трябва някой политик/партия да вдигне народа,и да изметем продажното племе...

150

Наблюдател

преди 8 месеца

Нагледах се на престъпления срещу републиката. Този придатък ДАНС за нищо не става. Тези престъпници трябваше вече да са по затворите, но уви.... По-добре закривайте ДАНС. Доказа се, като излишен-ненужен-безмислен.

149

Анонимен

преди 8 месеца

Пълнихме джобовете на руснаци,сега на американци! И понеже пари няма плащаме вече и с позволения за военни бази! А с тия десетина самолета и стотина БТРа ,вярно е че ще плашим само гаргите! На гол *** чифте пищофи,казва народа!

148

Анонимен

преди 8 месеца

Как само измислят теоретични оправдания за простотията,които вършат.

147

...

преди 8 месеца

Въх ако тия С300 са от тогава когато аз служих то те са над 30г ракети вече!!! Дано барем да са ги обновявали и реновирали! Щото инак .... едва ли ще могат да свалят даже и гарга!!!

146

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СМЕ

преди 8 месеца

И НИКОЙ НЯМА ДА ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА НИЩО !

145

И

преди 8 месеца

ТИ ЛИ , БРУТЕ ?

144

Анонимен

преди 8 месеца

Национални предатели.

143

Българин

преди 8 месеца

Господин адмирал трябва да ви бъдат скъсани пагоните и разжалван до несъщест.пост полуматрос за такива антибългарски изказвания ! Нито нещо трябва да се дава, нито да се продава, щото после нищо няма да се купи и нищо няма да има. Целта на Сащ беше да ни разоражът и го направиха, а сега направо си сваляме гащите. Вие не сте адмирал, а предател !

142

Киро на съд

преди 8 месеца

Машините Страйкър в Украйна горят изключително добре.

141

Анонимен

преди 8 месеца

Тая всичката народила се продажна плесен ще гние из затворите...