54

Анонимен

преди 7 месеца

Лилков.Единственият човек с опит, познаващ проблемите на София.

53

Анонимен

преди 7 месеца

Между това да си комунист и ДС потомък има значителна разлика. Тя страната цялата членуваше в БКП, но Васил Терзиев има баща, чичо, дядо, майка - ДС офицери и началници на отдели и дядо по майчина линия- шеф в МВР. тези хора са го възпитавали, дали са му стартовия капитал.

52

Анонимен

преди 7 месеца

До 49 Напомняш.ки на кой приятел по изборите от последните две години. Питах за кой е гласувал и той - за БТР. Аз се изсмях. За групата ли? Не, не...има такива партия.Проверих - верно имаше. Някаква шашава производна на Копейкин. Викам ти нормален ли си? Тея са ултра националисти. Неонацисти. Хитлер знаеш ли кой е? Мммм, ами трябваше да гласувам за някой. Е, хубаво. Да се правиш че гласуваш, но не знаеш защо и за кой. Ей такива *** ме вбесяват, честно!

51

Анонимен

преди 7 месеца

Аз не разбирам защо някой още се занимава с дядото и бабата на тврзиев и им вдига кокалите. Хората си знаят и за Бойко, че е комунист, и за ДС служители, които са си активни и манипулират политиката ни в МОМЕНТА, но НЕ протестират срещу тяхното влияние. Пречи им Терзиев, който няма нито знания, нито практика, нито сегашно, нито бъдеще с ДС, но го дъвкат и дъвкат с едно и също.

50

Анонимен

преди 7 месеца

София не ме касае. Пловдивчани ще гласуваме за "Движение за просперитет на Перник" Ми ко?

49

Анонимен

преди 7 месеца

След като прочетох статията и видях, че за Карлос Контрера са отделени един ред и половина реших да глаувам за него. Явно не се вписва в стереотипа за наш човек и ще е независим в сравнение със зависимите уж непартийни но кланови кандидати.

48

Анонимен

преди 7 месеца

Терзиев благодарил на бабите и дядовците, които изградили обществото. Само не стана ясно дали благодари за 20000 убити в първите месеци след преврата на 09.09.1944 и над 100000 преминали през комунистическите концлагери, избитите горяни, интелигенция и герои от войните.

47

Анонимен

преди 7 месеца

По начало бръснарите са сиромаси, независимо от бакшиша. И ако човек трябва да го дава, то не е за извършваните услуги от тях, а за информацията, която имат и която споделят с клиента по време на бръснене на брадата!

46

Анонимен

преди 7 месеца

По време на избори гласувай за Али Баба, така поне ще си сигурен, че крадците ще са само 40.

45

Анонимен

преди 7 месеца

"НЕ Е ВАЖНО КОЛКО И КАК СА ГЛАСУВАЛИ, ВАЖНОТО Е КОЙ, БРОИ ГЛАСОВЕТЕ." Йосиф Висарионович Сталин

44

Анонимен

преди 7 месеца

Внимавайте за кого гласувате и дали гласувате, защото иде нова план демия и нови мерки. Не ни трябват слуги на сатаната на власт

43

Анонимен

преди 7 месеца

защо само София !? Аз гласувам с отвращение от много време насам .

42

Идеалист

преди 7 месеца

За назначения от Буда- Предателя, суек за кандидат кмет на София, ще гласуват само най-отявлените използвачи от ГЕРБ, надявайки се да продължат похапването от "мазнинката на общината. Буда не търси победа в София, той разчита да подкрепи един от двамата кандидати на ПП - ДБ за да може да достигне до желаната врътка на Премиерите и да спаси кожата си.

41

Владо

преди 7 месеца

Лилков! Всичко друго не става.

40

Анонимен

преди 7 месеца

Какво ти гласуване с отвращение, самоласкаете се, въобще няма да гласуваме!

39

Анонимен

преди 7 месеца

Гласуване с отвращение, а може и за малки партии да се гласува или патриотични като ВМРО например , земеделци или други подобни, има много малки добри партийки и ако ви отвращават големите партии и не искате да гласувате за тях, може за малки да гласувате.

38

Анонимен

преди 7 месеца

С тези кандидати няма да има желаещи да гласуват дори с ''отвращение''.Ще дадат глас само роднините им,тези които са ги издигнали за да им дърпат конците и тези на които са платили.Т.е платен вот ще е.

37

Анонимен

преди 7 месеца

След като има бизнес империя както го оприличават журналята в ИТ сектора защо тогава се напъва да става кмет.Защото ще си разгърне не само неговата империя и доста други негови ортаци тъй като всичко ще минава през него.Само приказки от хиляда и една нощ също като Парапета и Ококорения.

36

Лошо е,че хората

преди 7 месеца

нямат алтернатива в борбата с политическата хиена.Ако не гласуваш или гласуваш,че не харесваш предложените персонажи,какво променяш? Нищо. Ако гласуваш срещу досегашните,просто сменяш имената на отвратителните лакоми службогонци,но не променяш политиката им,само чии фирми,на кой олигарх ще усвоявят милиардите на общинския бюджет.Системата,измислена от политиквениците е такава,че за тях празно няма.А те нямат желание да търсят как е в цивилизования свят,да я променят и си режат клона с лапачката.

35

Анонимен

преди 7 месеца

А от тези кандидати има ли и един дори който е от София, ами няма!