92

Жена ще е Кмет

преди 7 месеца

Аз щe гласувам за кмет на София за г-жа Ваня Григорова. Като ще е жена, да е жена!

91

Анонимен

преди 7 месеца

Внимавайте за кого гласувате и дали гласувате, защото иде нова план демия и нови мерки. Не ни трябват слуги на сатаната на власт

90

Изправи се.МУТРИ ВЪН

преди 7 месеца

Хекимян има доста добри шансове да стане поредното провалено муле на Борисов! И той и Гаргамел могат да останат без заплатка в скоро време... България фашисти не търпи!

89

баба мара

преди 7 месеца

значи борисов да продължи да се разпорежда с парите на софия така ли да виразбирам 16 години са му малко както винаги няма да гласувам

88

смех смех смех

преди 7 месеца

Тоя Хекимянчо има някакво страшно самочувствие, че ги разбира нещата, но фактите са, че ако не беше Баце да го лансира, тоя никаквец щеше да обикаля някой треторазряден нюзрум, да обикаля като болид от Формула 1 между принтера и кафемашината, да обслужва началниците на отдел Новини.

87

дрън-дрън ярини

преди 7 месеца

Тоя Стойчо има някакво страшно самочувствие, че ги разбира нещата, но фактите са, че ако не беше Баце да го лансира, тоя никаквец щеше да обикаля някой цех в униформа с надпис "Невъоръжена Охрана", защото няма никакви качества.

86

Фурнаджийска Лопата

преди 7 месеца

Тоя същия Стойчо Стойчев дето хвалеше Гешев в "Агенция" ПИК, а сега ако го питаш - Гешев е лош и ПИК също са лоши. Обърна палачинката. Така за него едно време Божков сигурно е бил добър, а сега е лош - от как се скараха с ортака си Бойко.

85

Анонимен

преди 7 месеца

"той е заемал доста критична позиция по отношение на лидера Борисов и партията му."ахахха, кога е взимал такава позиция? годни наред се навеждаше за да му го сложат...отзад.

84

ПроСоТо

преди 7 месеца

и защо "има много добри шансове" ?..-Защото Мутрьо е завързал поредното магаре?

83

Курило

преди 7 месеца

Тоя Стойчо разбира от всичко - точно преди 38 дена излезе да обяснява как убиецът на Алексей Петров е избягал в Сърбия и по кои точно горски пътечки.... абе с две думи - звездите му говорят, АМА ЯКО!

82

ГЕРБедухи

преди 7 месеца

Много ще е интересно някой ден, когато някой го разследва тоя Стойчо как е станал доцент и дали му е чиста работата... но понеже нали е ГЕРБ-аджия и в момента е неразследваем.

81

За същия ли говорим?

преди 7 месеца

Стойчо Стойчев, малкия с големия джип, дето обикаля студията и сочи средни пръсти на протестиращите срещу ГЕРБ, дето се заяде с шефката на лудницата, която каза, че трябва да иде при нея на преглед, а той отиде в 1 часа през нощта и направи снимка на входа на лечебното заведение, тоя Стойчо Стойчев ли?

80

Вий пък...

преди 7 месеца

"Какво щял да прави" ако не спечелил изборите... ами то по задание не трябва да ги спечелва. Това е била част от договорката. Условието е било - ако не спечели изборите успешно, да го направи копченатискач в Народното Събрание и да взима голяма заплата.

79

Анонимен

преди 7 месеца

Стойчу Стойчев няма какво друго да каже, нали е на хранилка при тях

78

Анонимен

преди 7 месеца

Божеее какви противни мутри а народа едвам връзва двата края с мизерните си заплати.Ама винаги България е страдала от софиянците.Сега разбирам в какъв рай живеехме по соца и каква държава бяхме.....ей....

77

СЕКС с ЖЕНИ

преди 7 месеца

Боко му е обещал депутатски пост, ако не спечели изборите.

76

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя може и да стане кмет. При такива кандидати, хората са отвратени и едва ли ще хукнат да гласуват, а ГЕРБ си има купен твърд електорат от назначени на държавна служба и привилегировани в бизнеса хрантутници, също като ДПС. Та има наистина големи шансове да е новият кмет на София.

75

Анонимен

преди 7 месеца

Ще бъде много интересно какво ще прави, ако загуби изборите? Вече ще е загубил позицията си в босфор тв и там едва ли ще го приемат отново.

74

Алекс

преди 7 месеца

Ваня Григорова напомня за Румен Радев преди първия му мандат.Тогава не се очакваше да спечели,а сега кара втори мандат.

73

Чичо Чеп

преди 7 месеца

За да стане кмет на София ми-сира Герберян някой трябва здраво да развърже кесията!