11

Анти-НПО

преди 8 месеца

Бхаратският етнос усилено подпомага тази идея за вдъхване на нов живот на изоставените училищни сгради в селата с намаляващо население. Ще бъде показателно, ако при изготвянето на тази база данни и на виртуалната карта, се отбележи кои от тези училищни сгради са съсипани до степен да не стават за нищо друго, освен за разрушаване поради това, че някой кaтyн се е самонастанил и е прекарал там само една-единствена зима.

10

Алекс

преди 8 месеца

Да реновираш ненужни сгради в обезлюдени села е пилеене на средства.Трябва да приемем факта,че тези училища вече са с отпаднала необходимост.Хората предпочетоха по комфортните условия за живот в градовете.Единствено идеята за текстилния техникум в Габрово изглежда смислена.

9

v

преди 8 месеца

не ни трябва база данни- деца ни трябват...

8

Анонимен

преди 8 месеца

Това е много стряскащо!Липсват децата на избягалите в чужбина родители.Вина за това имат всички правителства до сега.

7

Де е канада

преди 8 месеца

Смесена употреба (mixed use) , от селска аптека , агро аптека , офиси. , кръчма , фризьорски салон. , ракиджийница , занаятчийско цехче , смесен магазин., железария, хос тел и т.н. ....

6

Анонимен

преди 8 месеца

Строени с пари и труд на хората от градове и села. Целта е да се заграбят от имотното мафия.

5

Гъчо

преди 8 месеца

Наскоро ходих до едно такова затворено училище, гледаха 20 крави в него.

4

Bg izmet

преди 8 месеца

ДАЙТЕ ГИ НА ЗЬРНАРИТЕ ЗА СКЛАДОВЕ

3

Анонимен

преди 8 месеца

Откровеното заглавие на проекта ще е "Как да раздадем на близки до властта пустеещи училища, за да си направят къщи за гости"

2

Анонимен

преди 8 месеца

Да ги направят старчески домове, хосписи, пенсионерски клубове, социални домове.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Много умно Вълкова. Вместо да предприемете действия да ги напълните с ученици ще ги правите културни центрове. След като подозирам, че засега няма деца с които да се напълнят то следва и че няма да има и родители, които да посещават тия културни центрове. Тоест става дума пак както винаги за стратегия за крадене на пари.