18

Анонимен

преди 7 месеца

Нашият герой-каубой с два пистолета във всяка ръка трябва да влезе в затвора за 20 години, за умишлено убийство. Фашистката власт започна да убива по улиците. Защото я мързи да бяга и да загражда. Фашистите казаха, че стоппатроните били остарели и затова ще стрелят на месо.

17

Анонимен

преди 7 месеца

хаха - ми да ги предават - и кво ще правят като се изправят срещу престъпници с ножове, пистолети и автомати - е им говорят мило ли - ей такива полицаи много шамари ще изядат - като са без оръжие - на никой няма да му пука за тях и присъствието им

16

така е.

преди 7 месеца

По добре с пенсия,отколкото без.А и "бобитата"нали не носеха оръжие?

15

Мдааа

преди 7 месеца

Нещата отиват към извънредна ситуация по целия свят!! А дали не е удобно някому това!!

14

Анонимен

преди 7 месеца

В развития запад за убийство на убиец следва горене на коли,магазини и прочие. Нещата отдавна се отдалечиха от нормалното.

13

По-добре

преди 7 месеца

Вместо пистолети да им дават букети с цветя, които да подаряват на престъпниците !

12

Анонимен

преди 7 месеца

Тия пък кога ли са имали оръжие!

11

Бай Дрън

преди 7 месеца

На на6те ако им вземат оръжието, цяла България ще стане една голяма циигаaнска махала.

10

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 1 - Сега искт да редуцират и тях. Искат, ХЕПТЕН да не остане никой. Да има няколко отряда за борба с тероризма, че да не виленят.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Ха ха ах - И какво ознаава това, бихте ли ми обяснили? Ако събера 5-10 пияни батки, половината ММА-ци, други борчета и се развиленем в някоя кръчма, какво ще прави полицията? Ще ни помоли, да си ходим? Ами ние ще ги напсуваме. Ще ни арествуат ли? Тея тримата на снимката са на по един шамар точно. Без оръжие, бъз право да стрелят по нас, от какво да ни е страх? ХА ХА АХ АХ! Позлвайте ги тея главималко бе

8

Анонимен

преди 7 месеца

До Христо Христов Както винаги господинчото Христов не пропуска да приложи пехливанска русофилска хватка на англосаксите.

7

той крис

преди 7 месеца

е от ИРА и мрази лондонските бобита . тегли им една и го оцели гадната кука в главата между очите . умря веднага . Сега полицая се е осрааал то какво да направи . призна и чака процес . другите се предават . Както е в софия . рома се дърля и прас в гърба и умря .

6

Анонимен

преди 7 месеца

Разбира се застреляния както винаги е бил силно препечен от лондонското слънце. тяхна си работа. Сами така са си го направили. Да си се оправят.

5

Риши Сунак

преди 7 месеца

Намъстееее, сокерез. Да въоръжат веднага полицаите с възглавници и да ги обучат как да ги ползват при задържане на особенно опасни престъпници.

4

Влади

преди 7 месеца

Политкоректност, та политкоректност! Затова власти и полиция си затварят очите за вилнеещи банди от изнасилвачи и грабители от пакистански и африкански произход. С тояги ще се противопоставят на безскрупулни бандити! Къде отиваш, може би, Британийо?

3

Христо Христов

преди 7 месеца

Планирано преминаване към военен режим. Няма лошо - цяла великобритания да изчезне - още по-добре!

2

Анонимен

преди 7 месеца

Сорос действа навсякъде!

1

Анонимен

преди 7 месеца

Предадоха палките, свирките и лютивия спрей ли? Те по принцип си нямат оръжие. Само специални отряди са въоръжени, които ходят само на повикване, при нужда.