43

СЛАВА НА БЪЛГАРСКАТА

преди 7 месеца

СЛАВА НА БЪЛГАРСКАТА НАТОВСКА АРМИЯ. В ЯМБОЛ

42

да я продадат

преди 7 месеца

да я продадат s-300, да я продадат руската църква в София на Украйна, да ги вземe че много искал да ги купи, и сглобката им съдейства в продажбата

41

Анонимен

преди 7 месеца

Сащ и нато са най големите терористични организации и държава в света. Създадоха фашистка Украйна с цел война с Русия, преди бе фашистка Германия. В канада аплодират фашист от полк галичина, избивал,деца,жени,мъже,евреи, всякакви. Фашизма никога не е изчезвал от света, канада, Сащ, Германия, англия, и другите все прикрити фашистки държави. Факт неоспорим. Украйна е фашистка държава и май няма да има такава държава, вече. Слава Русия, слава Путин голям Президент на велика страна. Много велика

40

съвместно

преди 7 месеца

ще произвеждат зелени потници.

39

Анонимен

преди 7 месеца

путин ще свърши като кадафи

38

A

преди 7 месеца

И това оръжие ще гори като всичко останало)).

37

Говедо

преди 7 месеца

Зеле забрави да каже ,че "съвместното" производство ще е в Щатите.Урина само ще плаща!

36

Анонимен

преди 7 месеца

Ще се скъсат от производство.....

35

Анонимен

преди 7 месеца

Конфликта приключи няма смисъл от повече изкуствено натягане.

34

Анонимен

преди 7 месеца

Не знам лично,какво е " договорил" Зеленото Хохловски Украинче! Но аз лично очаквам с нетърпение, 1 вото Американско железо Абрамсче! Руснаците го очакват повече от мен!!!-:))) Та да го видят как гори! " Леопардите" прехвалени От Дойчланд ги видяхме!-:) Ка 52 ги Очаква! 31 " бройки", едва ли ще ги затрудни!-:) Чакат ги,ама ги Нема още!-:))))

33

Анонимен

преди 7 месеца

украйна ще произвежда за сащ безплатно дронове с тиксо, като онзи дето ни пратиха в тюленово

32

Анонимен

преди 7 месеца

В уикипедиа пише, че единия е комик, другия е президент. Но май има грешка, защото и двамата са смешници.

31

Анонимен

преди 7 месеца

Смех, Русия може да удари всеки покраински цех. Трябва да си тотално безумен да инвестираш в подобно производство там. Освен ако не планират да произвеждат от гаражи или землянки... Комизма продължава, наркоман и деменция - новото динамично дуо, което обърна западната каруца.

30

Абе

преди 7 месеца

Те и Байрактари щяха да сглобяват, Леопарди също и т.н. опашати лъжи на Хитрият Евреин. Сега явно ще се смеем на свалени АТАКМС, докато чакаме да доставят Ф-ките. Горящите абрамси и падащите Ф-ки ще отклонят вниманието от позора на Леопардите и Челинджърите.

29

божествена снимка

преди 7 месеца

Куку и Пипи....

28

Путин..ха-ха-хи...

преди 7 месеца

Може ли по конкретно...къде ще е това производство ? Питам за едни мои приятели "Искандерите"...

27

Боби

преди 7 месеца

До Анонимен 34 Да вярно че ракетата е мощна но има едно но този вариант лети само на 100км за по-далекобйния вариант летящ на 300км Бойнат ачаст е 4(Четири) пъти по-малка.

26

абе

преди 7 месеца

Като ги гледам тези двамата на снимката и се чудя да се смея ли, да плача ли. Новите "лидери от световен мащаб", ужас някакъв...

25

Анонимен

преди 7 месеца

Сега е момента и ВМЗ и Арсенал да се модернизират, и разширят!

24

Анонимен

преди 7 месеца

Вече свикнахме, се когато нещо не се получава, почваме да звърляме прах в очите. Да говорим за неща, които безспорно са успех, но всички си приличат по това, че евентуално ще се случат не сега, а някъде в бъдеще време. Вече видяхме украинската ваксина, заводите за космически ракети, заводите на Байрактар, Ренметал, Талес и какво ли още не. Но тъжгата реалност си остава, а тя е: на гол газ чифте пищови.