37

бл.134 в Zап. парк

преди 7 месеца

Слава на Украйна .Какво са 120 хиляди арменци .Европа даже не ги и видя и не и дреме -Зелена сделка - пълно етническо прочистване ....следващите къде ли ще бъде Делиорман

36

Турчин

преди 7 месеца

До арменец. Защо да е срам и позор за света бе вухльо? Хем ще грабите чужди земи хем ще оревете орталъка че ви трепят. Вие как си го мислите това нещо да грабите турска територия. Значи нищо не сте научили от историята.А трябва да помните.Така беше и през време на ПСВ,ламтяхте за земя и си го получихте. Знайте, че справедливостта и истината не търпят отлагане.Рано или късно възтържествуват.Сега да не заговорите пак за 1 милион убити от всичките 120.000...Хахаха, ще ви държи влага още 100г.

35

Tурчин

преди 7 месеца

Отмъщението се сервира и консумира ледено студено. Който ветрове сее,бури жъне. Да бяха мирно стоели не биха чудо видели. Арменците най-накрая получиха заслуженото.Не са избягали 120.000 (дано но няма да бягат).Ще избягат тези хайдути и главорези, които въоръжени до зъби "раздаваха правосъдие"на азебайджанска земя. Бягат, защото знаят какво причиниха на мирния мюсюлмански народ по тези земи. Трябва да бягат,ако наистина им е мил живота. Когато умираха и бягаха азербайджанците всички мълчаха

34

баба мара

преди 7 месеца

турция подстрекава азербаиджан така направи с кипър 1973 г ама никои не коментиратази тема в косово същата ситуация 600 бр турски аскер изпратен от нато и защоточно от турция а не от дания напр и резултатът го видяхме сценарият на украинаотваряите си очите следват беди

33

ОСМАН

преди 7 месеца

ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА.

32

До 39

преди 7 месеца

Арменците повикаха американците на помощ. Организираха съвместни военни учения миналата седмица и какво-азерите си взеха Карабах,въпреки американските войници и техника.Така става с американската помощ.

31

Анонимен

преди 7 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин Усманов,Дерипаска,Милер,Абрамович, Авен,Ротенберг,Векселберг,Чорни ,Микелсон са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия арменец!

30

Анонимен

преди 7 месеца

Не трябва да очакват гаранции и подкрепа от Москва а от Брюуксел , защото Пашинян е с евроатлантическа ориентации и скоро имаха съвместни военни учения с нато , много е нагло арменците да търсят отговорност от Русия.

29

Аноним

преди 7 месеца

Срам за християнските държави който оставиха Армения на произвола на съдбата. Но там няма газ и петрол, както в Азербайджан...

28

Сата НАТО

преди 7 месеца

Само да не ги довлечат тука тия диваци. Много ги бива да се дръвчат и после да се прават на жертви.

27

Политкоректен

преди 7 месеца

"Тези, които са отговорни за съдбата ни, един ден ще трябва да отговарят пред Бога за греховете си". Това можем да го кажем не само за арменските, но и за нашите управници.

26

Анонимен

преди 7 месеца

До 32 Че защо народа на Армения да живее в тая бедност и изостаналост ,като дори окупаторите немогат да ги защитят ? Естествено че народа на Армения е време да иска Европа и развитие. Те в момента не струват 5лв.

25

...

преди 7 месеца

Само да не идват тук...

24

Москва потъна

преди 7 месеца

Очакваме арменски Майдан скоро...

23

Анонимен

преди 7 месеца

"Новият световен ред" в Азия нещо неуспя да ги опази? Що така ? Гн Коня ще сменя запада, а не може да си опази дори колонията :)))

22

Анонимен

преди 7 месеца

Нали имаха казарми? Според червенопитеците България е била силна като Армения през комунизма:))) Очевидно поредната лъжа и фантазия на редовия кашиккк. Ядоха 2 пъти здрав бой от високотехнологичната Азерска армия.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Ситуацията би могла да промени крехкия баланс на силите в региона на Южен Кавказ и Ереван, където Пиндостан притежава най-огромното и многочислено посолство в целия свят.

20

Киро Канадеца

преди 7 месеца

И ние сме обещали Кърджаийско на г-н Ердоган , а благоевградско на македония, така е редно. Слава Украине!

19

Анонимен

преди 7 месеца

Пишете за арменците, бягащи от Арцах или Нагорни Карабах при помощта на руските миротворци и помествате снимка на грубата полицейска разправа над протестиращите срещу пропиндостанската политика на предателската/гнидa Никол.

18

Анонимен

преди 7 месеца

След 100 години ще се учи, че 1 милион са изклани....