83

Анонимен

преди 8 месеца

Нали някъв български поп от висшите етажи в църквата уж казал, че църквата е българска. Даже и в тоя сайт казахте за него. Хайде да се разберат последно българска ли е или руска. Защото е построена върху парцел собственост на Руското посолство уж. И така като слушам, май там са били свещеници които слушат нарежданията на Руската православна църква, която знаем, че дори празниците си празнува по друго време. Няма много общо с Българската православна църква.

82

Плач

преди 8 месеца

Развалиха легалната явка за руските фашизирани поклонници! Развалиха най прикритото място за срещи с платени и симпатизиращи руски шпиони и роби тук. Приемете нещастници! Не че продажните български попове са с нещо по добри! Имаме си български храмови, руските нека са в фашистка Русия. Те там са само цирк за фашизирани болшевики. Искам рев и плач от робите руски тук.

81

Анонимен

преди 8 месеца

Интересно кои са тези миряни, които държат да се молят на Бог в една откровено политико- сектантска църква? Според мен това не е място, където молбите им биха били чути, по-скоро е прокълнато място, отблъскващо.

80

За Витков!

преди 8 месеца

Вън митрофанова от България, коя е тя ,че да се разпорежда с българска собственост?!

79

Анонимен

преди 8 месеца

Софиянски трябва да бъде съден за злоупотреба с власт и привеждане на невярни, документи при изповядване на сделка, което я прави незаконна.

78

Анонимен

преди 8 месеца

Кое ли, ще бъде правителството, което ще обяви за незоконни и ще върне на държавата всички раболепно подарени на Русия, значими за държавата имоти, българска земя и сгради, със национално значение? Лагера "Камчия", Руската църква в София, парцела и т.н. "Дом на Москва" и много други.

77

Анонимен

преди 8 месеца

Стефан Софиянски трябва да бъде съден за незаконните си действия по сделката с Халите и Руската църква в София. Той подарява, без да има право на това, парцел в центъра на София за Русия "Дом на Москва". Един правно нищожен абсурд. Също така отдава Руската църква в столицата, която е собственост на българската държава и БПЦ.Тези актове трябва да бъдат обявени за нищожни и имотите да бъдат върнати на държавата и БПЦ.

76

Анонимен

преди 8 месеца

До АнонименИзявлението не е на Наум , а на Б. Ц. Той му пише всичко. Срам и позор. Содомия.

75

Кирилка Влаева

преди 8 месеца

До ХристиянинТози бездарен и самовлюбен *** да се радва , че любимият му му пише изявленията. Иначе две думи не може да върже сам.

74

В

преди 8 месеца

Това е Русска църква, такава трябва и да остане!

73

A

преди 8 месеца

Освен всичко друго и крадци сте станали!Долно племе българско!

72

Богомолка

преди 8 месеца

От църква трябва да се излезе спокоен и с приповдигнат дух.Дали ще руска ,украйнска ,българска нас миряните не ни интересува.И най важното е, че Господ е българин.Църкви, колкото искаш.АМИН.

71

Освен

преди 8 месеца

Това трябва да се забрани кирилицата, защото ако не беше мощна Русия, отдавна нямаше да има и помен от нея. И вместо 24 май щяхме да празнуваме някой байрям или целогодишно хелоуин. Я с ***, я с голи гейййгъзззовве.

70

Богомолка

преди 8 месеца

Може би заради близостта с държавните институции то като влизат там същества натрупали отрицателна енергия на цял народ и поема всичко положително.Ми тя и Фъндъкова там сигурно ходи.Свещите и на руската и на Невски едни и същи .Фитила трудно пали в началото и не гори хубаво.Восъка нещо не е качествен може и да е внос.Шпиони е имало до 2000 год след мобилните телефони и интернет шпиони са всички особено, ако не разбира човек от техника.Интернет и специално Facebook е разработка на ФБР.

69

Богомолка

преди 8 месеца

В църквата има гроб на Св Серафим, който помага за болести проблеми и разни неща,. който искат да се сбъднат.Освен това има хубави джунджурийки ,тамян и разни амулети против уроки.Дочух веднъж този гологлавия поп само той си беше там че ще ходи до Billa за обяд.Доста се разочаровах, като на няколко пъти го бяха снимали до и споменали в репортажи за поповете от Александър Невски.В Невски обслужването е грубо и поповете са някакси много надути.Усеща се някаква зла енергия в храма.

68

СЛАВА на РУСИЯ

преди 8 месеца

Нацистите унищожават България

67

Анонимен

преди 8 месеца

Сега е моментът българските владици на хранилка на Москва да реват за Змеев.Виме двама-трима бяха активирани.Видинският,Старазагорският,Ловчанският

66

Анонимен

преди 8 месеца

Сега е моментът да се освободим от руските шпиони,бъкащи в нашия обществен живот.И яко македонските служби не бяха разкрили Змеев,той от 5 години си щъка свободно и необезпокоявон в България и зарибява.

65

Анонимен

преди 8 месеца

Какви са им притесненията, след като и Александър Невски е руска църква.

64

Ще я отворят

преди 8 месеца

Въпросът е как така дебелата Митрофанова е решила да я заключи, след като църквата е българска, абе това не е ли повод да я качим на една лодка и да си ходи вече, сума ти гафове за толкоз време направи тази жена