37

Анонимен

преди 7 месеца

ДРТ ПДРСТ!

36

Анонимен

преди 7 месеца

Тоз дъртук не се ли е схванал, кат го гледам.

35

Мутрофанова

преди 7 месеца

Тия искат да живеят до 100.Без да ги мумифицират.Като нашия вожд Ленин.

34

Анонимен

преди 7 месеца

А какви наркотици са вземали комунистите Ленин, Сталин, Хрушчов, Георги Димитров, Вълко Червеноков....Бай Тошо... и какви песни са пеели, в какви оркестри са участвали, какви представления са правели пред народите от петилетка на петилетка, че хората плащаха за тия концерти със злато и милиони, за да стоят на опашки за хляб и бидон лимонада!

33

Ужас и упадък

преди 7 месеца

Тези не са по-малко девианти от азис, да пропагандираш хероин сред подрастващите си е чисто престъпление.

32

Анонимен

преди 7 месеца

Аз на всеки 3 години си сменям биберона! До 3 годинки биберон с майчино мляко! До 6 годинки биберон с биволско мляко! До 9 годинки биберон с кравешко мляко! До 12 годинки биберон с козе мляко! До 15 годинки биберон с овче мляко! До 18 годинки биберон с тютюневи цигари! До 21 годинки биберон с бира! До 24 години биберон с вино! До 27 години биберон с ракия. До 30 години биберон с водка! ... и сега на 120 години биберон с конско мляко! Искам да продължа до 123 години с биберон на магарешко мляко!

31

наблюдател

преди 7 месеца

За всеки влак си има пътници.За Ролинг стоунс също.

30

кво да кажеш

преди 7 месеца

Велики!!!!!!!!!

29

Съвременик

преди 7 месеца

Не е нормално пъпчиви пубери и недорасли любители на чалгата да коментират титани като Ролинг стоунс !!!........Смешни сте с детските си коментари,хлапаци голобради!

28

Анонимен

преди 7 месеца

Добре си е поживял човека, иначе има доста глупави жени най-вече които нито грам захар не искат да поемат и накрая пак се разболяват защото не се хранят качествено.

27

Анонимен

преди 7 месеца

Това е уникално, цял живот си вредиш и си на 80 :)

26

Анонимен

преди 7 месеца

През днес ми следи браузъра на телефона. "Бул. Патриарх Евтимий", "елпром".

25

Ядрено лайно

преди 7 месеца

Като имаш пари, каквото и да направиш все е добре. Децата му го чакат да откаже ... и да го наследят.

24

Розовата Златка

преди 7 месеца

Пергишинът не го мислете.Има и пари,има и млади любовници.И както виждате,скоро няма намерение да се сгъва.Мислете за вас си,защото докторята пак са ви приготвили големите губерки,ама тоя път ще има и глад.

23

Bad Company

преди 7 месеца

"Търкалящите се камъни не хващат мъх""/английска поговорка/! Моля такива,които в Cтоунс виждат само "наркотици" да не се изхождат! Тези са великани, и на който слон му е стъпил на ухото,няма как да коментира музиката им! Да си слушат Чалгата,"Калинка мая" и онзи речитатив , който го водя за музика/рап/, и да оставят класиката,която е устояла десетилетия! С удоволствие очаквам новият им албум!

22

Анонимен

преди 7 месеца

По-точно за един човек!

21

Im-дртiйУАЙТBOY!

преди 7 месеца

По повод на спестените тук подигравки на Кийт спрямо неговия приятел Мик, всъщност закачките на китариста са били свързани с неимоверно големото ЕГО и пословичната прекалена надутост/надменност на Мик, леко засегнати в автобиото на Ричардс - ЖИВОТ, където той дори елегантно и небрежно вметва, че останалите членове на бандата RS са го наричали помежду си - НЕЙНО Величество...

20

Im-дртiйУАЙТBOY!

преди 7 месеца

До Im-дртiйУАЙТBOY! -/16/- ... бира се, нема как да не добавим пропуснатото тук велико въъвеждащо GTR-интро на Jimmy PAGE и великаните LZ с емблематичния им хит от 1969 - WHOLE LoTTA LOVE!, когато като млади и независими юнаци куфеехме като истински свободни хипари... много преди да се появи Джулай морнинг на Кен Хенсли с Юрая Хийп.

19

До 20

преди 7 месеца

Миг Джагър надрусан. *** ти имаш ли си на представа какви диети спазва и колко здравословен живот води в момента. Сега е на 80 години виж колко е слим. Сипвай си една ракия запаши анцунга над шкембето пускай софи маринова и не коментирай музика която не разбираш

18

Сгрешил си

преди 7 месеца

Тогава е бил по чист