105

хи-хи

преди 7 месеца

Изпратете ги на тоя рептил,че да видим,как ги посреща,настанява,храни и им пуска кардиналите си да ги ***!Ей това аз викам посрещане,а не да ги кани на гости на туземните аборигени!

104

Христо Христов

преди 7 месеца

Евроатлантическа българия също прати хора да помагат на окупационния френски контингент в Мали. Емигрантите от Мали трябва също да са добре дошли у нас.

103

Христо Христов

преди 7 месеца

Кабинентът Борисов 1, заедно с външния министър Николай Младенов, организираха в Правец по искане на западните ни партньори обучение на главатарите на Ислямска държава. Факт. България е длъжна да приема бежанци от Сирия.

102

Христо Христов

преди 7 месеца

До Анна/100 "Да ги посрещат тези,които десетилетия използваха суровините им безплатно и тероризираха населението на тези страни." - България СЪЩО участва в демократизирането на страните в Близкия изток и Сирия. Няма какво да се правиш на незнаеща. България също е длъжна да приема бежанци от тези страни. Факт.

101

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

Е щом папата иска - бързо да настани 2000 мигранта във Ватикана. Да даде пример.

100

Анонимен

преди 7 месеца

Кога ще го сменят тоя!

99

аман от шапшали

преди 7 месеца

Тва деде е бетер Байдън!

98

Анонимен

преди 7 месеца

тоя дядка съвсем си е загубил ума - нали той няма да плаща и да тегли затова че мигрантите безчинстват, изнасилват и ограбват

97

=

преди 7 месеца

Този дървен комунист е срам за светата католическа църква. Не ни стигат соросоидалните псевдо либерали и всякаква объркана левичарски напаст, та сега и Ватикана. Когато ги попиташ може ли Европа да събере милиардите бедни от цял свят те н разрез с всякаква здрав разум твърдят че може.Може, но язък за хубавата Европа

96

Големия памперс

преди 7 месеца

Дъртия рептил да си прибира мигрантите във Ватикана, ще дойдат добре за кардиналите му - гейове и педофили.

95

Анна

преди 7 месеца

Да ги посрещат тези,които десетилетия използваха суровините им безплатно и тероризираха населението на тези страни.

94

От 103 - Равносметка

преди 7 месеца

Кръстоносците се справиха през 12-и-15-и век. После ние още няколко балкански народа удържахме гладниците-авантаджии чак до 19-и век включително "и турците не стигнаха Париж", както казва българският поет Борис Христов. И през 21-и век полската еврейка Меркел широко отвори вратите на Европа за скакалците, като със закон им осигури прехрана на аванта за сметка на работещите и плащащи данъци европейци.

93

До 97

преди 7 месеца

До Кръстоносец - шоп - Не са 3, 15 са, плюс серия "Северни кръстоносни походи" през 12-и-14-и век, които не знам колко са на брой. Останалите са: Обозначените само с цифри, те са общо 9; после са Албигойският (Катарски) и Младежкият (наричан също и "Детски"); през 14-и век са двата Смирненски кръстоносни похода, а в края на 14-и и средата на 15-и век и два Балкански - Никополският и Варненският. ТОВА Е ЦЕНАТА да бъдат спрени гладните мюсюлмански скакалци, юрнали се към Европа за аванта.

92

Папата

преди 7 месеца

Да си ги прибере у тях!!! Всеки един НЕРАБОТЕЩ БЕЖАНЕЦ Е ПРОБЛЕМ ЗА ДЪРЖАВАТА В КОЯТО ОБИТАВА НЕЗАКОННО И Е РЕДНО ДА СЕ ЕКСТРАДИРАТ ОТ ТАМ ОТ КЪДЕТО СА ДОШЛИ ПО ЗАКОН НО ЕС МОЖЕ ДА СИ ГИ НАРУШАВА!

91

Анонимен

преди 7 месеца

Папа педафилий да си ги води в покоите .Ще има да го трескат в тъмната страна .

90

Сатаната

преди 7 месеца

Папи е моят най-верен слуга!

89

Друг

преди 7 месеца

Този и той се побърка. Затова толкова хора нспускат католическата църква в Германия. Слаба система скоро ще се срине като къща от карти!

88

Кръстоносец - шоп

преди 7 месеца

Е оти ги ручахме жабетата ? Три кръстоносни похода залудо. Ричи Лъвското Сърце ще се обърне в гроба.

87

Аз1

преди 7 месеца

Що не си ги вземе вьв Ватикана?!?!?

86

Антипапа

преди 7 месеца

Симпатизирах на този, докато се показа , като явен путинист.. той е, като наследник на римския папа, който не виждаше холокоста и едва ли не , беше готов да се договори с хитлер. срам за Ватикана е този папа.