45

Анонимен

преди 7 месеца

На магистралата изходът на всяка бензиностанция е опасен! Ускорителните ленти са къси. Няма изнасяне на движещите се с висока скорост в лявото платно. Същото е на Цариградско. Не говорим за нерегламентирани изходи от някой склад или гараж директно на международен път.

44

Име

преди 7 месеца

Каква статистика само, какво чудо!

43

Анонимен

преди 7 месеца

Мачкай пиянките!

42

Чичо

преди 7 месеца

Това правителство (наред с "геният" Денков) трябва да си ходят!!! Промените в НК са колосална глупост (да уточнявам ли, че покрай пияните и дрогираните горят и приемащите лекарства (каквито в Територията хич не са малко))! Малко мисъл трябваше да вкарат, преди да ги приемат...ама не би.

41

Анонимен

преди 7 месеца

Завишаването на санкциите в закона винаги водят до повече катастрофи и загинали. Това се знае добре по целия свят, само в България твърдо и упорито изменят закона и увеличават катастрофите и загиналите.

40

Анонимен

преди 7 месеца

Трябва да има наказания и за ограничения на скоростта много под безопасната за пътя. Път извън населено място, където по принцип ограничението е до 90 км/час, въпреки че безопасната скорост за този път е да кажем 120 км/час. При тези условия сложили ограничение до 30 км/час и вместо да накажат този, който е сложил това ограничение, ще наказват хората шофиращи с примерно 85 км/час, под натиска на едни дето искат да се отнемат колите на каращите с над 50 км/час над ограничението.

39

Анонимен

преди 7 месеца

Отнемането на автомобили трябва да се случва и при превишена скорост. Примерно 50 км/ч над ограничението и ти взимат колата. Колко трябва да си нагъл за да караш с 50 отгоре? Да видите как нещата ще се поуспокоят. Защото в момента има неадекватници каращи със 70 на магистралата, както и летящи с 200. В Германия, където няма толкова катастрофи имат перфектни пътища и каращи с приблизително еднаква безопасна скорост автомобили. тук е джунга;.

38

Пловдив

преди 7 месеца

За месец,вече всичко е наред,хахаха, правят същото, както преди 1989г., трагедия жалко,за хората, които гласуват за тях,но мозъкът им,е, достатъчно изпилен,Азис и Софи Маринова,са им идоли.

37

Евразин Алахакбаров

преди 7 месеца

До Хората също така, татарино, ваксините са вредни, 5г предизвиква рак, а великите сили ползват кемтрейлса да разрушават развитото социалистическо общество на нация техническа

36

IQ 3.14

преди 7 месеца

а, нещо не виждам да има сравнителна статистика на бройката извършени проверки. щото и безработицата уж намалява, а намаляват регистрациите в бюрото по труда

35

Хората

преди 7 месеца

Се страхуват да се качват на колите си вече с тези скапани тестове всеки е дрогиран, а и пиян

34

Анонимен

преди 7 месеца

По-малко пият, повече катастрофират. Виновни са претоварените пътища! Лошата маркировка! Липсата на еднакво прилагане на закона. На едно място при дадени условия един знак, на друго място при същите условия - друг знак! За всяко незаконно кръстовище се слагат знаци. Не спазват стандартите за подход от крайпътните обекти.

33

Анонимен

преди 7 месеца

Сега трябва да направят акциза на алкохола 500%. И една бутилка от най-евтината водка да стане 150-200 лв. Само така ще се пребори алкохолизма в България.

32

ДАНС

преди 7 месеца

И 30% унеличение на рушветите за ушев

31

Анонимен

преди 7 месеца

Защо тези мерки не ги ваведоха преди години? Щяха да се спася много животи. А и населението на страната щеше да е по-малко алкохолизирано днес.

30

Тъжно

преди 7 месеца

Намалели са САМО с 30%, значи мерките не са кой знае колко респектиращи.

29

Анонимен

преди 7 месеца

Винаги ПП и ДБ могат да си направят статистика в техен интерес, в краен случай ще пуснат някой донос.

28

Анонимен

преди 7 месеца

Един съвет към алкохолици и наркомани.Ок решили сте да го " направите"! Прибирате се в къщи,залоствайте здраво прозорците и заключвате апартамента.И скривате ключа за входната врата,на Не обичайно место!!! Па по време на " сеанса", няма как да помните за ключа! И ще отрезнеете в един момент! Но в никакъв случай,не излизайте на вън! Там сте опасно както за себе си така и за околните!-:)

27

Анонимен

преди 7 месеца

Не знам доколко са експерти тези, но моделите които се ползват за това са статистически, а не математически. Вие изобщо знаете ли какво е математически модел?

26

Анонимен

преди 7 месеца

До 21.Цитат: "Големият проблем е, че жертвите на пътя в България не намаляват. Обратното - има увеличение както на броя на катастрофите, така и на убитите и ранените."//Ти не си реалист с наивник.Законът беше приет на 8 август ,днес е 23 Септември.Минал е месец и половина.Журналистите търсят сензация и ти като риба кълвеш на всичко написано.С колко па толкова ще са се увеличили катастрофите и убитите ,помисли малко ??Как правиш такива заключения за такъв кратък срок?