65

456

преди 7 месеца

Нямам такова впечатление!!!

64

Анонимен

преди 7 месеца

едва няколко процента са тежките птп причинени от пияни или друсани това се знае от години има статистика а жертвите намаляват при увеличение на автомобилите в пъти.трябва да има враг с който да занимавате обществото за да се отклонява вниманието му от съществените проблеми.

63

СС

преди 7 месеца

Ще ги съдим куките, аз винаги карам пил, дреме ми

62

Нили знаете?

преди 7 месеца

Че няма как пияниците у нас да са колкото наркоманите? В момента, в който заработят лабораториите за кръвни тестове - далаверата свършва. Сметката я плащаме всички данъкоплатци. "Вижда се, че 499 са били заловените пияни и 478 дрогирани през юли т. г.". Много полицаи "мажат" тестовия тампон, както едно време мажеха мундщука на дрегера. Заради рушвета. Периода е преходен, и това ще мине. Но, дотогава - винаги кръвен тест!

61

Анонимен

преди 7 месеца

Съвсем наскоро хванаха 70+ старец. Теста му светна за наличие на барбитурати - разбирайте анти-депресанти. Дядото го арестуваха и чинно му свалиха номерата. Зимата тестовете ще почнат да светят и от сироп за кашлица с кодеин. Тоя закон изобщо не е изпипан, а нашите дрисняци в парламента ни *** по главите, неправейки разлика между СЛЕД УПОТРЕБА и ПОД ВЪЗДЕЙСТВИЕТО на забранени вещества. Нямам грам съчуствие към хора дрогирали се и качили се още същата вечер. Никаква милост и към насмуканите!!

60

Гласуващите за ППДБ

преди 7 месеца

са най-потърпевши. Вземете един чичка - Ицо Хазарта. Като спре да вади депутатска карта?

59

Анонимен

преди 7 месеца

ПП и ДБ искаха да си направят реклама с този закона, а се нахендрят все повече с него.

58

Анонимен

преди 7 месеца

Голяма част от хората приемащи редовно трамадол и ибупрофен по медицински показания ще пострадат. Тези лекарства също дават положителни проби за наркотични вещества. Ще бъдат изкарани наркомани и няма да има възможност да се защитят.

57

Анонимен

преди 7 месеца

А каква е гаранцията, че КАТ не манипулира показанията на дрегера за да си отчете статистика?

56

Тъпанар

преди 7 месеца

Превишена скорост, неспазване на дистанция и неправилно изпреварване - това са убийците на пътя.

55

Анонимен

преди 7 месеца

И какво излиза накрая, не пияните и дрогирани шофьори убиват, а *** които строят калпави пътища и раздават книжки на всякакви ретарди

54

Анонимен

преди 7 месеца

Това колко са проверили няма нищо общо със инцидентите в резултат на дрога и алкохол и една може да стане обаче да затрие цяло семейство или две

53

Анонимен

преди 7 месеца

Само бунаците вярват в тези "мерки". Както и разведените, недоеаните и дежурните коплексари, на които винаги все някой им е крив.

52

гошо

преди 7 месеца

Не не са намалели, само приходите на полицаите са се увеличили.

51

Анонимен

преди 7 месеца

Две бинки струва да не се установи караш ли пил или дрогиран. Ако ушевите се отдадат изцяло на рушветчилък,може и с деветдесет и девет процента да намалеят пияните и дрогирани . Милицойнярите ако можеха да си харчат ощавенито спокойно,щяха да изглеждат като шейхове. А сега се правят на шушумиги и всичко се води на близки роднини.

50

Нас

преди 7 месеца

Голяма част от шофьорите на по-скъпи автомобили карат дрогирани и почерпени, но пък до момента не сме видяли конфискация на такъв автимобил!?! "Героят" от миналата вечер на НДК даже и без документи.

49

Анонимен

преди 7 месеца

Достатъчно би било да се сложат триноги дори и с фалшиви камери и сред тях истински да незнаеш кое е истнина или не

48

Закривай милицията!

преди 7 месеца

И наново! Милиционерите корумпират всяка управляваща партия и дотам!

47

Анонимен

преди 7 месеца

То сезона свърши наркоманите се върнаха в класните стаи как ще ги хванеш сега като са заети

46

Име

преди 7 месеца

До 40, това може да се реши с камери за средна скорост! И както казва малкият ми син с "фалшиви" полицейски коли, които не се различават от всяка друга кола, но вътре са полицаи! Разбира се, че трябва да се пипнат и няколко закони.