29

Анонимен

преди 7 месеца

Пренасочете я Тази Украйнска качественна Храна към Англия и САЩ нали те пратиха радиоактивни Снаряди със Убеднен Уран на Укра... без Война в България няма да престанат да ни тровят ние не трябва да мълчи а да се борим за правата си със всички средства естественно че правителство, медий, държавни служби в Бг са марионетки на Глобалисткият Режим в САЩ затова те не се интересуват от Българският народ.

28

Анонимен

преди 7 месеца

Статия в Блиц: Разследване: В Полша ядат хляб от над 100 тона украинска пшеница, предназначена за лепила и шперплатКое е истина.

27

Анонимен

преди 7 месеца

Много странно, преди две години украинската пшеница не се внасяше защото не отговаряше на изискванията за качество на ЕС, и за две години ти да видиш вече започна да отговаря. Номера е лесен, като не търсиш това което знаеш че ще откриеш, а търсиш това което знаеш че го няма и викаш всичко е ОК, плюскайте!

26

мак

преди 7 месеца

Разсмяха ме. Уж твърди, непреклонни, уж защитават интересите си и не си позволяват неблагодарните да ги пл..юят, а сега участват в някакви си преговори, вместо да спрат всякаква помощ? Имат ли достойнство полските политици? Май не, а освен това сигурно се страхуват от санкции от страната на ес. Такива ми ти работи.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Наблюдаващият орган за замърсяване на околната среда към ООН твърди точно обратното. Въобще е абсурдни да се внася храна от държава, в която от две години се води война.

24

Ще повярвам

преди 7 месеца

Че е така, когато на всички стоки от Украйна пише, че е произведено там, и когато всичките от ЕС, ЕК ядат поне една година, всичко произведено в Украйна и предлагано ние да консумираме

23

КАТЯ

преди 7 месеца

ИМА И МАЙОНЕЗА ОТ УКРАЙНА КОЯТО СЕ ПРОДАВА В БИЛЛА И ФАНТАСТИКО ПРОСТО ЧЕТИ ЕТИКЕТА!!!!!!!!!!!!!!!!

22

Мъка българска

преди 7 месеца

Отговаря , но само ако го ядем източно европейците .

21

Анонимен

преди 7 месеца

Ние отдавна ядем ***от Запад, сега ядем украинските радиоактивни *** ***!

20

Вьзмутен

преди 7 месеца

Като е толкова хубава нека да я внасят за - белгия, германия и франция, защо я пробутват на нас

19

Продьлж пеша

преди 7 месеца

Яж хубава украинска храна и гласувай за - пп и герб

18

Анонимен

преди 7 месеца

Естествено! Те ни увериха и за Ковида че е дошъл от прилеп, че няма страшно, че ще останем без нито един завод, че ще ни е по добре да купуваме турски плодове и зеленчуци, че няма страшно да ядем 20 годишно замразено месо и още и още.

17

леле леле

преди 7 месеца

това го публикувахте и вчера бе мушмороци

16

Жорж

преди 7 месеца

Как се разбра, че отговаря на изискванията? Още не е натоварена и изнесена, не е минала през лаборатория, но вече се знае ,че е тип топ.

15

+++

преди 7 месеца

Този безимен говорител точно българина ще уверява.Не става .САЩ ще трови украинската земя с уран ,а те ще ме уверяват ,че зърното отговаря на критерии им.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Разбира се, че тговарят на изискванията за качество, в житото и царевицата има необходимото съдържание и даже го надхвърля десетки хиляди пъти - нишесте, вода, уран, кадмий, живак, и сухо вещество. Ние гледаме само качеството, от безопасност не разбираме, все пак препоръчваме да не прекалявате, защото може да имате алергична реакция към глутена, да имате промяна в теглото заради цялото това качетво, да почнете да светите в тъмното или да ви привличат неудържимо магнитни полета, токови кабели...

13

Анонимен

преди 7 месеца

На кои условия?

12

Анонимен

преди 7 месеца

Следователно ЕК ни съобщава, че НИЕ отговаряме на условията за опитни мишки и сме подходящи да приемем украинската отрова. А отговаряме на условията, защото сме съглесни.

11

мда

преди 7 месеца

Не вярвам на евробюрократите. Тях не ги интересуват европейските граждани, а само това което им се иска на тях.

10

Анонимен

преди 7 месеца

На нищо не отговаря, питайте нашите форумни разбирачи. Те вече са свободни да се занимават със зърно, че до онзи ден сапьори бяха....Разбирачи да искате в България