54

трибунал

преди 7 месеца

Идват бесилките! Скоро всички паникьори ще си платите за терора! #Нюрнберг2

53

Хайде

преди 7 месеца

Наркомяни,юруш на иглите!!! Направо абокати слагайте!!!

52

Тон

преди 7 месеца

Той процента на заразените скача ,между временно и истината изскочи ,а тя говори за наи крупното престъпление срещу човечеството масова психоза,и най голямата адвокадска европейска колегия работи по въпроса!

51

Анонимен

преди 7 месеца

Как да си отиде Ковид-19, когато е пълно а плоскoзeмци антиваксъри?!

50

Анонимен

преди 7 месеца

Вече три години ваксина срещу ковид. Целия цивилизован свят се е ваксинирал. А ковид не си отива.

49

Дайте ваксинаш

преди 7 месеца

Не знам как ще дочакам 27 септември, за да се набода за осми път. Много обичам да се бода с разни неща, дето се рекламират от телевизора.

48

Анонимен

преди 7 месеца

Нещо нали ваксините щяха да премахнат ковида? Но той никъде не си е отишъл.

47

Анонимен

преди 7 месеца

Днес ваксо-тролoвeтe са почивен ден. Явно шефовете им не искат да плащат извънредни.

46

Анонимен

преди 7 месеца

"Заразените" с несъществуващ вирус се увеличавали... . Хи хи хи

45

Всичко е точно

преди 7 месеца

Фалшив, тест, фалшив вирус, фалшива пандемия, фалшиви ваксини.

44

nikonik

преди 7 месеца

На разбираем език преведено: " уКРАЙна" губи войната." Приятен ден!

43

Анонимен

преди 7 месеца

Съвсем наскоро по флагмана на.нео-либералния сатанистки глобализъм СиЕнЕн обявиха,че всичко което удължава войната в Украйна е в полза на Русия срещу запада.Полша и Швеция спират военната помощ за Киев ,а полския президент Анджей Дуда в четвъртък пред медиите каза следното Полша и Европа не трябва да потънат потъващата Украйна.В САЩ Зеля е хладно приет ,а и му отказват да го допуснат да говори пред конгреса Ясно е ,че запада и уКрайна губят войната и затова връщат измамата Кови

42

Анонимен

преди 7 месеца

След като хазарско -бандеровския режим в Киев и колективния запад се разбра,че губят войната в уКрайна ,решиха,че е време жидо-рептилския и масонски сатанистки (елит) пак да върнат в употреба измамата Кромид19 с отровните течности на Файзер,Зенека и Модерна и пак да сложат наморниците на хорара и да започнат да заключат населението.За това ни подготвят с тази статия.

41

Дейвид Айк

преди 7 месеца

Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.

40

Анонимен

преди 7 месеца

Полша отказва да предава оръжия ,в сената не позволиха на Зеленски да говори ,орязват Украйна със зърнената сделка а в същото време скачат болните от ковид?Нещо мммммм,жълтопаветни ***---л---о---у--м--ници схващате ли връзката.

39

Зайка - байка

преди 7 месеца

Честита есен. По повода си наредих дрешника - изкарах си маските - предвидливо съм ги запазила. Ще ги нося със заешки ушички и с опашчица. .А иначе леля Катя умря от инсулт след ваксината , сега продават къщата и. Други са по невролози . Предстои най - хубавото време : да сме живи и здрави.

38

Шваб и Шорош

преди 7 месеца

Спираме войната, почваме ковида!

37

Възражданец

преди 7 месеца

Нас ваксаните бустери не ни плаши.

36

Да обърнем плочата

преди 7 месеца

И Швеция спира оръжията за Украйна след Полша..Виждате ли връзката, овчици? Сменяме ли плочата пак?Наблюдавайте продажните медии

35

Па

преди 7 месеца

Вижте небето не е случайно.