38

Христо Христов

преди 7 месеца

Даже синът на Фердинанд не прави 22 Септември национален празник!

37

Анонимен

преди 7 месеца

В момента Кирил Петков не е под директната протекция на НСО, нали? За един приятел питам ...

36

Анонимен

преди 7 месеца

До Съвет,к.37 Малко си зле с историятя. Кримският п-в до 17 век е бил владение на турците и като резултат от войните,които Екатерина II е водила с Турция, през 1680 г. е подписан мирен договор, с който той се предава на Русия. Държава Украйна не е имало - западната част на Русия се е наричала Окраина, а агрономът Хрушчов, който е украинец, е 'Уточнил' териториите на 16-те републики на СССР и е предал на Украйна Одеса и Севастопол. Горбачов,също украинец, е трансформирал Съветския съюз в СНР/СНГ.

35

Анонимен

преди 7 месеца

Г-н Христов, Вие предлагате датата 22 септември на прочитане на декларацията за обявяване независимостта на България да стане национален празник. Знаете, че тя е написана от премиера Малинов и той е натиснал Фердинанд за обявяване на независимост.Освен това обявяване на независимост в дните,в които правителството на Денков е на директен контрол от 'Козяк'16 някак си не върви, Предлагам ви ГЕРБ-СДС и ПП да обявят за национален празник датата,на която се обединиха ГЕРБ и ПП да управляват България.

34

Анонимен

преди 7 месеца

22 септември заслужава да бъде националния празник на България. Тогава е обявена независимостта на страната, след общонародното, българско дело, Обединението на България.

33

Анонимен

преди 7 месеца

Защо не отидеш да прочетеш Сан Стефанския договор? Там едва към точка 6 се споменава България. русия си урежда куп интереси спрямо Османската империя, взима си Кавказ и между другото споменава за България. Маша сме били на Австрия. А все едно не сме били маша на русия. Спуснали са ви от руското посолство да плюете 22 ри септември. И понеже сте предатели родоотстъпници с религия русия и пророк Путин го правите.

32

Анонимен

преди 7 месеца

И какво от това? Защо ти е да дойдеш да говориш срещу 22 ри септември? Каква точно е целта ти с това да говориш лошо срещу обстоятелствата около обявяването на независимостта? Защо си дошъл да ги пишеш тези неща? Какво ме интересува Австрия и Босна. България е била независима. Каква е целта която преследваш?

31

Анонимен

преди 7 месеца

Ами айде ти кажи защо не е 1905 или друга годината на независимостта.Това си е нарушение на тогавашния Берлински договор.Използва се 1908 година, защото Австрия има интерес да анексира Босна и използва България , която също иска да наруши договора.Простичко, май ти не знаеш историята!

30

Анонимен

преди 7 месеца

Ясно се вижда опорката от руското посолство днес. За са защитят руския празник 3 ти март, са спуснали на *** ботове, които иначе нищо не знаят за историята, акция да плюят против 22 ри септември. Бръщолевят нещо за Босна и за Австрия.

29

Анонимен

преди 7 месеца

Няма как 22-ри септември да е национален празник докато сте клекнали пред Кeнeф Метен от посолствоТО.

28

така е

преди 7 месеца

До Шарлатанин А до 89 г е съветска колония!Ти кого избираш за господар?

27

Защо

преди 7 месеца

И тъй, според Берлинския договор Австро Унгария получава под аренда за срок от 30 години територията на Босна и Херцеговина.И понеже тя трябва да върне територията на Османците през 1908, решава да наруши договора и да я анексира.Но как да направи това държава подписала този договор, ще излезе че нарушава тогавашното международно право?И тук се използва страна неподписала договора - България.Поради това и ние имаме независимост 1908 година, а не някоя друга година.

26

Анонимен

преди 7 месеца

Поне в днешни дни нищо не зависи от нас и то благодарение точно на такива национални предатели като КП. Тези наши продажни управници, ептен ни взеха за канарчета. Мислят, че им вярваме. Проблемът е, че вече сме уморени и обезверени, та да дадем отпор и да кажем смело какво наистина мислим.

25

Съвет

преди 7 месеца

До Анонимен 40 Радев да каче чия е Украйна. На украинците или на руснаците. За Крим каза и ни убеди.

24

Киру Канадеца

преди 7 месеца

Happy Independence Day Bulgarians!

23

Анонимен

преди 7 месеца

ХахАххАХаХахаха КВО става рycоpоби , Крим чий е? Чиий е Крим?

22

Прозорчето

преди 7 месеца

На Овертон в действие! Подмяната на историческата истина с фалшива информация за новото поколение има една цел: Превърни народа в стадо! Неннорммалникът алчен фердинанд хвърли българите в дванадесет годишни войни, избиха хора и хора, а той си натовари 50 вагона крадено от нещастните бедни българи и изчезна да си живее живота на запад@! За да цъфне внукът му и да ни оправи за 800 дни и да му "върнат" продажните съдии хектари планина, че да си я залага из казината на швейцария! "НАРОДЕ????"

21

Жалко

преди 7 месеца

Че от години сме колония на САЩ! Не сме независими, а зависими от Посолството!

20

България е

преди 7 месеца

Старчески дом за комунисти

19

ПП ДБ

преди 7 месеца

Вън руските терористи от България!