158

До дедо Груйо

преди 8 месеца

Не е важно дали русофилите са разбрали какво е казал Франсис Фукуяма, а дали Франсис Фукуяма е разбрал кой пусна атомните бомби над Япония.

157

Бай Дрън

преди 8 месеца

Аз бих казал, че Путнизмът ще стане световна религия и ще живее хилядолетия след Путин :) Натам отиват нещата. В Африка, в Южна Америка...хората станаха путнисти, само защото чуха, че Путин се противопостави на САЩ, които мразят от дъното на душата си. Ето затова путинизма ще живее дълго...поне доакто не се дезинтегрират САЩ.

156

Бай Дрън

преди 8 месеца

Хехе, Путин го изкараха вечен...е нали беше болен и му оставаха месец два живот? Как Путинзма ще умре преди самият Путин? Нашите неУлиберали няма да се съгласят, хаха.

155

Ако прочетеш

преди 8 месеца

От вчера руската пропаганда все едно европа и сащ спират подкрета за Украйна . А фактите навсякъде по света изчистено от пропаганда е че се засилва . Американците пращат изключително силни ракети с далечен обсег а поляците ще пращат танковете които поръчаха от Южна Корея ... Какво печелят празните приказки на пропагандистите никой не може да разбере?!?

154

Анонимен

преди 8 месеца

Японски папагал. С две думи: аз и приказвам врели-некипели а вий ми плащайте за да имам благополучен живот.

153

Мда

преди 8 месеца

Разумен и далновиден коментар !

152

Анонимен

преди 8 месеца

Какво представлява Путинизма? Ако се има в предвид идеята да се противопостави Русия на САЩ ,докато е още време и САЩ да престанат да смятат ,че цялата земя е тяхна и могат да си правят каквото те искат с нея, то Путинизма, определено ще оцелее, даже ще се запространи и по другите континенти - Африка започна!!! Да живее Путин! Да живее Путинизма!!

151

Анонимен

преди 8 месеца

В Запорожие вече тече агитация за предаване в плен. Войнико на ВСУ, знай - плен това не е предателство! Предателство е да се умира за гадни командири и продажна власт!

150

Анонимен

преди 8 месеца

каза Джонсън. Може би има предвид разрушения бункер на НАТО в Киев - това се случи точно на 13.03, но през 23г.

149

Анонимен

преди 8 месеца

Западът се смееше на руските планове за създаване на хиперзвукови оръжия - сега никой не се смее. Преди пет години, когато Русия обяви създаването на хиперзвукови ракети, Западът открито се изсмя на това. Всички бяха сигурни, че Русия е твърде изостанала. Сега вече не е смешно за никого, казва бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън в YouTube канала на Judging Freedom. "Между другото, това се случи преди година на 13.03.22г. в база в Западна Украйна, когато руснаците я удариха с една от своите хиперзвукови ракети. И знам абсолютно, че момчетата от МО и ГЩ бяха шокирани", каза Джонсън. Може би и

148

Учете история

преди 8 месеца

А между там минаха се 10 години и днес всекий разумен българин, всеки патриот, който милее за бълг. Независимост и народност, като гледа какво вършат в България и навън руссите, иде да даде право на немците и ингилизите, да признае, че техните уверения са биле и прави и уместни... Едно време турците душаха бълг. Свобода и народност, днес същото дело искат да вършат нашите братя освободители. Едно време всяко зло за българете идеше от Ц-град, днес иде от Петербург..."(Стефан Стамболов, Дневник, 6 декември 1886 г., /71, 106-108/)

147

Кравар Евроатлантик

преди 8 месеца

Бъдещето на путин е ясно, както и изхода на войната в Украйна. Затова спинкам както бебче.

146

гошо

преди 8 месеца

Дъра-бъра...

145

НЕ знам за този

преди 8 месеца

Но повечето неща казани от Жириновски се сбъдват.

144

Питай Наполеон:

преди 8 месеца

"Такива уж могъщи държави всъщност са крехки"

143

Анонимен

преди 8 месеца

Безполезните форумни *** ще подържат името на Путин вечно! Путин винаги ще живее в умовете на уркопитеците!!! Ще го помнят вечно! Милиарди пъти ще му пишат името по форумите. За Зеленски никога няма да се пише нищо. Той ще е известен, като наркоманче!

142

Анонимен

преди 8 месеца

Путин умря от рак мнооого отдавна..... помнете бе късоумни безполезни форумни ***!

141

Кравар Евроатлантик

преди 8 месеца

Някои росснаци още не са разбрали, че няма да им позволим да преначертават границите в Европа.

140

до 184

преди 8 месеца

И какво правят там,,руските бойци,, овчо?

139

дедо Груйо

преди 8 месеца

Хубаво четиво, обаче трябва да имаш ай кю над 40, за да го разбереш. Нашите русофили нищо не разбраха.