8

нафърфорий

преди 7 месеца

Решил човека да започне наново, от чист лист, тъй да се каже и пак не го оставиха на мира!!!! Не е било заради "развода" при инсцинираното самооубийство, по-вероятно за делене на наследство с роднините му!

7

дедо от Владая

преди 7 месеца

Белия мъж в днешни времена е смачкан и поставен в ъгъла. Затова и вече няма едно здраво семейство. Всички са разведени,а жените само искат и искат...търсят лесния живот и чичкото с дебелия портфейл. Да ама такъв чичко няма и си остават самотни алкохолични истерични,злобни и със една котка или куче!

6

Ядрен вампир Z

преди 7 месеца

Злобната му жена го е осъдила за издръжка и човека е взел най правилното решение.

5

Стар Бекяр

преди 7 месеца

Точно така се прави...По Мъжки.Авера е сбъркал само в едно нещо.Не е дошъл в България.Никога нямаше да го открият.Ама то за идване ли е тук?Нищо не могат да му направят,а и той вече се е откъснал и отрекъл от жена и деца вече.Той вече не е същият човек.Той е чужд за децата си.

4

Как няма да бяга

преди 7 месеца

Белият мъж няма живот. Той трябва да бачка, да се връща веднага след работа за да поеме децата и да мисли къде да ги заведе и какво да им купи. Насреща има една неблагодарно мрънкало, което винаги му казва колко е зле и как другите могат повече, а децата към три години започват да го третират и по зле от жената. Това го виждам навсякъде вече около мен. Няма никакви йерархия, в която да има някакви социални роли. Всеки ще прави всичко и накрая глупчото прави всичкото. Но сам се в подредил.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Все пак свободата си е благо нещо .

2

Анонимен

преди 7 месеца

Изобщо не е чудо. Много мъже биха го направили, ако имат възможност. Влезеш ли веднъж в женската схема с правене на деца и отглеждането им, по някое време осъзнаваш, че лично за теб животът вече няма много смисъл. Превърнал си се в роб, за треперенето над и задоволяването на някакви (в повечето случаи) неблагодарници.

1

мъж

преди 7 месеца

С каква кобра трябва да е живял човека , за да предприеме такова чудо !!