237

Тон

преди 7 месеца

Ясно е че не гледат интереса на народа ачужд ,думи не останаха ще им се стъжни като на шофьора!

236

Анонимен

преди 7 месеца

Хахаха Днес защо ми изтрихте коментара?!Тези в МС слугуват на чужди интереси не на българският народ!Добре дошла цена от 4 лв..

235

Анонимен

преди 7 месеца

Я приемете един закон да улирегулирате функциите на посредниците крадци, които качват цената на руските горива и вместо да ги вкарваме директно от Русия и по-евтино, разни ***, са се накачили по веригата да качват цената! Имаше една такава тръба в Украйна, познайте на кой беше притежание, през която руския газ отива в Словакия, завърта и излиза от Словакия към Украйна , но с 30 долара по-скъпа и това официално вече не беше "руски газ", ама едни алчни фирми лапаха , смучейки кръвта на народа

234

ффф

преди 7 месеца

от посолството протриват мазноалчни ръчички...

233

Анонимен

преди 7 месеца

Не можем без руски горива. Спиране на руските горива... и в България ще го ядем сурав и курав! Я веднага се разкарайте от властта, тези, които приемат вредни за България решения и против интересите на страната и гражданите!

232

КОНСТАНТИНОВ

преди 7 месеца

ВИЕ 240 ДЕПУТАТИ УСЛУГА НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЛИ НАПРАВИХТЕ ИЛИ НА ПОСОЛСТВОТО НА С.А.Щ?

231

Ром със сок манго

преди 7 месеца

До края на 2024 този МС ще е по затворите!

230

Анонимен

преди 7 месеца

Тия нормални ли са бе,горивата ще скочат с 50% и няма кой да ги спаси от "народната любов".Народа ще ги бие с камъни тези уродляци

229

такаа...

преди 7 месеца

Гошо купува 100хил.тона петрол от Туапсе-руски петрол.Продава го на Мазамбик.Те пък го продават на Лукойл.Е,на кого е петрола?Всичко това са алабализми.Стоката може десет пъти на ден да смени собственика.И то докато си пътува с кораба.

228

Анонимен

преди 7 месеца

ами те ур-од-ите не са виновни те са си ур-оди - виновни са си овцете

227

Кауня от Аскию

преди 7 месеца

Правилно решение! До края на 24г. сглобката ще е история и следващите ще трябва да ринат акото.Без руски петрол в Бургас просто ще затворят което може да се случи и преди туй. Това ще огромна победа за евроатлантите и последен пирон в ковчега на родната промишленост. Без производство няма синдикати, протести и ще живеем от търговия и услуги. Нали това е модерната икономика. Да живеят гастербайтерите!

226

Анонимен

преди 7 месеца

Промяната ще ги вадят от парламента с полицейски кордон че скоро време народа ще им благодари лично

225

Стига бе

преди 7 месеца

Кирчо, ще докара с пъти по евтин бензин по новите 5 моста на Дунава дето обеща също както достави с пъти по-евтина газ. Пък евтино жито ни е намерил и само зловредници могат да твърдят, че било лошокачествено! Житото на Монсанто от до Чернобил е най-доброто на света!

224

хгл

преди 7 месеца

Здравейте,копейки,гол да го барате,котката ми има по-висок интелект от вашия!

223

Анонимен

преди 7 месеца

Няма такава държава!Вместо депутатите да мислят за народа си те гледат как да ни намалят.Добре дошли цени от 4+лв....

222

Анонимен

преди 7 месеца

ЕДНОЛИЧНИЯТ собственик на Лукойл е една фирмичка, която се казва "Ротшилд- Холандия". Факт. Руснаците нямат нищо общо с тази фирма. Като се вземе в предвид това, става ясно, че просто отново нашите предатели искат да ни грабят под предтекст борбата с "агресивна" Русия. Ние руски нефт пак ще купуваме, както и газ, но отново през посредници и на други цени. Фашизъм, диктатура и цензура.

221

ффф

преди 7 месеца

най после да ги махат тия крадци.... на изборите се въжда че само се възбуждате и накрая 10% гласува за копейката... утайката иска са ни върне комунизма ама народа помни и не иска пак съветска окупация

220

СЪБУДЕТЕ СЕ!

преди 7 месеца

Убиват ну със слугинажа си.Погубват нас и децата ни.Наведени безгръбначни родоотстъпници ни управляват под влиянието на крваристан.ВРЕМЕ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!!!

219

Бензаждия

преди 7 месеца

Ще внасяме руски петрол купен от английски посреднически компаний през Индия. Някои много ще намажат от това, ама страшно много.

218

Анонимен

преди 7 месеца

Това се казва виц-" парламентът реши". Тая сбирщина нищо не решава, тя само обявява спуснатите и заповеди.