25

Смехурковци,

преди 7 месеца

и земеделците се продадоха за жълти стотинки....

24

Истина

преди 7 месеца

Европейския съюз взе следното решение ,,ако българските зърнари не се кротнат и да потънат в дън земя Е. С. СПИРАТ СУБСИДИЙТЕ окончателно за България.

23

Говорит масква

преди 7 месеца

Не мога да разбера, защо няма забрана на внос на зърнени култури от терористичната държава? А имаше доскоро забрана за внос от нападнатата държава... не виждам логика, ние солидарни с руските нашественици ли сме?

22

Анонимен

преди 7 месеца

Единни предатели на народния и националния интерес. Защото те ще си пекат хляб за себе си и за семействата си в така популярните вносни западни хлебопекарни продавани по небезизвестните супермаркети , от своето си произведено в нашата България брашно а всички останали ще ядем укронациския. И това ако не е предателство и жесток егоизъм какво друго е ?!?

21

Анонимен

преди 7 месеца

Сега вече и нашите и вашите ще ги мразят до дупка. И тази омраза ще ги настигне.

20

Анонимен

преди 7 месеца

Умря бг земеделието, край лека му пръст! Продадохте се, пропиляхте шанса да свалите американската окупация срам!

19

Или

преди 7 месеца

Може ли да ми помогнете да разбера защо Симеон Караколев, който не е никакъв зърнопроизводител, доколкото ми е известно, е лице на този протест? Не виждам овцевъдната и козевъдната асоциация да е член на НАЗ. На кой е този поставено лице? Около президента ли се навърта, в политиката ли се цели? НАЗ защо го допуска въобще да се поти този зад микрофона от тяхно име с тъпите си клишета, моля да ми обясните.

18

Тон

преди 7 месеца

Едрите взеха пари,за останалите нищо!

17

Анонимен

преди 7 месеца

Господа трактористи " терористи" краят бе добър единствено за някои от вас, но не и за народа който ви подкрепяше. Вие го излъгахте в надеждите му.

16

баба мара

преди 7 месеца

никакъв изпит не е взел няколко олигарси изнудват държавата за пари това нетрябваше да се допуска и понеже идват избори кабинетът се предава което енедостоино поведение сложете таван на обработваемата площ

15

Дърводелец

преди 7 месеца

Никакъв изпит не е взел премиера.Напротив,продължава да се дъни чутовно.Крайно време е да бъде отсвирен.

14

Предатели

преди 7 месеца

Е една дума зърнарите прецакаха животновъдите, зеленчукопроизводители,медопроизводители-продадоха се.Сухо мляко,месо с хормони,стоки и хляб от ГМО+ пестициди - на кой му пука.

13

Darko

преди 7 месеца

Симеон Караколев е известен с прозвището...мнимия овчар, защото е председател на овцевъдите и козевъдите в България. Този човек, както може да се досетите няма нито една овца или коза. Другото с което е известен, е че точи за спонсорство на турсия пилон държавни предприятия, които са на загуба. Оказа се, че патриотизма е основно за наеми от сергиите на Рожен или на други места на които организира такива събития. Измамник!

12

Анонимен

преди 7 месеца

Да , всяко чудо за три дни !

11

Анонимен

преди 7 месеца

Тихо, бре! Ще те чуят Бацо и Резидента.

10

Я се порзаровете

преди 7 месеца

Малко за лицето Симеон Караколев.В кои фирми има участие и какво, колко дължи на различни лица и организации, какво печели лично той и фирмите свързани с него от ежегодните събори на овцевъдите и на Рожен, където продаваните от тях стоки и храни са с космическа стойност....И едва тогава този господин да претендира за някакъв, макар и мижав морал!

9

анони

преди 7 месеца

Мекотели и безгръбначни сте!!!!Нищо не сте постигнали.не се заблуждавайте!Надянах ви розови очила,и вие повярвахте!!!!

8

Анонимен

преди 7 месеца

Отхранваните от мафията на Денков Босове предадоха Гражданите. Както се очакваше.Поземлена реформа. Ограничаване на размера на Бейските чифлици!

7

Анонимен

преди 7 месеца

Двакто ще им се плати да не стачкуват това разбрахме и то с нашите пари не било заради вноса от укроландия а да им се дадът пари.

6

00014

преди 7 месеца

ГЕРБ и ДПС получиха субсидии за изборите чрез посредник зърнарите. Денков ги плати.