32

Иванчев

преди 2 месеца

Правителството и депутатите трябва да приемат бежанци от Азия и Африка в дооувете си. Така съпругите и дъщерите им ще укрепват Евро атлантическото приятелство.

31

Начев

преди 2 месеца

Докато тиквата и съучастниците му не бъдат в затвора, страната ни ще се разпада. Шенген ще го гледаме на картата. Ако някой все още гласуват, нека бъдат с бистър ум и гъвкав мозък.

30

Деси

преди 2 месеца

Тиквеновата партия направи сварка с Евроатлантически адреналинки.Така ПП - Послушната Партия стана съучастник на издирван от правосъдието.

29

Бачев

преди 2 месеца

Партийната сглобка прикрива партийните далавери на мутренската партия.

28

Ричарт

преди 2 месеца

Правителството трябва да се заеме със строителството на съвременни стадиони. Така ще може самостоятелно да домакинстваме Световни и Европейски първенства. Приходите ще са огромни.Също трябва да се направи подобрение на ски центровете за провеждане на големи първенства. Така страната ни ще се превърне в нормална държава.

27

Рени

преди 2 месеца

Имаме най смешния и грозен Национален стадион в Европа. Прахосват милиарди за не съществуващи изтребители, но за стадион нямат милиони. Винаги правителствата ни взимат грешни решения от която и да са партия.

26

Велев

преди 2 месеца

Депутати, правителство и кметство са в тежест на държавата. Прахосват много средства за нищо.Няма построени пътища, магистрали, транспортни надлези, паркинги,скоростни влакове,тунели, мостове и небостъргачи. Здравеопазването е под всякаква критика.Взимат милиарди заеми и внуците ни трябва да ги плащат. Получават огромни заплати за не свършена работа. Постоянно взимат комисионни.

25

Анонимен

преди 7 месеца

ПП - ДБ са най - верните слуги на САЩ и НАТО -работят усърдно за скъсване на икономическите и духовни връзки с РУСИЯ и за Украйна . А народът - нека да чака- той е търпелив , овчедушен!

24

Анонимен

преди 7 месеца

Най-важно е да не позволим да пипат конституцията и да вкарат в нея фашисткия ред, който са намислили. Имат мандат само за съдебна реформа. Друго да не пипат, защото ще е престъпление и въвеждане в конституцията на фашизъм. Има кампания за удряне на журналисти и медии, които не следват партийната линия на бесните,десни фашисти, чрез спиране на рекламите на големите западни и български фирми,забрана на спонсорство на неудобни на властта медии и журналисти. Най-нагло ни въвеждат репресии и фашизъм

23

Анонимен

преди 7 месеца

Съд и доживотен затвор за Кирил Петков!

22

Анонимен

преди 7 месеца

Ще се ориентирате по това кога рпистигат траншовете с милиарди по плана .За съжаление от тези огромни пари нищо няма да сигне до обществото под каквато и да е форма

21

Анонимен

преди 7 месеца

Борянка, какво стана с кандидатчето ви за кмет. Вождът защо още не го обявява ?

20

Анонимен

преди 7 месеца

Няма да рискуват ,Радев веднага ще поеме нещата , ако развалят сговора

19

Анонимен

преди 7 месеца

Според мен . ще си крепят сглобката поне до март-април . Няма да рискуват срещу зимата , защото разходите на хората са по големи , недоволството вероятно ще нараства и ще оставят наивниците да обрат негатива .Посолството също няма разреши , макар , че и на тех им показаха , как могат да контролират протеста на земеделците .След месните избори ще се търси укрепване на позиции и няма веднага да се рискува

18

Посолството :

преди 7 месеца

Опитите за зачеване на про100 КирчУ продължава,засега неуспешно въпреки силната мощна подкрепа на Пеефффски отзад и трудолюбивия Банкянски Толупий 4.0, който го минава денонощно с 200...Но пък сглобката изпълнява всичките ни желания и прищевки,без да мисли!

17

до сглобката

преди 7 месеца

Радев не е проруски, Радев е българофил защитаващ интересите на Бг, доколкото му позволява конституцията на Бг, а не обслужва интересите на наглосаксонците, като Киро Т. и вожда Винету!!!! Анадън му, мъъ А.мебо едноклетъчна!

16

Рендету

преди 7 месеца

Местните избори, дами и господа, другарки и другари, изчакайте да минат местните избори и гледайте сеир!!!!!!!

15

ПеткоПлан

преди 7 месеца

Потърсете в нета как фирми на управляващите прибраха милиони от Плана за възстановяване и ще ви стане ясна сглобката.

14

Анонимен

преди 7 месеца

По-големи национални предатели и да искат не могат да станат.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Ами какво да става, една бабичка като Боряна Димитрова.