43

Анонимен

преди 7 месеца

Толкова "професионално" ще се справят и с евентуална война - по потник и цигарка...

42

д-р Михаил Николов

преди 7 месеца

Доколкото разбирам от медицина при обезвреждане на обикновени експлозиви се носят специални защитни облекла!!!

41

Анонимен

преди 7 месеца

Не случайно преди да разберат чий е дрона, побързаха да го взривят. Ще вярваме на Магаренко, че е свързан с Русия, щот му имаме голЕмо доверие.

40

Анонимен

преди 7 месеца

Маса народ напоследък се прави на Кашпировски, изнасят ни сеанси по тв с цел да повЕрваме. Всички им видяха непрофесионалното отношение, ама не, изреждат се да ни убеждават в обратното. Е, може и да поверваме.....

39

Анонимен

преди 7 месеца

БОГ да пази РОДИНАТА ни,че тези неадекватни нагаждачи скоротечно я затриват!!! Ако на този измислен адмирал това му е критерият за професионализъм,значи от армията ни нищо не е останало! Всички видяхме цирка при взривяването на пиратката,а този с цялата си наглост и безхаберие се опитва да ни убеди,че взривяването било на най-високо професионално ниво!? И двамата с тагара са жалка,но много,много опасна за ОТЕЧЕСТВОТО ни картинка!!!

38

Иван Анисий :

преди 7 месеца

Бухахахахахаха Уахахахахахахахахаха ей, ***!

37

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя в България ли живее? Тия на 0ермото казват бяло. Няма такива магли хора като евроатлантиците.

36

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 40. С термометър го пъхаш в опашката или наплюнчваш пръста като сапьора и го бараш дрона.

35

Анонимен

преди 7 месеца

Ако знаете как се проверява температурата на дрон, имате голям опит.

34

От 31

преди 7 месеца

Забравих да кажа, че същия спец разказа как се обърнал камион в който имало такива мини и после ги събирали като съчки и ги трупали на купчини.

33

Анонимен

преди 7 месеца

До Тримата от Запаса. Идеята е, че всеко военноморски флот има адмирал. Даже и контра-адмирал си имаме. Гоуема сме раота.

32

Тримата от Запаса

преди 7 месеца

Хубаво е някой хора с пагони да намалят уйскито- особенно сутрин -после почват да си мислят че на пагоните им им цели звезди на генералисимус и какво ли не --За да има Адмирал -трябва да има боен флот общо 100 000 Бруто Регистър Тона - самолетоносач подводници и ракетни фрегати-- Ние това нямаме - така че рангът Адмирал не покрвива флотът който имаме от десетина катера 5-6 баржи и две пасажерски фрегати без някакво сериозно оборудване -липса на сателити и т.н.

31

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 35. Аз още рева от щастие че имаме такава армия, такива командири, такова правителство...не моа се успокоя.

30

Анонимен

преди 7 месеца

До Км. Още като видях тиксото ми стана ясно. Само не ми стана ясно как е издържало във водата. И аз искам да си купя такова. Който е гледал кадри от "войната" е виждал как се закачат бомбички под квадрокоптери. А самолетчетата се натъпкват с взрив.

29

Км

преди 7 месеца

По тв.24 М.Ташева изказа предположение,че това е инсценировка,защото мината е залепена с тиксо върху дрона.А по принцип се монтира под дрона.И ако тоя дрон е ,,плувал,,от района на Крим до Тюленово,какво ще стане с това тиксо е тази солена вода.А целта на инсценировката е бъдещия строеж на военно градче за чуждестранни войски в района на Ямбол.Видите ли,руснаците ни пращат дронове,а може и бомби да ни хвърлят,затова щяло да има чужда бойна група на НАТО от1500 до 5000 войници в тая военна база.

28

Хахахахахахахахахаха

преди 7 месеца

Добре де, поне си признайте, че сте некадърни! Как успявате да извадите дебелокожието и да кажете на черното бяло?

27

Анонимен

преди 7 месеца

Я кажете след като определихте вида на боеприпаса и ви е ясно как се привежда в действие що не го извадихте от водата а после и самолетчето и да видите кое какво...Както обясни един спец в един форум за да се взриви подобна мина първо трябва да получи ускорение за да се активира взривателя, тоест да се изстреля, а не просто да се хвърли като граната...

26

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 29. Нали обясняваме...

25

Анонимен

преди 7 месеца

Не е вярно! Питайте форумните разбирачи - сапьори

24

Анонимен

преди 7 месеца

как се изпльоска във водата този сапьор с наднормено тегло...чак приливна вълна към дрона направи,всички сте за измитане,че сте и нагли...поне се покрийте и замълчете за цирка ,който видяхме.