97

Само питам ....

преди 7 месеца

След като Полша спря да доставя оръжие на Укропитеците , Зеленски кога ще идва пак в България за да се разпореди отново какво оръжие и техника и в какъв срок трябва да доставим на Украйна ? Миналия път списък беше нагласил . Сега вероятно директно във военните складове ще го заведат за да си избере ...

96

Баба Гица

преди 7 месеца

Заради изборите в Полша се репчат поляците. Играят го починалата лисица. Сега трябва спешно да залъжат биопланктона на територията си да ги преизбере, пък после ще кажат, че са размислили, и понеже уж били следващите в списъка за нападение на мечока, ще им отпуснат още оръжие и фуражна пшеница ще снабдят за народа си тоже.

95

тя

преди 7 месеца

Проумяха !

94

Анонимен

преди 7 месеца

Гроба

93

СС

преди 7 месеца

Време е ЕС да спре издръжката на Укрия да воюват с помоща на САЩ !!!!

92

Закривай окрайна!

преди 7 месеца

Вън окраинците!

91

Анонимен

преди 7 месеца

Крайно време е да престанат нашите да издържат украински "бежанци" от държавния ни бюджет . Нали знаете, че парите от ЕС не покриват разходите по издръжката на курортистите и милиони от Държавния ни бюджет отиват за тях. В по-голямата част на Украйна няма военни действия и е крайно време те да се завърнат там. Стига са ни използвали!

90

Анонимен

преди 7 месеца

Ето шанс за продажните ни управници да се наведат още по-ниско и да изкупят де що има отказана от другите страни украинска продукция. МФ и СТБ на драго сърце ще отпускат още заеми.

89

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 91 - Не съм сигурен, че са укрите. Зелника и кохортата му търсят и намират, украинският народ губи при всяко положение.

88

Анонимен

преди 7 месеца

Търсеха си го укрите...

87

Анонимен

преди 7 месеца

Самозабравиха се украинците, наистина много са си повярвали! Вече направо рекетират страните, които им помагат!

86

хм

преди 7 месеца

Още малко и на всички ще им писне. То всяко нещо си има време за осъзнаваме и опомняне. Чета и някакъв словак, дето щял да печели изборите в Словакия - и той говори, че трябва да сядат да се разбират, щото няма сила която да накара Русия да си тръгне от Крим и Донбас. Какъв е смисъла тогава да си съспиваме икономиките и да мрът толкова хора, като нищо по-различно от настоящото няма да се случи.

85

Анонимен

преди 7 месеца

Фашистите сред вас харесват фашиста Моравецки!! ФАКТ! И плюете срещу българското правителство.

84

Мдааа, поляците

преди 7 месеца

ще са следващите украинци. Тея хора не се научиха.

83

Анонимен

преди 7 месеца

Зеленчо забрави да спре да шмърка и не успя да излезе от филма, че всички са му длъжни. Слаб актьор. Отделно, че се изтърка вече - само едно и също повтаря. Логично, на публиката й писна и ще го зареже да си наглее сам. Нагло укритата скоро ще получат това, което заслужават... въпроса е какво ще правим с нагло укритата на наша територия? И кинтите, дето нагло укритата ни дължат?

82

мнение

преди 7 месеца

Поляците без пари си утилизираха всичката стара техника в Украейна, но вече бяха договорили доставката на нови оръжейни системи - танкове, оръдия и т.н. Спестиха едни пари за утилизация и загинаха едни украинци.... Това се получи на практика.

81

Анонимен

преди 7 месеца

в случая се казва: храни куче да те лае- ти му даваш оръжия и го подкрепяш,настаняваш бежанци-тия тръгнали да ги съдят смешници ?

80

мак

преди 7 месеца

Всъщност защо да ги хвалим поляците? Ако не беше наглостта и арогантността на укр. неблагодарници, поляците щяха да продължават да дават и дават и да приемат гости в домовете си. Сега вече нямат изход и се репчат в отговор на репчене. Отвориха им се очите, но малко късно.

79

Тихомир

преди 7 месеца

Смяяятай укропитеците що за долни същества са, щом и поляците взеха да ги ненавиждат, при все че поляците и руснаците се мразят като куче и котка. Маските постепенно падат.

78

Само наште

преди 7 месеца

Скоро военната помощ ще секне за наглите укри!Бившата вече територия на украна ще бъде раздадена на големите играчи .Нека диванните русофоби го разберат и да ходят да си бълват отровата в руските медии dnevnik или mediapool,там да им се смеят.