27

Олимпий Панов

преди 7 месеца

Ердоганьо събличаи гащите щом си готов на всичко!Пак се напъва.

26

Хе хе

преди 7 месеца

Това с Кипър беше добро. Турция има опит в анексирането на чужди територии. И с несъгласието на ООН по въпроса. Хитър е Султанът. Хем Миротворец, Хем една трета от Кипър е турска. Утре ще продаде "приятелят" си Зеленский за една торба жълтици.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Лъже маже всичко и свои и чужди ,но това е в кръвта на тези азиатци най -ниското азиатско ниво

24

Домати с колци

преди 7 месеца

Не слушай Ердоган какво говори, а какво прави. Покрай войната доста се нагуши и пита за още.Намерил се миротворец...

23

Боби

преди 7 месеца

До Анонимен Знаеш ли напраих си труда да видя един 5т камион какво може да достави Логистично на бойното поле 100км от базата? 10кг е сухпайка и водата за един войник на ден особенно ако е в полупустинни условия Там няма да има пътища значи 2 доставки на ден 10 тона - това ти е храната за 100човека А лични боеприпси(патрони) към 20кг изобщо не говорим за боеприпаси и горива за бойна техника - Логистиката се увеличава и усложнява ЕКСПОНЕНЦИАЛНО или 60 милиона голи и боси през планини и пустини...

22

до 21

преди 7 месеца

Вие не разбрахте ли, че НЯМА законово, междунардно признати, черно на бяло граници на Украйна???? НЯМА . Това е.

21

Анонимен

преди 7 месеца

В НЮ Йпрк вчера организирали среща на Зеленски с Натаняху. Донесли карта на света от израелското консулство там. Малко преди срещата обаче, забелязали, че картата е от 1960 г и на нея държава Украйна нямало. Бързо-бързо я скатали. Друг епизод оттам: Президентът на Полша отказал да се среща със Зеленски. Нарекъл също Украйна удавник, който , потъвайки, иска да увлече и другите със себе си, Това в контелста на полските интереси. А показаната сметка е 101 милиарда злоти - и ще си ги искат обратно.

20

Анонимен

преди 7 месеца

Стъпката е само една!! Връщане на границите на Украйна!!

19

Анонимен

преди 7 месеца

Ердоган бил готов на всякакви стъпки, като например................мъгла и след мъглата пак мъгла.......

18

Анонимен

преди 7 месеца

Мир в руската покрайнина може да има, едва след като отан се изтегли зад линията от 1997 г.

17

Анонимен

преди 7 месеца

Чухте ли, че Общото събрание на ООН изведнъж се абаряса и призна 99% от санкциите за незаконни.

16

Бай Дън

преди 7 месеца

Задоеканският памперс е готов и на ядрена война, за да прикрие далаверите на нaркоманизираното си cвинче. А нашите се тупат, че подкрепят световната демокрация...

15

Анонимен

преди 7 месеца

До Боби Вие си помислете за около 60 (шестдесет) милиона млади момчета китайци, които не съществуват защото са родени незаконно и които нямат абсолютно никакви права и какво ще се случи, ако някой им покаже северната посока и рече: - Там има жени! Защо въобще си мислите, че за прибирането на Сибир, на Китай ще му се наложи да води война!

14

Боби

преди 7 месеца

До Анонимен 12 По скоро всички Бандеровци Неонацисти ще бъдат избити или изгонени при своите спонсори САЩ и ЕС и след това Остатъка от Украйна ще започне да гради в ситуация на Уникална демогравска криза съпоставима само с кризите в СССР и Китай след ВСВ - СССР губи около 30 мил население а Китай от 1933 Японското нашествие над 35 мил население по най-сдържани данни - нали се сещате там не се е правило преброяване на населението до 50те години.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Когато проумеете, че този конфликт е предизвикан от САШ, за да се срине Русия, тогава ще ви стане ясно, че само САЩ могат да го спрат. Украйна е само бойното поле, на което се води този конфликт. Даже САЩ не говорят за мирно споразумение, а за прекратяване на огъня, защото не са постигнали крайната си цел. Когато март 2022г. Зеленски беше готов да скл. споразумение, а руснаците започнаха да се изтеглят от Киев, долетя Джонсън и нареди на Зеленски да се откаже от споразумението.

12

Боби

преди 7 месеца

До Анонимен 8 СПРЕТЕ ПОМИСЛЕТЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛНО ЗА 30 СЕКУНДИ ПОГЛЕДНЕТЕ КАРТАТА. Северан Китай е СЛАБО НАСЕЛЕН дори по европейските стандарти и безумно изостанал в сравнение с Промишления Юг. На север от Китай Логистично трябва да минеш през Хималаите и след това полупустините на Монголия за да стигнеш до водичката. Армията на Китай докато стигне до там а промишлените градове на Юг ще са избомбени а населението като заложници избито и Въпрос има ли смисъл от това или да си гледа Бизнеса на Юг А??

11

Анонимен

преди 7 месеца

Ердоган може да направи много неща, но не и да постигне мир в Украйна. Мир в Украйна може да има едва след като всички руснаци с оръжие там бъдат убити или прогонени обратно в пoмийната яма Русия.

10

Анонимен

преди 7 месеца

Туй султанът да го каже на руския цар, дето е захапал нещо твърде голямо за неговото тясно гърло. Вече почти се е задавил, ще вземе да ритне камбаните на Кремъл!

9

Боби

преди 7 месеца

До Анонимен 4 Когато Ердоган дойде на власт се оказа че Външната търговия има ЕЖЕГОДЕН ДЕФИЦИТ от 10 милиарда $ - Два варианта на действие - Хиперинфлация но голяма част от бизнеса ще умре и никакви гаранции за възстановяване. Избра втория вариант ПОСТОЯННА ГОЛЯМА ИНФЛАЦИЯ която пак ще затрие част от Бизнеса но със игурност останалата част от бизнеса ще се присоби и ще стане зверски устойчива. Сега дойде времето за Мега проекти - държавна инвестиция в бизнеса - Същото коетоправи РФ.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Знаем го Ердоган, въти *** както му изнася. И Путин то знае, помни как пусна Азовците.