51

КРИСИ

преди 7 месеца

Някои хора не могат да разберат,че трябва да се приключи със старото провинциално мислене!Разбира се,че хора като Петков,Денков,Лорел не са по вкуса на Герб подръжниците, но това е старомодно и мизерно мислене-искате да си кретаме както ви харесва и да останем и без децата си, всчки се образоваха и като умни студенти имаха предложения и едва ли ще се върнат! ТОВА Е ЗАРАДИ ВАШЕТО МИСЛЕНЕ,ЗАТОВА И НЯМА ДА УСПЕЕМ,БЕЗ ТЯХНАТА НАМЕСА.Затова си кротувайте и не мислете за политика-ИМА КОЙ ДА МИСЛИ!!!

50

Анонимен

преди 7 месеца

Така е! + след Б Борисов всеки друг изглежда като Ангел небесен. Аз лично симпатизирам най-много на Кирил Петков - истински лидер ерудиран и уважаван на запад. Обаче българите изглежда така са устроени - отхвърля най- достойните. После ги увековечава...

49

Въте

преди 7 месеца

Голям късмет имаме с тия Денков и Габриел,до сега бяхме бедни а сега сме позлатени.и гледачка така ми каза,че ще забогатея но след като изтекат деветте месеца на Денков при Габриел,ще съм платинена.

48

Анонимен

преди 7 месеца

Денков бил голям късмет за България.... Явно си и сляп и глух, а и ниско интелигентен

47

Анонимен

преди 7 месеца

Каква политическа класа сте вие бе? 33 години ДС агенти и мафията управляваща върхушка. Вие сте клептокрация. Не сте политическа класа. Въобще не сте класа. Вие сте клептокрация 33 годишна вече.

46

Анонимен

преди 7 месеца

Божееее, за малко да повърна като прочетох заглавието ... вселенска гнус!

45

Сержант

преди 7 месеца

Това правителство иска време, но копейките не го харесват. Русофилството в България е стигнало до...... зъм! М. Кусев 1914г.

44

Анонимен

преди 7 месеца

Брей не думай! И да сме " щастливи" ли?? Бре вашата Некъпана М.....!2 години митинги и Гласуване,за да дойдете пак вие? Няма да е за дълго!! ОСТАВКА Бандити!!

43

Анонимен

преди 7 месеца

И този са го били през врата в стаята на посолството като Денков. Жалка история , едните ги бият в руското, другите в американското .Само Зеления чорап Радев знае че каквото и да каже ще яде шамари от двете страни и си трайка.

42

Анонимен

преди 7 месеца

43 - Те го питат за зърното-пшеница , Вътя като кон с капаци си бае за слънчогледа, не казва конкретно защо беше отменена забраната за пшеното, па и ги хвали. Ех Вътя, Вътя и ти си един проевроамерикански парашутист.

41

Анонимен

преди 7 месеца

Да ти пикам на късмета.

40

Анонимен

преди 7 месеца

И тоя а си отвори устата и се изсипват от нея купища глупости...Тебе брадчед тряа те подведат под отговорност за дрънкане наглупости или да те пратят на лечение или идвете.

39

Леле леле

преди 7 месеца

Това е виц нали?Денков и Габриел хахаха

38

Тихомир

преди 7 месеца

Маааалиииии, такъв късмет са за България, че веднага отивам да пускам тото и да печеля милионите.

37

Анонимен

преди 7 месеца

Те го питат за зърното-пшеница , Вътя като кон с капаци си бае за слънчогледа, не казва конкретно защо беше отменена забраната за пшеното, па и ги хвали. Ех Вътя, Вътя и ти си един проевроамерикански парашутист.

36

Гиги

преди 7 месеца

Ти си най големия изнудване и терорист а забравих че си неедркватен

35

уффффффффф

преди 7 месеца

Ти си най големия късметлия в батака

34

Black Sea

преди 7 месеца

До 33. Като си казал А, кажи и Я. Радев, Нинова и Кост(Я) да не би да не се отчитат в Посолство? Едно друго, което е на Драган Цанков, не на Козяк.

33

Гост

преди 7 месеца

Този има доста добър дилър...

32

Катастрофа

преди 7 месеца

Определено са късмет за Украйна и посолството, но за България са поредната национална катастрофа.