13

Плебеиско парти

преди 7 месеца

Тип неискаме природа искаме бетон а българските гори ги изсекаха ромуляните под шапката на някои други хора

12

Радослав

преди 7 месеца

До 11: ако ще на 40 да е, ако не е плащала осигуровки, да няма достъп до никакви плащания от държавата! Всичко да става на индивидуални партиди! Който, колкото е внесъл, толкова да ползва!

11

Заводски профкомитет

преди 7 месеца

Ха, че откога има в България профсъюзи? Не знаех! Явно усещат че потърпевшите от разните браншове сами си организират акциите и водят преговорите, така че постепенно ще направят всякакви синдикати излишни??? А профсъюзни функционери, които не са нужни на никому за къде са?

10

Анонимен

преди 7 месеца

Важното е американската Марица да работи,българските ги закривайте.Тя е био,зелена,еко и тнт.

9

Радослав

преди 7 месеца

Масови съкращения в държавните и общински служби, закриване на всички дублиращи се комисии, агенции и тн! И не на последно място: затворниците да минат на самоиздръжка! Колкото заработят, толкова да ядат!

8

Анонимен

преди 7 месеца

Как да му повярваш, като в сектор енергетика /ЕСО, Я и К, НЕК, ВЕЦ и др. разликата в заплащането между стари и нови е в хиляди лева, същото е и между ръководители и служители, те не го ли виждат това. Над 30 г., но за нищо в полза на хората не са се преборили орязани доп. отпуски, премии и унизително отношение към дългогодишните служители и синдикати няма.

7

Радослав

преди 7 месеца

Тия КНСБ все искат и все заинтересовани за държавните ***! А някой пита ли данъкоплатците те какво искат? Ние пък искаме да се спре с държавните помощи за всички браншове! Да се спрат социалните на лица без трудов стаж, да не се дава майчинство на майки без трудов стаж! Стига хрантутене на безполезни и! И веднага всички профсъюзи, синдикати и тн да се закриват! Партиите да им се спре субсидията и да минат на издръжка от членски внос! Заплатата на депутата да е равна на минималната!

6

Богомил Трайков

преди 7 месеца

Подлеци! Никой не мисли как ще живеят следващите поколения - нашите деца и внуци. А пламен Димитров мисли само колко пари ще сложи в джоба си за сметка на работниците. За 30 сребърника ще продаде всичко което ходи и лети С една дума ПОДЛЕЦ

5

Анонимен

преди 7 месеца

И аз искам пари. От 10 години не работя щото ми се потят краката, а ми дават само 350 лева на месец. Как да живея с 350 лева на месец? Кажете ми. Как?

4

Тоя за какво

преди 7 месеца

Се е договорил аз не разбрах, а вие? Свикнал е от край време да дрънка празни неангажиращи приказки и продължава. Никаква конкретика - нито за пари нито за срокове. Но пък ще бъде подписано от всички в парламента хаха. Защо да не подпишат едно нищо.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Нито едно конкретно искане а само популизъм!Какво правим с хората след затварянето на Мариците?Какво правим с хората след излизането им на свободният пазар на електроенергия?

2

Анонимен

преди 7 месеца

Прави са.И на нас не ни се стои на тъмно и студено.Не искаме да плащаме високи сметки за ток.

1

уу

преди 7 месеца

Тази власт няма да излъже, тя не лъже никога