59

Анонимен

преди 7 месеца

Блокирайте цалата страна за една седмица, да видим на кого е тая държава, никой няма да ходи *** работа докъто не изчезнат денчовци боковци кирета мирета аут!!! Дпс в политическа озолация докъто избирателите ефендита не им изчезне апетита!!!

58

до 54

преди 7 месеца

До АнонименНе подкрепят бунта на майбасите и бентлитата брех какви безсърдечни хора.

57

да ама не

преди 7 месеца

Мирен протест означава да не нарушаваш правата на другите.Тези бенвтлита нарушават правото на придвижндане на половин столица.

56

Бай Уй

преди 7 месеца

Тъкмо нареди паветата Данчето, сега пак ще и ги разместят.

55

ДА

преди 7 месеца

"спазваме плана и графика на протестите..."!!!Хахаха-план-график на протест!!Това явно е български патент.Я,да пробват как са наредени жълтите павета,че скоро не са ремонтирани!И отивайте да затваряте границите,като гърците-чий го дирите в София!?Тормозите обикновените хора,само това ще е ефекта!

54

Анонимен

преди 7 месеца

За всяко плюене по протеста на фермерите: по 5 стотинки на платения драскач! Затова трябва да се бълват поне по 100 коментара под всяка статия - всеки коментар да е с гнусни обиди срещу протестиращите. При тия 5 стотинки, надницата на платените драскачи трудно се изкарва и затова толкова се "трудят". И платените драскачи са хора - трябва да се яде. Да бъдем толерантни и да им влезем в положение . Заработват хората

53

СМЕХ....

преди 7 месеца

Айде пак...ОТИДОХА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА........ХАХАХАААА...СЛЕДВАЩЯКМЕТ ШЕ ПРАВИ КАЛДАРЪМПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ЗА ДА ИМА РАБОТА ЗА "БАШ МАЙСТОРИТЕ"...!!!!!

52

Майора

преди 7 месеца

Абе анонимници , вижте на кого са спонсри протестиращите - предимно на БСП!А колкото до исканията - не може даиматтолкова висок процент на печалба и още да искат , да продават на високи цени и да дават минимални аренди!И въпроса с прословутите Майбахи!

51

Анонимен

преди 7 месеца

останалите да блокират движението там, където са ги спрели...

50

Анонимен

преди 7 месеца

Боко е пуснал директива на Фандъкова да ги пусне. За други протести Фандъкова опищяваше всичко, че били незаконни и нямали разрешение, но на "наредените" павета ще пусне 80 трактора.

49

Анонимен

преди 7 месеца

Всички се борят за хляба си.:))

48

Тошо

преди 7 месеца

Алоооо , общината , а жълтите павенца...??! Още ги пренареждат , кво прайм ? Ремонт за 10 - ти път ??!

47

Подкрепа

преди 7 месеца

Браво не на украинското зьрно което и африка не иска

46

Анонимен

преди 7 месеца

после да им вземат от субсидиите за ремонт на жълтите павете...

45

Анонимен

преди 7 месеца

Може ли да дойда с 5 мотокара и аз искам пари не съм земеделец

44

бай Бай

преди 7 месеца

ГЕРБ за евроатлантици!!ГЕРБ вдигнаха данъците и цените на горивата и ел. енергия!!Руска партия хахаххаха, смях в залата!!САЩ УПРАВЛЯВАТ БОЙКО, НАЙ-ГОЛЯМИЯ СПАСИТЕЛ НА НАЦИЯТА!!

43

бай Бай

преди 7 месеца

До Анонимен Не е тъй драги, особенно за тракторите и земеделската техника!!Има наредба за тая работа, дали трактор може да се движи по магистралата кога и как и защо!

42

Анонимен

преди 7 месеца

Хехе да закачат плуговете и да направят една дълбока оран на жълтите павета и без това ремонта им няма край.

41

кажете истината

преди 7 месеца

Защо медиите не публикуват кога за последно земеделците са получили обещаните субсидии?Не са ги получили за миналата година,но се крие това.Обещанието е едно,даването друго!

40

Анонимен

преди 7 месеца

Так така 80 ,бе! Тия хора плащат данък, винетки,и могат да се движат свободно по пътищата на страната. Никой няма право да ги ограничава!