45

Я па я..!

преди 8 месеца

Да кажат на коя скорост да караме , на първа или втора и какво ще стане с разхода на гориво и замърсяването на въздуха. И така зле и така зле.

44

Анонимен

преди 8 месеца

Псевдоекспертите измислят какво ли не дивотии. Преди 1990 година разрешената скорост в населените места беше до 60 км/час и имаше по-малко катастрофи, отколкото когато въведоха по-ниското ограничение от до 50 км/час. Става дума за разлика от година-две и приблизително едни и същи коли по улиците

43

ККК

преди 8 месеца

И да ме задминават тия, дето тичат за здраве. Че ще ми се и смят.

42

НДП

преди 8 месеца

До, НеукДа ти обяснявам ли, защо не харесваш британците. Дори да си го написал с ирония, не е лъжа, вярно си е. Това "неук" важи за повечето от вас. Стойте си в безвремието, там ви е мястото

41

Анонимен

преди 8 месеца

30 км. е смешна скорост, на пътя всеки трябва да е отговорен и пешеходеца и шофьора, закона да е един за всички, а не някои да намират врати да го заобикалят. Не може депутати, министри, прокурори, дансаджии и др. да се чувства нещо повече от останалит и да не плащат глоби и да не спазват правила.

40

Анонимен

преди 8 месеца

Спрете с глупостите какви 30км.това е път и с тия спящи полицаи простотия.Трябва взимане на книжки а за по тежки конфискация на колата.По соца как всеки спазваше без да има 30км?Вие спрете тротинетките.

39

Анонимен

преди 8 месеца

Решение има. но никой от управляващите, независимо кой е на власт не иска. Да направят всяка кола по закон да има GPSи всичко да се следи чрез сателити. Който наруши с до 10 км/ч - огромна глоба - примерно 1000лв. При нарушение над 10км/ч - отнемане на МПС и затвор! И за да са сигурни водачите че не нарушават дадено ограничение - в автомобила му постоянно да има звуково известяване какво е ограничението на даден път. Това просто изисква вярно милиони, но се прави веднъж и ще спести много смърт

38

Анонимен

преди 8 месеца

Защо не 5км. А може и на задна.

37

Анонимен

преди 8 месеца

Ако всички спазват сегашните ограничения, които масово в населени места са 50 км/ч. - тогава и убитите на пътя ще са голяма рядкост. Замислете се при ограничение 50 км/ч. колко хора управляват автомобила си с до 50 км/ч.?

36

Чичо

преди 8 месеца

Задава се единствено падането на това нефелно правителство! Да идват в управлението Възраждане, че да има някакъв шанс за държавата!

35

Анонимен

преди 8 месеца

Имам чувството, че слабоумни пишат статиите в този сайт - на джигита не му пука от ограниченията на скоростта и въобще от законите, той за това е джигит! Това не са мерки срещу джигитите, а срещу съвестните граждани които спазват правилата. Джигитите разбират само от груба сила - конфискация на автомобил и арест!

34

Gogo

преди 8 месеца

Кога ще разберете, че слагайки 1-5знака за скоростно ограничение НЕ прави нищо освен да поражда смях в неспазващите ограниченията?Не знаците са проблемът, а контролът! Вместо някоя от "нашите" фирми да прибере по 500-1000лв/за знак по ОП, по-добре тези стотици хиляди да се инвестират в промяна на системата за събиране на фишове/глоби ,както е в белите страни ;)

33

Кире

преди 8 месеца

Леле, леле, леле. Само проостотии. Понеже 50км се спазват дай да пробваме с 30. Може и 20. А може и 40. И така докато не останат деца за газене.. През това време полицаите вместо да са разположени на кръстовищата, абе само да се виждат, си седят по колите и РПУ-тата да дебелеят и да мислят версии и оправдания защо не се справят с това, за което им се плаща.

32

HeinrichHimmler

преди 8 месеца

Направо забранете колите, какво е това 30 километра в час, ри с колело и тротинетка вдигаш повече

31

Хабибито

преди 8 месеца

Абе вие махнете тротинетките, къде сте се засилили на колите..... Вчера една изкочи....пак...

30

Мекере

преди 8 месеца

До АнонименКъдето има власт няма нарушение!За какво са им на дПутатите имунитети и служебни карти на държавниците да развяват пред катаджиите и да са недосегаеми

29

Анонимен

преди 8 месеца

На пловдивския ушев взеха ли му книжката задето кара с двеста в града,или той радарът е грешен, когато корумпе незачита законите.

28

Издънкова

преди 8 месеца

Добре поставяш малумни правила обаче те не дават необходимият резултат или иначе казано над 100 милиона лева за камери запалени фарове през деня колани скъпи застраховки големи глоби и най накрая статистиката е 2 по голяма от преди малумните промени!Сега тези където създават само рекет на пътя а не безопасност не само не искам да ги виждам по медии а са за затвора защото само пораждат и създават условия за КОРУПЦИЯ !!!

27

Анонимен

преди 8 месеца

Най-добре да ги бутаме тези автомобилите вече, за да не стане нещо - абсурдно стана! Не е проблема в скоростта, а в това как се управлява един автомобил. Ако си пиян и/или дрогиран, но караш 10 км/ч пак си свръхопасен, ако докато шофираш, но си ровиш в телефона или си лакираш ноктите също.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Надрусаните с колетата са пъроблемпърва категория, но никой не взема мерки.