80

Анонимен

преди 2 дни

Контрата може да цикли на фронта но за сметка на това върви успешно в България. Нашето ръководство работи преди всичко за украинците и медиите тоже. Те твърдят че конранаступа е успешен и всички сме солидарно в кюпа.

79

Анонимен

преди 2 дни

Кой е този русия дето непрекъснато го споменаваш бе долен. Нямаш ли под ръка някой кестеняв или чернокос че да се успокоиш най сетне аман от този русия.

78

Анонимен

преди 2 дни

Контранастъплението може да не е успешно , но България се украинизира напълно доброволно и без бой. Нашето правителство работи за украинците.

77

Анонимен

преди 2 дни

русия няма бъдеще

76

Анонимен

преди 2 дни

А ти си свършен граматически , по точно си абсолютно неграмотен русофобе.

75

Анонимен

преди 2 дни

русия е свършена военно оспяха да издухат складовете с снаряди на ссср и сета се надяват на северокореските лидерите им си режат си гърлата един друг Справка пригожин кадиров и гиркин бунтовете на (стрелците ) вагнер ...все симтоми че руската армия умира И само *** може да вярва че еленовъда и ромския катуна руска армия имат шанс

74

Анонимен

преди 2 дни

Като се смени военния министър си заминава и свитата му Това е по цял свят дори в мирно време

73

Анонимен

преди 2 дни

Имат си микроскоп за гледане още от руските офанзиви

72

Анонимен

преди 3 дни

контрата е толкова успешна, че трябва да гледаш картата с микроскоп да им видиш завоеванията

71

Анонимен

преди 3 дни

Защо уволниха хората?!? Сваляха всички дронове и ракети без изключение, отблъснаха всички атаки на враг без куршуми, върнаха си всички територий, избиха 3 милиона руснаци, направиха Украйна по-силна, привлякоха 300милиарда помощи....всичко това го пишеше във медийте.. какво искате повече от тях бе уркопитеци с.к.апани?!? Защо просто не уволните западните медии?!?

70

Анонимен

преди 3 дни

Американският милиардер и основател на SpaceX Илон Мъск успя да разгневи украинците за пореден път, като разкритикува украинското контранастъпление. Мъск смята, че твърде много животи са загубени, за твърде малко териториални придобивки и, че Русия ще завладее още повече украински територии, пише УНИАН.Американският икономист Дейвид Сакс публикува карта с хода на военните действия в Украйна с цитат, че върнатите територии просто не могат да се видят на картата..

69

Анонимен

преди 3 дни

Интересни ще бъдат гастролите на Зеленски в Белия дом, в който цари мрачно настроение. Украйна се превръща в сериозна тежест за реализирането на индо-тихоокеанската стратегия на САЩ срещу Поднебесната. Зеленски стана не само излишен, но и вреден. В американския Конгрес не го очакват. Даже не искат да го виждат.

68

Анонимен

преди 3 дни

Джузепе Конте, бивш министър-председател на Италия (2019 до 2021 г.), обяви на 27 август в профила си във фейсбук, че стратегията на НАТО в Украйна не е довела до желания резултат и военно поражение на Русия, както и че санкциите не са довели до осезаеми последици за нейната икономика. Бившият италиански премиер твърди, че не е имало загуба на руснаците при Бахмут, няма отстъпление в резултат на украинската контраофанзива, няма перспектива за вътрешна дестабилизация на Русия..

67

Гай Баньо

преди 3 дни

Е що бе? Нали победата е вече близо?

66

Някой

преди 3 дни

Путин ще ги уволни всичките, като сковат бесилките, начело със Зеления гущер! Смърт на Украйна, смърт на тая измислена несъществуваща държава! Руснаци бяхте и тези които оцелеят от касапницата, пак руснаци ще станат!

65

Анонимен

преди 3 дни

Зеленият е за уволнение.

64

Анонимен

преди 3 дни

Абе, къде е Кадиров? ))))))

63

Анонимен

преди 3 дни

Откраднатите капитали се изнасят от Украйна. Остават изкупителните жертви.

62

Холмс

преди 3 дни

боя се, че по-солството вече няма проблеми с управлението

61

Магаренко :

преди 3 дни

Готов съм за свободната позиция...