107

Анонимен

преди 7 месеца

Затваряй! Ликвидирай! Стига са тровили въздуха! Да отиват да работят по селата си. Погледнете ги тия дюмбели, нищо не правят и само ревът за заплати.

106

Ха

преди 7 месеца

После скъпо ми е ! Еми като не се мисли ! Затваряме си Тец-ове, АЕЦ-ове, и от страна която е независима от електричество , ставаме зависими !!!

105

Подигравка!

преди 7 месеца

Синдикален протест ? - Пародия, другаре! Псевдосиндикати - около 200 човека платени - дефилират с лозунги , като по соц. времето , и викат "Слава на Про100 Киро" Как пък една стачка не направиха за 33 г. !!!! Заслужават си робския труд за стотинки и да са на улицата , без работа ! Дори хляба си не са способни да защитят !

104

Анонимен

преди 7 месеца

смешниците които драскат-нали имате представа че в момента използвате ток от аец и тец а не "зелен от вятъра и слънцето?или искате вносен но по скъп ? срещу $ колко ли може да се наведете още долни,мизерни и жалки продажници?

103

Анонимен

преди 7 месеца

И като затворим тецовете, от кхъде точно ще идва тока? Само с вятър и цкънце не става. Или целта е да купуваме чужд ток и да го плащаме на тройни цени?

102

д

преди 7 месеца

Протест на хората които тровят въздуха, щото не искали да сядат да учат ами да си тровят....абе борисовчета и червенотиквеничета

101

ЗАПАДЪТ СЕ

преди 7 месеца

САМОУБИ С ТАЗИ ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ. ГЕРМАНИЯ Е В РЕЦЕСИЯ, А ИТАЛИЯ. ПОРТУГАЛИЯ И ИСПАНИЯ СА ПРЕД ФАЛИТ. НЯМА ЕВТИНИ РЕСУРСИ И СКОРО ТАМ ЩЕ ИМА БУНТОВЕ И ГРАЖДАНСКА ВОЙНА, ПРЕДШЕСТВАЩА ОТ ИНФЛАЦИЯ+РЕЦЕСИЯ = СТАГФЛАЦИЯ.

100

Анонимен

преди 7 месеца

дребните земевладелци си мислят че протестират, за да ги подкрепят, а реално държавата се опитва да не подпомага, както до сега 5-6 едри зърнари с по 30млн на година и да подпомогне малките производители, подведени са грозно

99

Анонимен

преди 7 месеца

на запад хората протестират срещу използването на изкопаеми горива, а тук.... обратното, показателно е защо сме толкова зле, мисленето ни е като нахора от 18-ти век

98

Анонимен

преди 7 месеца

До Вместо да протестираАмам те и нашите ни тровят,ядем ГМО ръсено яко с химия а нашите недоволни зърнари си праят милионите докато ние се тровим.Събудете се.Не подкрепям политиците,но това трябва да приключи.Навремето имахме стопанство АПК държавни,земята трябва да е държавна,животни се гледаха даже частно по къщите и бяхме здрави.Трябва втора национализация,но не чакай нищо на Възраждане.Ще се наложи пак Русия да ни спаси щото ние сме овце.

97

Вместо да протестира

преди 7 месеца

Народът да беше гласувал за Възраждане, но простаците казват - без полици и политика. Тези, които не гласуват същото говорят. А това да ви тровят и оставят без работа е дело на политиците и трябва да разберете, че всичко е политика.

96

Анонимен

преди 7 месеца

През 19ти век работниците в Англия протестират и чупят тъкачни станове защото не са доволни, че индустриалната революция ги оставя без препитание. 2 века по-късно в България същото. Нека да държим на системи стари мръсни индустрии защото хората нямат желание да се преквалифицират.

95

цц

преди 7 месеца

Още когато бойко беше цар на България да бяхте протестирали

94

До 94

преди 7 месеца

И да ги свалим, те пак ще си управляват. Някой влезе ли в политиката по-принцип излиза от нея само по един начин, и не е в резултат на протести :D

93

Абе...

преди 7 месеца

...в тая държава има ли някой, който да не стачкува? И що точно баш сега всички се сетиха. Аз твърдя, че поне от 2013та година нещата са мега зле, но пък точно в този момент -> странно.

92

Ме

преди 7 месеца

Тез пък как точно сега се сетиха???

91

Сваляйте

преди 7 месеца

Сваляйте сглобката. Достатъчно беди нанесоха на държавата. Протести до дупка и нови избори. Киро, Асен, Бойко и Пеевски не трябва да управляват. Те са вредни за страната!

90

ВЪХ

преди 7 месеца

абе влизайте направо тъкмо който му пречите на пътя и всеки който иска пеша да бутнем онова гнездо на заразно зло!!!

89

123

преди 7 месеца

Синдикатите в България са паразитни организации, нямащи нищо общо с интересите на работниците. Ръководните постове в синдикатите се предават по кръвен и по полов път. Няма как хора които нямат един ден трудов стаж в реалния сектор да защитават интересите на работниците, просто защото нямат идея какви са им проблемите.

88

преди 7 месеца

До Анонимен 90Аз мисля, че хората искат да имат ел. енергия постоянно и на ниски цени. Що се отнася до замърсяването, българските тецове са изключително чисти. Платихмя няколко купчини пари на американците да сложат филтри и т.н.