464

гошо

преди 1 година

Истинската анархия е сега под ръководството на САЩ

463

Анонимен

преди 1 година

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ , как без сащ беееееееееееееее, няма да има вече *** и неограничена емиграция , нееееееееее. Сащ ти си нашия бог, и религия , и вяра. В теб се ний оповаваме, без теб света загива , без теб ще има само два пола на земята , мъж и жена. Нееееееее , друго си е 50 пола , друго си е да работя кат вол 10 години за едно кирливо жилище, парите да са ми в долари, и да се окаже че след 10 години мога да се снимам само пред жилището. Нищо че тухлата така я зидаха , че с два шута ще падне.

462

Танос

преди 1 година

Ха, преди време Бойчо плашеше, че ако не управлява, ще стане много лошо.Сега пък хамериканците ако не са хегемон, няма да изгрее слънцето.Много пророци, много нещо

461

не може да бъде!

преди 1 година

Подзаглавието в статията обяснява същността на проблема.САЩ бяха най-могъщата държава не само заради своите военни,финансовите ,производствени ,технологични ,културни и т.н.предимства,а защото са поставяли винаги своя интерес пред общия/на системата.И това се прави даже с нечестни следства и даже приятелите и съюзниците се пращат за зелен хайвер,ако е необходимо!Но тъй като това е просветнало вече на много хора, хайверът вече не е зелен,а Зелен-ски!?И ние в момента сме за зелен-ски хайвер!

460

НЕ , НЯМА

преди 1 година

Не към анархия , тя е хубаво нещо макар мразещите анархията да не са живели в нея и не знаят какво представлява . Ще настъпи хаос и война всеки срещу всеки . Все едно да питате дали ще стане анархия ако няма съд и полиция . Ако стане анархия е добре , при нея няма днешното беззаконие и привилегии и имунитет за магистратите , те за това я мразят . Просто всеки ще започне да си разчиства сметките с всеки който е имал връзки в съда и юридически се е гаврил с него .

459

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха!По-голям хвалебствен б оклу к не бях чел!ФАЩ се "жертвали" за благото на света!Абе *** луци,ФАЩ правят всичко САМО И САМО за себе си!ВСичко друго им служи за поДДлоги за ограбване,особено,такива като нас.Ние генетичните роби,даже стигнахме до върховете на подлизурството си - сами си инсталирахме ,при това БЕЗПЛАТНО окупационни краваристански бази!Естествено е да бъдем първи подлизурки в Света!Не сме народ,а м*ЪР*ша!!!

458

Анонимен

преди 1 година

Да пробваме, а? Може пък да се получи!

457

тя

преди 1 година

Най .голямото нещастие за народите е точно това , че САЩ са хегемон за сега !

456

тя

преди 1 година

Ако спре да е хегемон , народите ще живеят свободно и няма да има локални войни подпалвани от тях !

455

Анонимен

преди 1 година

Как ще я караме без тези миролюбци?

454

Анонимен

преди 1 година

Не, просто в монго държави войните ще спрат и народите им ще спрат да бъдат ограбвани. Защото всички знаем, че САЩ източват всичко от държавите в които присъстват, под предлог, че умрялата им демокрация ще подобри стандарта на живот.

453

Мери

преди 1 година

Ще бъде прекрасно ако ги няма

452

СДС-Шайката

преди 1 година

Тази мъдрос:"Там, където по Земята Краваринът/ФАЩ/ изпонасере - не се чисти и не се пере" дава отговор на този риторичен въпрос.

451

ДаКастрирамеЛиПаситт

преди 1 година

Анкета: Светът има ли повече нужда и полза от световните терористи - терорист 1 -ФАЩ

450

Анонимен

преди 1 година

Типичната западняшка тактика. Наблъскай един текст с полуистини, смеси го здраво с откровени лъжи и силно смекчена самокритика - и ето ти как уж от само себе си се налага отговоррът на поставения въпрос: "Бе то ние от Запада сме гаднички, ама не мислите ли, че другите са далеч по-гадни?". Е, който продължава да се връзва на евтино промиване на мозъци, сам си е виновен. Ние гледаме с очите си и мислим с главите си.

449

Анонимен

преди 1 година

Не,светът ще стане по-подреден,по-човечен и по-добър!Сега е джунгла!

448

нгфдхгф

преди 1 година

До 473Разбрал си таратанци....ако не знаеш войната на ФАЩ срещу Англия докато са били колония е финансирана от руския цар...т.е. ФАЩ са станали държава благодарение на Руската империя.....а Русия ако не бе смазала Нацистка Германия ФАЩ ги пиши бегали...благодарение на проблемите на източния фронт Германия закъснява с атомната бомба...ФАЩ всъщност успяват да открадната немските планове за атомна бомба 1943г. Аконазитата бяха превзели Москва атомката щеше да падне над краварските глави

447

фгйфу

преди 1 година

До 480Много си разбрал....точно валутата ...повечето страни имат резерви в.....американски хартийки ..не злато....след Никсън доларът не е подсигурен със злато а със тормоз войни и военна сила...светът няма нужда от полицай...така че сривът на ФАЩ ще тласне света към прогрес...те процесите вече започнаха

446

дфадсф

преди 1 година

Ами ще го поемен тоя риск..тя и римската империя е била гоулема работа ама светът е оцелял...

445

АНГЕЛ

преди 1 година

Тази статия иска да каже следното: Анархия е да си свободен. Анархия е да си отстояваш интересите. Анархия е да си независим и никой да нети диктува политиките които водиш. Анархия е да не се отчиташ пред ничие посолство. Анархия е твоите решения да бъдат уважавани. Аз, а и мислещите хора биха казали, че Анархия е всичко това което ни предложи този залязващ хегемон през последните 80г!!!Лека му пръст!!!