128

Анонимен

преди 8 месеца

Достойното поведение за България беше пълен неутралитет. Всички щяха да ни уважават тогава. Предателите никой не ги обича. Отнася се и за украинците.

127

Анонимен

преди 8 месеца

До по долно мнение Освобождение по руски - Освобождаваме България от турско робство и сто и четиридесет години тя показва към нас неуважение и Русофобство , въпреки че и построихме Атомна централа , Нефтохимически комбинат , армия с ядрени ракетни установки самолети и системи С 300 , привременна администрация след Руско турската Освободителна война , построихме и няколко църкви със златни кубета , построихме и Дунав мост , изпратихме нейн космонавт в космоса а получихме черно предателство......

126

Анонимен

преди 8 месеца

Абе, къде е Кадиров? ))))))

125

Анонимен

преди 8 месеца

Освобождение по руски, вземаме ти всичко и ти избиваме зъбите ако само гъкнеш в протест. После изискваме от децата ти безкрайна благодарност за действията си, после я искаме и от техните деца, после и от... И накрая зяпат шокирани как всичките им съседи без изключение ги мразят.

124

Крим не е руски

преди 8 месеца

а ние ще изгоним всички с руски паспорти, ще им продадем апартаментите на руските нашественици и ще дадем парите на Украйна че има руснаците 100 г репарации да плащат.

123

Д@КастрирамеПаситто

преди 8 месеца

Иксам да купя апартамента на Клоуна, защото след войната ще стура много пари и ще бъде голяма атракция, след като бъде обесен на Майдана като псе, но се опасявам, че има тайници,натъпкани с много дрога и после може мен да ме обельосат и да ме пратят да поряботя няколко десетилетия на каторга в Сибир.

122

Анонимен

преди 8 месеца

Да не продадат руснаците вилата на терориста Путин и оррките му? Подкрепа за Украйна да си върне земята и да унищожи руската армия в окупираните земи!

121

Нека го продадат

преди 8 месеца

Укронацистите от Киев ограбиха пенсиите на милиони пенсионери от Донбас, а Русия, след присъединяването на Донбас, им даде пенсии от бюджета на Руската федерация. Нека продадат луксозният имот на Зеленски. За това, което са им ограбили от Киев, това ще бъде само малка компенсация.

120

Анонимен

преди 8 месеца

Това значи, че Зеленски го е купил преди 2014-та. Малко на пропаганда ми мирише.

119

Зеленски да ги

преди 8 месеца

даде на съд.

118

Анонимен

преди 8 месеца

И защо не? Западът конфискува милиарди руски активи, а ние тука за някакво замъче на скала с прекрасен изглед към морето, ще вземем да скърбим. Ще си купи нов, а може и западните приятели да му подарят за вярната служба.

117

...

преди 8 месеца

еми комунизъм брате! това стана и тука в България след 09.09.1944г Комунистите национализираха къде ко могат! "наште" си хора се настаниха в луксозните апартаменти и вили на селяните им взеха земята животните и всичко и каквото не можаха да откраднат ааа пардон пардон национализират те го продадоха! Та това е комунизъм брате! То от рашистан комунизъма не си е тръвал никога!!!!

116

Анонимен

преди 8 месеца

Ето защо ламти за Крим зеленото жуже. Колко милиона укропа ще умрат за това?

115

Зеленски

преди 8 месеца

Аз вече мога да скупя Остров, крадем като за последно, боли *** за мъртвите на фронта.

114

Анонимен

преди 8 месеца

Това не е апартамент, а замък. Но иначе той има и няколко в Москва. Искате да го изкарате скромен и срамежлив. А Русия лично ли ви сподели какво иска?

113

stan

преди 8 месеца

руснаците са богове да вземат от имащите и можещите и да нациаонализират (разбирай да откраднеш без съд и право). Цялата им държава е базирана не на човешкото право и закона, а на правото на силния (важното е да козирува на управляващия в момента). Интересно защо цялата им върхушка е съставена от милиардери с имоти в Западна Европа, яхти и острови?!

112

Анонимен

преди 8 месеца

Даааа, последната му придобивка, чрез една негова роднина е шикозна вила на брега на Червено море.

111

да го продадат

преди 8 месеца

Зеленски има апартаменти в Москва, в Лондон, вили в Италия и във Франция

110

Анонимен

преди 8 месеца

Клоунът - наркоман унищожава украинците безмилост. Вече даже и най - отявлените русофоби започват да си задават въпроса, за кого се освобождава тази територия, кои ще се заселят на териториите откъдето избягаха милиони мъже и жени, както и избитите на фронта насила мобилизирани украински войници! Кого ще заселват там? Бежанците ли? Милионите бежанци от Африка и Азия! Този наркоман от снимката, дали ще остане на тази територия, като пожизнен президент на концлагер за бежанци?

109

Анонимен

преди 8 месеца

и кой ще го купи?? Аз в леговище, където е живял язовец не бих живял!