571

До ОСТАВКА!

преди 7 месеца

Хаха, ясни бяхте от самото начало, никакви субсидии не са ви тормозили, никакви икономически претенции не сте имали, целта е била политическа-оставка на правителството и РОТАЦИЯ на батбойково правителство, или служебно на радев. Радев и Борисов са новата "сглобка".

570

ядосан

преди 7 месеца

Кофти, че правителството отстъпи на тези наглеци. И сега какво? Пак ли да чакаме, като лани, олиото да хвръкне към 7-8 лв.? А хляба, въпреки 0% ДДС, да стане 4-5 лв? Но явно целта е била друга: Радев да си докара отново служебно правителство и смяна на геостратегическата посока на изток.

569

Решението

преди 7 месеца

Решението е едно, единствено Национализация на земята и зърнарите стават работници. Национализация на банките. Тогава ще има справедливост за останалите 90 процента, тези които плащат субсидиите

568

Анонимен

преди 7 месеца

Зърнари, пилчали, кравари, свинари ... всички са тиквари. Чакат субсидии и не им дреме за народа. Заради пари затриват България.

567

ЧИТАТЕЛ

преди 7 месеца

А защо не пишат на тракторите на коя фирма са? РОСАГРО от Добруджа колко има там?Тези като ги гледам из медиите са обикновени наемни работници, които ако не дойдат на протеста, не им пишат надници. Дали има поне един, който да каже - аз имам свои 50-100-250 декара. Едва ли.

566

салито

преди 7 месеца

То се видя до къде стигнаха:навряха ги в една нива накуп,и това е.А ръководителите ,от Майбах,ще се качат на Чесна.

565

хахахаааа.....

преди 7 месеца

Най-важното са интересите на Украйна!

564

Избори!

преди 7 месеца

Тези нагли управляващи вън!

563

ОСТАВКА!

преди 7 месеца

на компрометираното и корумпирано правителство!

562

леле02

преди 7 месеца

2 Ако ПОСОЛСТВОТО е намесено- тогава България я чакат ИНТЕРЕСНИ ВРЕМЕНА, но не по Тери Пратчет...

561

леле 01

преди 7 месеца

1Никой не може да води война срещу силовите инструменти на държавата. Навремето имаше един колумбийски наркобарон, който обяви война на държавата. Дори беше дал награда за всяка глава на полицай и военен. Накрая все пак го отстреляха. Тия зърнари ако им е дошло времето такъв пешкир ще отнесат, че не е истина. Поредната еднодневка одобрена от ПОСОЛСТВОТО вече ги обяви за терористи. Да му мислят ако протеста надхвърли определени граници. Другия вариант е, че и протеста е организиран от ПОСОЛСТВОТО

560

НОМЕР2

преди 7 месеца

Разчистете пътищата! ония с майбасите да си протестират на нивите! Ако трябва да се стреля! Никаква жал за тия мошеници!

559

Анонимен

преди 7 месеца

вземете им тракторите и ги дайте на украинците

558

възмутен

преди 7 месеца

Днес Руснаците съобщиха,че са разбомбили всички Украински складове, съдържащи снаряди с обеднен ура. Над полетата се стеле радиационни облаци,заразяващи нещастните момчета- украински бойци, полетата , горите, населените места. Това за България ознамава вннос на радиационни продукти - зърно , меса, млека, олио.

557

НДНС

преди 7 месеца

напред братя България е с вас

556

Офф ,да се омитат

преди 7 месеца

До кога ще търпим да ни управляват слуги на Посолството?Къде са българските интереси?Какви бази ,какви оръжия ,какви подаръци за фашистите?НС и слугинския МС станаха гумен печат на краварите!

555

Анонимен

преди 7 месеца

България трябва да изгради стратегия за селското си стопанство. Т-н. сергийна политика се проваля. Престъпление е да се ползва безкрайно плодородна земя за отглеждане на пшеница, рапица, слънчоглед, все култури изискващи много по-ниски природни дадености, само защото искат малко и неквалифицирана работна ръка и носят евросубсидии. Това производство е с изключително ниска принадена стойност и трябва или да бъде забранено, или обложено с поне 300% акциз.

554

Анонимен

преди 7 месеца

ПРИ КАПИТАЛИЗМА ВСЕКИ ТЕРОРИЗИРА ВСЕКИ КАКТО МОЖЕ...

553

>>>

преди 7 месеца

Едни мафиоти срещу други мафиоти. Обикновенните хора гледат сеир щото каквото и да се случи те ще го отнесът

552

Анонимен

преди 7 месеца

В България има 7 милиона терориста, изключвайки Денков. Денков да обяви България за терористична държава.